аз я изпратих по старомодният начин - по пощата с обратна разписка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз изпратих жалба, ама тоя сайт нищо не написа, след като кликнах изпрати. НАдявам се да е заминала, където трябва.
Аз поне получих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеПоздравления и от мен !
Не само за идеята, а най-вече заради предприетите директно действия !
Докато другите са вайкаме и само подхвърляме идеи, ти си преминал към ДЕЙСТВИЯ, което заслужава искрени уважения !!!
Естествено, че и аз ще се включа !
Предлагам и всеки друг да го направи. Нека не се оплакваме само и да чакаме някой нещо да направи, а сами да се опитаме да направим нещо. Пък каквото стане... Лично и аз не съм убеден доколко Омбудсмана ще направи нещо, но това не означава, че трябва да седим безучастни !!!
P.S. Можем ли само да уточним, дали On-line подаването на жалба е валиден начин на подаване, както някои колеги споменават ? (или ще вземат насериозно само подадени на хартия жалби).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля няма да влиза в сила принципът за обратно действие, ако КС обяви законът за противоправен, той просто се анулира... но принципът е в сила сега - не могат да наказват дружеството за акционери извън ЕС, станали такива ПРЕДИ приемането на.
Чл. 151. (1) Конституционният съд постановява решенията си с мнозинство повече от половината от всички съдии.
(2) Решенията на Конституционния съд се обнародват в "Държавен вестник" в 15-дневен срок от приемането им. Решението влиза в сила три дни след обнародването му. Актът, обявен за противоконституционен, не се прилага от деня на влизането на решението в сила.
(3) Частта от закона, която не е обявена за неконституционна, запазва действието си.
Коментар
-
Сега се връщам от Омбудсман-ариата. Питах и казаха, че са си напълно валидни и жалбите по мейл до priemna@ombudsman.bg
Вчера им я пратих на този мейл, а тази сутрин и на хартия. Да я имат два пъти.
Казаха да очаквам отговор след около месец
С две думи, пращайте смело на имейл и хартия
ПоздравиLast edited by mpy_yordanov; 26.02.2015, 11:39.
Коментар
-
Смехурков:
Пиши по човешки, не да ни кокориш да те четем по котешки.
Аз мисля няма да влиза в сила принципът за обратно действие, ако КС обяви законът за противоправен, той просто се анулира... но принципът е в сила сега - не могат да наказват дружеството за акционери извън ЕС, станали такива ПРЕДИ приемането на.
Ако днес сваря да се завъртя за повече време в кантората, също ще напиша писмо на оня тип и ще го туря в плик и ще му го пратя по пощата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Mariqne,
Dori Konstitucionniq sad da otmeni zakona, v 4astta mu za off-shorkite, deistvieto na otmqnata nqma obratno deistvie t.e. ako veche drujestvata sa globeni otmqnata na Zakona ne bi trqbvalo da zasegne globite, ako globite sa nalojeni predi eventualnata otmqna za Zakona.
Variqnt e ako po nqkakvo 4udo Konstitucionniqt sad se proiznese predi vlizaneto na zakona v sila, ama kato znaem Balgarskata sadebna sistema - mi se struva, che tova e izklu4itelno trudno izpalnimo.
Tova vsi4koto neznachi, 4e Vie ne trqbva da sezirate g-n Penchev, dori naprotiv - trqbva da vikate , da pishtite do nebesata , ta dano poveche hora da vi chuqt.
Neznam kakvi tochno deistviq sa predprieti ot zasegnatite drujestva, no si mislq, che nai-chisto e da se namerqt deputati, koito da vnesat popravka na tezi bezumni sankcii.
Izvinqvam se za maimunicata.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДоколкото знам онлайн е за бързина. Пуска се първо онлайн и след това на хартия.
Мисля, че в хартията е истината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
P.S. Можем ли само да уточним, дали On-line подаването на жалба е валиден начин на подаване, както някои колеги споменават ? (или ще вземат насериозно само подадени на хартия жалби).
Моята молба, долкото съм запознат с този бизнес, е да включите и ЗМИП, който въвежда много трудности, които спират търговията в градове с 1 неграотен нотариус - да не изброявам. Напр.: (5) Действителен собственик на клиент - юридическо лице, е:
1. физическо лице или физически лица, които пряко или непряко притежават повече от 25 на сто от дяловете или от капитала на клиент - юридическо лице, или на друга подобна структура, или пряко или непряко го контролират;Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеP.S. Можем ли само да уточним, дали On-line подаването на жалба е валиден начин на подаване, както някои колеги споменават ? (или ще вземат насериозно само подадени на хартия жалби).
Мисля, че в хартията е истината
Коментар
Коментар