IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    сезирали сме всички институции, за да се отмени закона . Днес от 11 часа може да гледате пресконфвренцията в БТА на следния линк:

http://www.bta.bg/bg/pressclub

Поздрави,

Client Relationship Manager

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Някой поддържа по-редовна връзка ли с хората от Атерата - да им се обади и да им предложи някой от тях да се регистрира туканка и да разкаже какво мисли да прави дружеството и как да парира гнъсната атака на мендо-черешарската измет.

Ако не да наемаме килъри, които да решат проблемът по сицилианската метода.
      Чакай сицилианската, Импе, - колкото и в саламаджийницата направихте никиту на салам...
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
        Има момент, когато въпреки всички рискове си струва да се купи Атера, но още не е дошъл този момент, защото в най-лошият случай ще се ликвидира дружеството. Това което не мис тсна ясно от закона, ако дружеството е в процес на ликвидация пак ли ще го глобяват на 3 месеца?
        Както каза Арнолд Шварцнегър в ролята на Иван Данко:

"Съветският метод е по-икономичен."
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
          Има момент, когато въпреки всички рискове си струва да се купи Атера, но още не е дошъл този момент, защото в най-лошият случай ще се ликвидира дружеството. Това което не мис тсна ясно от закона, ако дружеството е в процес на ликвидация пак ли ще го глобяват на 3 месеца?
          На умниците които са го измислили предполагам също не им е ясно.

Коментар

Някой поддържа по-редовна връзка ли с хората от Атерата - да им се обади и да им предложи някой от тях да се регистрира туканка и да разкаже какво мисли да прави дружеството и как да парира гнъсната атака на мендо-черешарската измет.

ДВИ-то не отговаря ли?

Коментар

• Има момент, когато въпреки всички рискове си струва да се купи Атера, но още не е дошъл този момент, защото в най-лошият случай ще се ликвидира дружеството. Това което не мис тсна ясно от закона, ако дружеството е в процес на ликвидация пак ли ще го глобяват на 3 месеца?

Коментар

• Някой поддържа по-редовна връзка ли с хората от Атерата - да им се обади и да им предложи някой от тях да се регистрира туканка и да разкаже какво мисли да прави дружеството и как да парира гнъсната атака на мендо-черешарската измет.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                  При това с голям оборот
                  Айде стига сте се ослушвали, сипвайте
                  Направо огромен: оборотът нещо е несъразмерен дори с моят скромен пакет акциики туканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                    При това с голям оборот
                    За малко и аз да намажа на 2.45
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Ето - цената вече се спихна...
                      При това с голям оборот

Коментар

• Ето - цената вече се спихна...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          каква такса те товарят от Пиреус за сделка?
                          по 1.5% при купува и толкова при продава...това е основното...но на мен сделките ми там бяха през 2012 и не бях много наясно с условията при другите посредници...
                          иначе сега съм с платформа на Карол...много добро решение за бърза реакция и обиране на акции от треперещи ръчички в борсови дни като предходната седмица
                          Не е Препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            аз лично търгувам през платформата на Карол,но тук е по-скоро за спекулка(ниски такси)....
                            http://www.karollbroker.bg/platforma...aktsii-na-bfb/

основния ми портфейл съм доверил на брокерите на пиреос банк(тогава още не бях запознат с тези платформи за търговия пък и в банката всичките ми сделки се описват на хартия....някак си звучи по-сигурно))
                            иначе тук може да погледнеш инфото за различните посредници и евентуално да се обадиш и информираш за таксите и комисионните които се удържат
                            http://www.bse-sofia.bg/?page=BSEMem...=54e0771b11906
                            каква такса те товарят от Пиреус за сделка?
                            Last edited by tony1975; 15.02.2015, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                              само да попитам информативно.
                              През кой брокер търгувате на БФБ, че мисля да сменя моя. Висока ми е комисионната.
                              Мерси
                              Бенч и Елана - доволен съм!
                              Бенч-а е със хубава платформа, а Елана с по-добро отношение

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                                Ок нека е за всички, но се вкарва закон, с който офшорките трябва да си изпродадат акциите или ще бъдат санкционирани пропорционално на притежаваните акции.
                                Ама някой да наказва мен, теб .... малко тъпо.
                                Аз не разбрах само за офшорки ли се отнася или за хора граждани на страни извън европейския съюз?
                                Не само тъпо, но: противоправно. Не може да санкционират някого за нещо, което някой друг някъде по светът е извършил.

Да го променят щото ще има дранье.

Коментар

Working...
                                X