IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще коригирам прогнозата си за дивидента през 2015 година. Има промени на пазара и не само и затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
      От сегашна гледна точка е така, но тогава гледах, че Софикс проби 500 и тръгна надолу, Атера и тя тръгна, след като половин година цикли между 2,40 и 2,50... Нещата хич не ми изглеждаха розови.

P.s. Винаги като съм излизал от Атера съм съжалявал. За трети път ми е вече. И въпреки това пак много съм видял от тая акция.
      Напълно те разбирам-имало е много моменти в които съм бил пред дилемата да продам,но съм успявал да се въздържа...като най-сериозен беше момента при кризата с КТБ.
      Иначе точно покрай това циклене което споменаваш се бях замислил да правя репо на Атера на около 2.40,но понеже мразя кредитите и заемния капитал във всичките му форми се отказах...и може би сбърках,но не съжалявам....както се казва няма пълно щастие
      надявам се скоро пак да ни станеш колега по позицията...
      Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        е как можа да се разделиш с акцията на 2.40 при положение че е локално дъно и беше видно че дори големия продавач не си дава бройките за по-малко....ама нищо дори и сега да вкараш според мен няма да си на загуба....като гледам как сме го подкарали нищо чудно до ОСА да минем 3-те леФчета
        Не е Препоръка!!!
        П.С. днес се чудех дали ще успеем да минем кота 2.60 пък то какво стана
        От сегашна гледна точка е така, но тогава гледах, че Софикс проби 500 и тръгна надолу, Атера и тя тръгна, след като половин година цикли между 2,40 и 2,50... Нещата хич не ми изглеждаха розови.

P.s. Винаги като съм излизал от Атера съм съжалявал. За трети път ми е вече. И въпреки това пак много съм видял от тая акция.
        Last edited by kashoooo; 04.02.2015, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
          Абсурд!
          0.27-0.29 според мен
          При 3 лева за акция , дивидент от около 27-29ст. би бил едва 9-10-% доходност, почти като на КТБ. Мисля, че Радослав Манолов няма да си плюе на реномето на адванса
          Last edited by Бедният landlord; 04.02.2015, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            е как можа да се разделиш с акцията на 2.40 при положение че е локално дъно и беше видно че дори големия продавач не си дава бройките за по-малко....ама нищо дори и сега да вкараш според мен няма да си на загуба....като гледам как сме го подкарали нищо чудно до ОСА да минем 3-те леФчета
            Не е Препоръка!!!
            Тия 3 левчета още ли ги сънуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              Тук сънувах 40ст.
              Абсурд!
              0.27-0.29 според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                Ще пукна от яд, че продадох всичко на 2,40, в деня когато SOFIX падна до около 490 Tогава беше последното 2,40 и от тогава само нагоре. Къде ми беше акъла
                Не е Препоръка!!!
                П.С. днес се чудех дали ще успеем да минем кота 2.60 пък то какво стана
                Last edited by orakula; 04.02.2015, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Тук сънувах 40ст.

ОБЛОЖЕНИ или БРУТО

Коментар

• Тук сънувах 40ст.

Коментар

• Ще пукна от яд, че продадох всичко на 2,40, в деня когато SOFIX падна до около 490 Tогава беше последното 2,40 и от тогава само нагоре. Къде ми беше акъла

Коментар

• Ти като "връзкар ",може да си без такси

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Нещо гнило, което не става вече.
                          Застраховка - ако няма какво да си правя парите - само тогава. В общи линии е тоталан загуба за застрахования.
                          ДПФ - нали знаеш, че ако ти не си свършиш работата, управленциет от ДФП-то ли ще я свършат ??????
                          Щото са ти предлагали само прости човешки, докато аз се грижа и за печалбата на застрахованият, имам предив печалба без да пукне или да остава без краце. А ДПФ-то при 6-8% доходност плюс данъчни облекчения и реинвестиция на, пак си е сгода... е, не колкото Атерка.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            колко сънува за 2015г?
                            Още неизсънувал.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тука декарът излиза вече към 800 лева май а само преди 3-4 години в еларг като почвах беше по 180 лева и смятах как като ги продадат на 300 ще намажа... ма кой да знае че така ще стане в атерата тогава май излише по 230-240...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Една добра човешка застраховка има и добра доходност, а и си е защита - човекът винаги може да се смряска или да остане без краце или да го пипне един хубав рачец или да му потрябва ново бъбрече. ДПФ също нелоша доходност, двете заедно - добра диверсификация - инвестираш по светът един вид, освен това правиш мръсно на г-н горанов и цялата му пасмина, което е морално удовлетворение.
                                Елмазите са секси, а чуруци - какво?
                                колко сънува за 2015г?

Коментар

Working...
                                X