Ще коригирам прогнозата си за дивидента през 2015 година. Има промени на пазара и не само и затова.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеОт сегашна гледна точка е така, но тогава гледах, че Софикс проби 500 и тръгна надолу, Атера и тя тръгна, след като половин година цикли между 2,40 и 2,50... Нещата хич не ми изглеждаха розови.
P.s. Винаги като съм излизал от Атера съм съжалявал. За трети път ми е вече. И въпреки това пак много съм видял от тая акция.
Иначе точно покрай това циклене което споменаваш се бях замислил да правя репо на Атера на около 2.40,но понеже мразя кредитите и заемния капитал във всичките му форми се отказах...и може би сбърках,но не съжалявам....както се казва няма пълно щастие
надявам се скоро пак да ни станеш колега по позицията...
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениее как можа да се разделиш с акцията на 2.40 при положение че е локално дъно и беше видно че дори големия продавач не си дава бройките за по-малко....ама нищо дори и сега да вкараш според мен няма да си на загуба....като гледам как сме го подкарали нищо чудно до ОСА да минем 3-те леФчета
Не е Препоръка!!!
П.С. днес се чудех дали ще успеем да минем кота 2.60 пък то какво стана
P.s. Винаги като съм излизал от Атера съм съжалявал. За трети път ми е вече. И въпреки това пак много съм видял от тая акция.Last edited by kashoooo; 04.02.2015, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеАбсурд!
0.27-0.29 според менLast edited by Бедният landlord; 04.02.2015, 17:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениее как можа да се разделиш с акцията на 2.40 при положение че е локално дъно и беше видно че дори големия продавач не си дава бройките за по-малко....ама нищо дори и сега да вкараш според мен няма да си на загуба....като гледам как сме го подкарали нищо чудно до ОСА да минем 3-те леФчета
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеТук сънувах 40ст.
0.27-0.29 според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеЩе пукна от яд, че продадох всичко на 2,40, в деня когато SOFIX падна до около 490 Tогава беше последното 2,40 и от тогава само нагоре. Къде ми беше акъла
Не е Препоръка!!!
П.С. днес се чудех дали ще успеем да минем кота 2.60 пък то какво станаLast edited by orakula; 04.02.2015, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНещо гнило, което не става вече.
Застраховка - ако няма какво да си правя парите - само тогава. В общи линии е тоталан загуба за застрахования.
ДПФ - нали знаеш, че ако ти не си свършиш работата, управленциет от ДФП-то ли ще я свършат ??????Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеколко сънува за 2015г?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕдна добра човешка застраховка има и добра доходност, а и си е защита - човекът винаги може да се смряска или да остане без краце или да го пипне един хубав рачец или да му потрябва ново бъбрече. ДПФ също нелоша доходност, двете заедно - добра диверсификация - инвестираш по светът един вид, освен това правиш мръсно на г-н горанов и цялата му пасмина, което е морално удовлетворение.
Елмазите са секси, а чуруци - какво?
Коментар
Коментар