Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
[QUOTE=Zdravko74;n4012408]Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Инвестирам от времената когато имаше само COBOS. А за парите нали си наясно, че не съм започнал с една определена сума и да съм инвестирал само нея ! През годините съм добавял средства, както и реинвестиции на дивидентите.Last edited by olimpiec; 18.01.2023, 01:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМисля че вчера видяхме дъното... очаквам 25ст.дивидент...не е лошо...за 2023г според мен ще е сделката 17 к декара...и доста повече дивидент!
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko74;n4012408]Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Инвестирам от времената когато имаше само COBOS. А за парите нали си наясно, че не съм започнал с една определена сума и да съм инвестирал само нея ! През годините съм добавял средства, както и реинвестиции на дивидентите.
Коментар
-
[QUOTE=конан;n4012404]Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Благодаря за изчерпателния отговор.Колко пари си инвестирал и от коя година си започнал?
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko74;n4012399]Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Конанче, относно брането на плодове да те информирам само. За миналата година левовия дивидент общо от компаниите ми е над 19000лв., от които 7500лв. е дивидента само от Адванса. Отделно имам дивидент в евро над 3200. Хайде успех и на теб !
Коментар
-
[QUOTE=конан;n4012315]Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Какво береш от 5 дена си на зад
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
Уж " най-черните", уж " най- крадливите", пък все у тоя форум, Груев. Що така?
Разбираема е скуката ти - Аз наистина се чудя защо и друго, освен БРЕФ се търгува на БФБ / А и защо и у цел свет се търгува нещо, при положение, че всеки може нещо супер сигурно, като бреф, да си вземе човек/ ??!
Всички всичко да продадем, да си купим бреф-чета , и след 5-6 годинки без да правим нищо да сме милионерчета,а?
А може би камилчета??!!
Един камилар, като бил вече на умиране, заповядал, та го отнесли при камилите му, да ги види за последен път и да се прости с тях. Като го занесли при камилите му, той при другия разговор и прощаването, казал им и това:
-Камили, аз много работих, печелих с вас и оставам благодарен за всичко с вас. Така бъдете и вие благодарни и ми простете, ако съм ви нещо обидил.
Камилите отговорили:
-Господарю! За всичко друго сме благодарни и ти прощаваме, само едно нещо не ти прощаваме и не забравяме - това, че ти винаги поставяше да ни води магаре!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе че нещо в защита на Конан-а, ама и двамата сте едни образовани, пък едно елементарно цитиране не може да оправите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе че нещо в защита на Конан-а, ама и двамата сте едни образовани, пък едно елементарно цитиране не може да оправите
Разбираема е скуката ти - Аз наистина се чудя защо и друго, освен БРЕФ се търгува на БФБ / А и защо и у цел свет се търгува нещо, при положение, че всеки може нещо супер сигурно, като бреф, да си вземе човек/ ??!
Всички всичко да продадем, да си купим бреф-чета , и след 5-6 годинки без да правим нищо да сме милионерчета,а?
А може би камилчета??!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko74;n4012319]Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Сладур ! Четене и писане с разбиране май не ти се отдава много ! Спирам с образОванието ! Приятен ден ти желая !
Трудно се Образоват неОбразованите.
Те са си специални образУвания....
- 6 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=конан;n4012315]Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Какво береш от 5 дена си на зад
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Zdravko74;n4012314]Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Имаш напредък ! Аз съм купувал когато е трябвало, сега плодовете бера !
Коментар
Коментар