И миналата и по-миналата компанията бе суперподценена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук настроенията и покупките не клонят ли към миналогодишния дивидент..
моите очаквания за дивидента тази година са в порядъка на 26-32 ст.и ако се окаже така акцията съвсем спокойно може да бъде оценена и търгувана около 3-те леФчета към края на май...
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенека да видим какъв ще е дивидента...ако е над 30 ст. 3-те лева ще са основна отправна точка за поскъпване след лятото на 2015-та
Не е Препоръка!!!
Пек не можах да изсънувам колко ще е дивидента, освен ако тоя сън нещо не значи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениестига с това ДПФ
я направи бърза сметка от 2002г до сега земята като консервативна инвестиция какво е донесла и твоето ДПФ колко е унищожилоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТия 3 левчета още ли ги сънуваш
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПривет на всички,
аз и моето семейство от днес вече нямаме акции в адсиц-а. Постигнах целта, заради която бях придобил дял!
Успех на оставащите на кораба, пожелавам Ви наистина да се сбъднат прогнозите на Импето и следващите поне 7години да лапате по поне 35стинки!
Успех!!!
не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМале-мале - защо избяга, бе?
Аз доволен, че допълних пакетът си на около 2.42 - оказа се, че съм бил прав. Все пак от основната част от акциите ми вече два пъти папвам дивидентец, а средната им цена на пазаруване е 2.3, значи вече ми струват с приспаднат дивидентец - 1.45 бройката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДе - в ДПФ ли? - Няма такова нещо - условията, които аз имам, мога да предложа и на своите клиенти.
я направи бърза сметка от 2002г до сега земята като консервативна инвестиция какво е донесла и твоето ДПФ колко е унищожило
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТи като "връзкар ",може да си без таксиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПривет на всички,
аз и моето семейство от днес вече нямаме акции в адсиц-а. Постигнах целта, заради която бях придобил дял!
Успех на оставащите на кораба, пожелавам Ви наистина да се сбъднат прогнозите на Импето и следващите поне 7години да лапате по поне 35стинки!
Успех!!!
Аз доволен, че допълних пакетът си на около 2.42 - оказа се, че съм бил прав. Все пак от основната част от акциите ми вече два пъти папвам дивидентец, а средната им цена на пазаруване е 2.3, значи вече ми струват с приспаднат дивидентец - 1.45 бройката.Last edited by Императорът; 04.02.2015, 22:17.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеОт сегашна гледна точка е така, но тогава гледах, че Софикс проби 500 и тръгна надолу, Атера и тя тръгна, след като половин година цикли между 2,40 и 2,50... Нещата хич не ми изглеждаха розови.
P.s. Винаги като съм излизал от Атера съм съжалявал. За трети път ми е вече. И въпреки това пак много съм видял от тая акция.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар