IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Карол и те се намесиха в пенсионната система. За земята добре, но нека пенсиите да ги оставим да почиват. Разбирам, че комисионерският бизнес ще намалее малко, но може ли ние да издържаме всички наред - държавна администрация, управление на всякакви активи и то на бедни хора, които едвам преживяват сега и въобще не ги интересува пенсията.
    Нека тук гледаме земята и нейния пазар !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
      Поне се разшумяха малко.

Това е от миналата седмица всъщност, но все пак го поствам тука:

Законът за земята застрашава бизнеса на публични компании, предупредиха експерти

Иначе много верни неща се казаха... дано да е имало и кой да ги чуе.
      Пореден шамар за доверието в българската икономика

http://www.karollblog.bg/poreden-sha...ata-ikonomika/

Бих желал само да допълня, че от около 6 месеца основно инвестирам извън България, а както по-късно се оказа по "обективни причини".
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Поне се разшумяха малко.

Това е от миналата седмица всъщност, но все пак го поствам тука:

Законът за земята застрашава бизнеса на публични компании, предупредиха експерти

Иначе много верни неща се казаха... дано да е имало и кой да ги чуе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
          Я някой да ме светне, ако черно на бяло се знае кой е купил големите пакети и съответно кой ги е продал, това какво ще промени?
          Иначе на мен Булбанк са ми сипнали малко днес, ще видим утре как ще е!
          +1
          точно това си мислех и аз...едва ли има значение през кой посредник е минал продавача и купувача...по важни според мен са мотивите на купилия,а продавача общо взето е ясен-гледал да се отърве,че както се сурна цената....на такъв пакет всяка стотинка си е от значение....
          Не е Препоръка!!!

Коментар

• Я някой да ме светне, ако черно на бяло се знае кой е купил големите пакети и съответно кой ги е продал, това какво ще промени?

Иначе на мен Булбанк са ми сипнали малко днес, ще видим утре как ще е!

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
              Не съм съгласен че е валидно за двамата, единия продава за да се отърве, а такива пакети в мътни води се купуват от хора с инфо.
              Защо мислиш, че другият няма инфо?
              Сам писа отърве, номера да е отъврване стил ликвиден проблем, както преди 2 години Артио излизаше или се отърва по-друга причина. Да няма инфо е малко валидно - такъв пакет да мине, няма как да не е от хора с инфо.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                To като цяло е валиден и за продавача, разбира се ако няма ликвидни подбуди.
                То и това е красивото на пазара един да купи, друг трябва да му продаде - за такива големи бройки логично е и двете странни да имат доста добро инфо, но на едно и също инфо различни виждания за нещата
                Не съм съгласен че е валидно за двамата, единия продава за да се отърве, а такива пакети в мътни води се купуват от хора с инфо.
                Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

Ако се чудите кой е купувал днес, аз купих малко. За многото, не знам...
                  И аз, а продавача беше Елана

Коментар

то бая народ си накупиха тук в последните няколко сесии....може би сме на локално дъно....ако не друго поне не е скучно

Коментар

• Бе тая тема мирише на 2008-ма нещо?

"Щом народа излиза, значи има надежда. Тъкмо ще останат хардкор инвеститорите само."
                      "Само овцете продават, вълците държат."
                      "Спокойно, това е само консолидация."
                      "Няма страшно, големите не са излязли още."
                      "Спокойно, временно е - другата седмица сме 10% нагоре."
                      "Ама показателите на компанията са добри - няма страшно."

има и по-съвременни вариации:

"Бе спокойно, банката е с най-добрата капиталова адекватност от всички банки"
                      "Бе спокойно, нашата банкова система е най-стабилната в европа"
                      "Бе спокойно, бе, теглят овцете"

Междувременно виждам сделка за 294055 акции... Тоя сигурно е някой от овчар от Гинци. От народа е - спокойно. Е ги, има и няколко мангала от Хасково - излязли с по 50-100 хиляди акции. Не разбират.[/QUOTE]

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        малко - под 50 000 акции
                        много - над 500 000 акции
                        има ли значение кои са: Енергони или БТХ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          На кое казваме малко и на кое много?
                          малко - под 50 000 акции
                          много - над 500 000 акции

Коментар

На кое казваме малко и на кое много?

Коментар

• Ако се чудите кой е купувал днес, аз купих малко. За многото, не знам...

Коментар

• Meрси!
                                Всъщност, без да се задълбочавам, нямам достъп до PC тези дни, но като чета посоченото долу излиза, че няма проблем с притежаването на земя, ако имаш чужди акционери, което не значи, че всяка лелка -общинарка или нотариус в Горно-нанадолнище ще го тълкува такаПо-скоро, ако разбрах правилно RUMENIN акцентът е върху офшорни компании - собственици, които , ако не са преки собственици, не знам кой би се ровил в чужди ТР да ги открива Не познавам акционерната структура на комапнията, но ми е интересно кой продава и коя е причината . Не е препоръка за инвестиционни решения. Който ме слуша - фалира!
                                Last edited by onakilev; 23.02.2015, 21:50.
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X