Първоначално изпратено от ilioo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеИмам само едно просто въпросче: и ще ви кажа какво ще стане
Може ли да се глобява дружество в ликвидация?Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеИмам само едно просто въпросче: и ще ви кажа какво ще стане
Може ли да се глобява дружество в ликвидация?
Ако толкова земя се пусне на пазара цената неминуемо ще върне назад.
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеОсвен ако тиквона не е взел на мушка карлоците или по-скоро да им е хвърлил око на земите
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз друго си мисля, доста акции минаха на цени около 2,35 видно е че някой голям излиза. Та може ли Атера да имат решение, но този големия да него знае, а "някой" знаещ да обира на тези цени.
Не е препоръка, а предположение!
и аз това си го мислих снощи в интерес на истината...но само времето ще покаже...за мен цени под тези за безсмислени за продажба на акцията дори и при вариант ликвидация!!!!
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИма и по-добри варианти за избягване на глобите и съм сигурен, че фондът вече е готов с тях. Не е в това въпросът, а да се премахне законовото безумие. Глоби няма да се платят, поне в това за себе си съм сигурен, каролци не са идиоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеАко закона остане в сила трябва да се направят следните неща
1. Дружеството да престане да бъде публично
2. Акциите на проблемните акционери да се изкупят от дружеството
3. Да се проведе ликвидация на вече непубличното АД или да се изкупят акциите на тези които не желаят да останат акционери.
Много жалко че от управата са проспали толкова време да обжалват и да протестират.
Предложеният от мен вариант е по добър от вариант да се платят глобите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеАко закона остане в сила трябва да се направят следните неща
3. Да се проведе ликвидация на вече непубличното АД или да се изкупят акциите на тези които не желаят да останат акционери.
Много жалко че от управата са проспали толкова време да обжалват и да протестират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеЗа да получава лихва, трябва да е направил инвестиция, която е забранена от ЗАДСИЦ!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ако закона остане в сила трябва да се направят следните неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене се изразих правилно - ще продаде земите като от там ще има вземане срещу лихва
аз мисля, че това точно ще стане
За да продаде земята, това трябва да се случи по пазарни цени, иначе буди притиснения сред инвеститорите!
За да получава лихва, трябва да е направил инвестиция, която е забранена от ЗАДСИЦ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениее то това пак ще е сложно
но при тези неща много прости схеми няма май
Коментар
Коментар