IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И миналата и по-миналата компанията бе суперподценена.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не разбирам, как калкулираш цена 3 лева през май, след като пак през май миналата година при дивидент 37ст. Е стигнала 2, 86..Дано си прав все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Тук настроенията и покупките не клонят ли към миналогодишния дивидент..
        естествено че не...в момента се търгуват очаквания в диапазона 22-25 ст.пък за по-нататък времето ще покаже
        моите очаквания за дивидента тази година са в порядъка на 26-32 ст.и ако се окаже така акцията съвсем спокойно може да бъде оценена и търгувана около 3-те леФчета към края на май...
        Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          нека да видим какъв ще е дивидента...ако е над 30 ст. 3-те лева ще са основна отправна точка за поскъпване след лятото на 2015-та
          Не е Препоръка!!!
          Аз преди малко изсънувах огромно растение, опряло в таванът... и аз се опитвах да му подпра върха в една лампова ниша на, за да не се катурне, щото саксията му бе малка и по-лека с почвата от самото растение.

Пек не можах да изсънувам колко ще е дивидента, освен ако тоя сън нещо не значи.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            стига с това ДПФ
            я направи бърза сметка от 2002г до сега земята като консервативна инвестиция какво е донесла и твоето ДПФ колко е унищожило
            Това не гаранция за бъдещ период. А и да прецакаш г-н горанов е огромно удоволствие.

Коментар

• Тук настроенията и покупките не клонят ли към миналогодишния дивидент..

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                Тия 3 левчета още ли ги сънуваш
                нека да видим какъв ще е дивидента...ако е над 30 ст. 3-те лева ще са основна отправна точка за поскъпване след лятото на 2015-та
                Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Привет на всички,
                  аз и моето семейство от днес вече нямаме акции в адсиц-а. Постигнах целта, заради която бях придобил дял!
                  Успех на оставащите на кораба, пожелавам Ви наистина да се сбъднат прогнозите на Импето и следващите поне 7години да лапате по поне 35стинки!
                  Успех!!!
                  според мен има още да катери Атерката,защо избърза с излизането бате Тони....иначе за дивидента ще намалява като цяло в следващите години,но компанията има гъвкав и професионален мениджмънт,който има потенциала да придаде допълнителна стойност на компанията
                  не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Мале-мале - защо избяга, бе?

Аз доволен, че допълних пакетът си на около 2.42 - оказа се, че съм бил прав. Все пак от основната част от акциите ми вече два пъти папвам дивидентец, а средната им цена на пазаруване е 2.3, значи вече ми струват с приспаднат дивидентец - 1.45 бройката.
                    дай сметката и на Саламаджийницата

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Де - в ДПФ ли? - Няма такова нещо - условията, които аз имам, мога да предложа и на своите клиенти.
                      стига с това ДПФ
                      я направи бърза сметка от 2002г до сега земята като консервативна инвестиция какво е донесла и твоето ДПФ колко е унищожило

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        Ти като "връзкар ",може да си без такси
                        Де - в ДПФ ли? - Няма такова нещо - условията, които аз имам, мога да предложа и на своите клиенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Привет на всички,
                          аз и моето семейство от днес вече нямаме акции в адсиц-а. Постигнах целта, заради която бях придобил дял!
                          Успех на оставащите на кораба, пожелавам Ви наистина да се сбъднат прогнозите на Импето и следващите поне 7години да лапате по поне 35стинки!
                          Успех!!!
                          Мале-мале - защо избяга, бе?

Аз доволен, че допълних пакетът си на около 2.42 - оказа се, че съм бил прав. Все пак от основната част от акциите ми вече два пъти папвам дивидентец, а средната им цена на пазаруване е 2.3, значи вече ми струват с приспаднат дивидентец - 1.45 бройката.
                          Last edited by Императорът; 04.02.2015, 22:17.

Коментар

• При разсрочено плащане, през първите години, когато само има приходи, но актива не е прехвърлен, как се отчитат те? Изцяло като печалба без приспадане на балансова стойност?

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                              От сегашна гледна точка е така, но тогава гледах, че Софикс проби 500 и тръгна надолу, Атера и тя тръгна, след като половин година цикли между 2,40 и 2,50... Нещата хич не ми изглеждаха розови.

P.s. Винаги като съм излизал от Атера съм съжалявал. За трети път ми е вече. И въпреки това пак много съм видял от тая акция.
                              Приятел, едно нещо съм разбрал и то е, че никога не трябва човек да съжалява за минали неща. Аз лично правя колосални глупости ежедневно и ако се ядосвах за миналото, трябваше отдавна да съм си бил ножа. За да бъда по темата - по време на голямата сделка тук и аз взех бройки. Тогава писах, че още същата седмица очаквам цена над 2,50, но тъй като не искам да държа атери, ги продадох с около 5-6 ст. под днешната цена /не изкарах почети нищо/. Може би съм могъл да ги продам и на 2,70, но въобще не го мисля, защото просто няма смисъл
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Привет на всички,
                                Успех!!!

Коментар

Working...
                                X