Импе, стига си се кокорил..лягай, че имаш дивидент за сънуване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНа огнянчо донев избушляцитеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеTaka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде на чичовия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКой е чичовия ПрециLast edited by precakanoto; 06.02.2015, 07:03.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..Last edited by precakanoto; 06.02.2015, 06:57.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМного не си в час оракуле.
От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakulaПреци за тебе няма ли мъж,че се чекнеш цяла вечер по форумите и все на Кирето искаш да обясниш нещо...ами пиши му на лични...може и да се уредиш с кафенце
От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА даноНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе разбирам, как калкулираш цена 3 лева през май, след като пак през май миналата година при дивидент 37ст. Е стигнала 2, 86..Дано си прав все пакLast edited by orakula; 05.02.2015, 23:32.
Коментар
Коментар