IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе, стига си се кокорил..лягай, че имаш дивидент за сънуване

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      На огнянчо донев избушляците
      Неизбушляци.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Там за мен е 2ра класа..Имам само Медика

Коментар

Taka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде на чичовия
          ти пък Тони и Атера дългосрочно...хахахаха...може да кажеш още някоя смешка...та да се позабавляваме докато си бистрим темите по инвестиционните решения и мирогледи за инвестирания

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Кой е чичовия Преци
            На огнянчо донев "избушляците"
            Last edited by precakanoto; 06.02.2015, 07:03.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Кой е чичовия Преци

Коментар

Преци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..
                Taka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде при чичовото
                Last edited by precakanoto; 06.02.2015, 06:57.
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ееее Преци.. Мъжете не те ли интересуват вече.Значи само инвестиции.Преци, на тебе каква ти е прогнозата за ръста на БВП през 2015г..

Коментар

Много не си в час оракуле.
                    От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
                    майтапя се Преци...дано да не си се обидило...харесвам те като мнения и определено си ми симпатичен форумен участник...ако имаш картони тук според мен няма да съжаляваш...поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula
                      Преци за тебе няма ли мъж,че се чекнеш цяла вечер по форумите и все на Кирето искаш да обясниш нещо...ами пиши му на лични...може и да се уредиш с кафенце
                      Много не си в час оракуле.
                      От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..

Коментар

А дано
                          Кире, не че искам да ви чупя "хатъра" ама ,,, от 2,40 до 2, 65 вече изконсумирахте (предварително) 25 стинки дивидент. Оттук нататък хартията не е интересна sпоред мен за евентуалните кандидат-милионери (разбира се, приемаме, че са в състояние и могат да си направят сметката) забравих да кажа че имам няколко к. Картона
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• А дано

Коментар

Не разбирам, как калкулираш цена 3 лева през май, след като пак през май миналата година при дивидент 37ст. Е стигнала 2, 86..Дано си прав все пак
                              тази година след дивидента цената беше 2.45(прогнозно към май около2.90-3 лв. при 30 ст. дивидент),а предната година след дивидента беше около 2.15(2.86 при 37ст. дивидент)...та така по бакалската изчислителна система се случи пресмятането в конкретната ситуация
                              Last edited by orakula; 05.02.2015, 23:32.

Коментар

• Импе, ти сънува ли вече дивидента..

Коментар

Working...
                                X