IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    и на какво се дължи това изсипване в началото на сесията...някаква новина или....???
    http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart

Поредно безумие на тъпи политици. Нямат ли поне свестни съветници тия хора!? Ще станем пак за смях на Европата

Според мен това няма да остане така, прекален малоумно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
      Цвета Караянчева от ГЕРБ поясни по време на
      дискусията, че става въпрос за 2-3 български
      фирми с чуждестранно участие, листвани на
      Българската фондова борса. Няма абсолютно
      никакъв лобизъм, просто един толеранс към
      тези фирми, за да могат да си приключат
      продажбите, които са в рамките на още
      няколко месеца, добави тя.
      Значи край????

Коментар

и на какво се дължи това изсипване в началото на сесията...някаква новина или....???
        Вероятно реакцията е във връзка с това http://www.investor.bg/bylgariia/451...-u-nas-189096/ .Аз мисля, че неправилно се тълкува това, кой точно е собственика на земя, но това си е мое мнение.

Коментар

Императора най-после е сънувал дивидента, и сега излиза....

Коментар

• и на какво се дължи това изсипване в началото на сесията...някаква новина или....???

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=oIh3roRHqv4

Коментар

+1
                Импе КЕФИШ!!!
                хубаво е че има хора като теб да ни развеселяват в трудни и не толкова моменти(уникален във форума)

Примавера, драги приятелю.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                  http://www.investor.bg/bylgariia/451...-u-nas-189096/
                  все пак законът ще окаже някакво влияние
                  най-вероятно

Коментар

• http://www.investor.bg/bylgariia/451...-u-nas-189096/
                    все пак законът ще окаже някакво влияние
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Това в момента е шампиона по дивидентна доходност на БФБ
                      Абе шампион, шампион, ама ако е за един сезон ...
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Не са публична компания ,а и земя има за всички
                        Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        Малко може би не е по темата, ама какво мислите за Агрион? До колко са конкуренция на Адванс Терафонд? По неофициална информация Агрионци имат около 70% повече земя (към 340 000 декара), отколкото Адванс Терафонд. Друго за тях не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Още не съм - не изсънувал нищо - щото ми давате зор и ме притеснявате всяка нощ - нощес сънувах купища инвеститори, въоръжени с писалки и тефтери, как крещят по мене и се събудих като Веско Маринов след концерт.
                          +1
                          Импе КЕФИШ!!!
                          хубаво е че има хора като теб да ни развеселяват в трудни и не толкова моменти(уникален във форума)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Това в момента е шампиона по дивидентна доходност на БФБ
                            +1
                            така си е ФАКТ!!!

Коментар

• Това в момента е шампиона по дивидентна доходност на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Въпреки целенасоченото плюене по Атера от разни смешници за сметка на фармацевтични компании, тя тържествува в момента. ОК бързо ще се отърва от куците коне, ама трябва да се търси наказателна отговорност на тези , които си мислят, че да оплюват хубава акция за сметка на лоша такава е безнаказано!
                                +1
                                е те нека си плюят...пък ние между другото ще си растем...малко по малко.....всеки инвеститор на БФБ е наясно кои акции какви възможности за растеж притежават...така че успех на всички колеги от мен
                                Не е Препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X