IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
    Мисля че вчера видяхме дъното... очаквам 25ст.дивидент...не е лошо...за 2023г според мен ще е сделката 17 к декара...и доста повече дивидент!
    Гледайки цената назад за едногодишен период, според мен дъното ще е 2,85-2,95

Коментар

• [QUOTE=Zdravko74;n4012408]
      Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Инвестирам от времената когато имаше само COBOS. А за парите нали си наясно, че не съм започнал с една определена сума и да съм инвестирал само нея ! През годините съм добавял средства, както и реинвестиции на дивидентите.
      Еееех какви времена бяха когато имаше десетки борси във окръжните градове!Аз инвестирам от времето на TBS hotels,Life Choice,YogoAgent,Balcan bank...... Какво шоу само имаше и няколко стотин посредника!
      Last edited by olimpiec; 18.01.2023, 01:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        Мисля че вчера видяхме дъното... очаквам 25ст.дивидент...не е лошо...за 2023г според мен ще е сделката 17 к декара...и доста повече дивидент!
        Ами аз го докарвам между 12 и 16 стотинки този дивидент. Ще видим де, има много условности.

Коментар

• Мисля че вчера видяхме дъното... очаквам 25ст.дивидент...не е лошо...за 2023г според мен ще е сделката 17 к декара...и доста повече дивидент!

Коментар

• [QUOTE=Zdravko74;n4012408]

Инвестирам от времената когато имаше само COBOS. А за парите нали си наясно, че не съм започнал с една определена сума и да съм инвестирал само нея ! През годините съм добавял средства, както и реинвестиции на дивидентите.
            Браво!!!

Коментар

• [QUOTE=конан;n4012404]
              Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Благодаря за изчерпателния отговор.Колко пари си инвестирал и от коя година си започнал?

Коментар

• [QUOTE=Zdravko74;n4012399]

Конанче, относно брането на плодове да те информирам само. За миналата година левовия дивидент общо от компаниите ми е над 19000лв., от които 7500лв. е дивидента само от Адванса. Отделно имам дивидент в евро над 3200. Хайде успех и на теб !
                Благодаря за изчерпателния отговор.Колко пари си инвестирал и от коя година си започнал?

Коментар

• [QUOTE=конан;n4012315]

Какво береш от 5 дена си на зад
                  Конанче, относно брането на плодове да те информирам само. За миналата година левовия дивидент общо от компаниите ми е над 19000лв., от които 7500лв. е дивидента само от Адванса. Отделно имам дивидент в евро над 3200. Хайде успех и на теб !

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Уж " най-черните", уж " най- крадливите", пък все у тоя форум, Груев. Що така?
                    Разбираема е скуката ти - Аз наистина се чудя защо и друго, освен БРЕФ се търгува на БФБ / А и защо и у цел свет се търгува нещо, при положение, че всеки може нещо супер сигурно, като бреф, да си вземе човек/ ??!
                    Всички всичко да продадем, да си купим бреф-чета , и след 5-6 годинки без да правим нищо да сме милионерчета,а?

А може би камилчета??!!
                    като рече камили, та се присетих - приликите с някои хора/събития никак не са случайни. За модито подчертавам, че цитирам арабска притча, а кой как ще я изтълкува - е, всеки сма си преценЯ

Един камилар, като бил вече на умиране, заповядал, та го отнесли при камилите му, да ги види за последен път и да се прости с тях. Като го занесли при камилите му, той при другия разговор и прощаването, казал им и това:
                    -Камили, аз много работих, печелих с вас и оставам благодарен за всичко с вас. Така бъдете и вие благодарни и ми простете, ако съм ви нещо обидил.
                    Камилите отговорили:
                    -Господарю! За всичко друго сме благодарни и ти прощаваме, само едно нещо не ти прощаваме и не забравяме - това, че ти винаги поставяше да ни води магаре!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Не че нещо в защита на Конан-а, ама и двамата сте едни образовани, пък едно елементарно цитиране не може да оправите
                      С висотата на твоето образование нямам и намерение да се меря !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Не че нещо в защита на Конан-а, ама и двамата сте едни образовани, пък едно елементарно цитиране не може да оправите
                        Уж " най-черните", уж " най- крадливите", пък все у тоя форум, Груев. Що така?
                        Разбираема е скуката ти - Аз наистина се чудя защо и друго, освен БРЕФ се търгува на БФБ / А и защо и у цел свет се търгува нещо, при положение, че всеки може нещо супер сигурно, като бреф, да си вземе човек/ ??!
                        Всички всичко да продадем, да си купим бреф-чета , и след 5-6 годинки без да правим нищо да сме милионерчета,а?

А може би камилчета??!!

Коментар

• Не че нещо в защита на Конан-а, ама и двамата сте едни образовани, пък едно елементарно цитиране не може да оправите
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=Zdravko74;n4012319]

Сладур ! Четене и писане с разбиране май не ти се отдава много ! Спирам с образОванието ! Приятен ден ти желая !
                            "Убий глупака с мълчание"

Трудно се Образоват неОбразованите.
                            Те са си специални образУвания....

Коментар

• [QUOTE=конан;n4012315]

Сладур ! Четене и писане с разбиране май не ти се отдава много ! Спирам с образОванието ! Приятен ден ти желая !

Коментар

• [QUOTE=Zdravko74;n4012314]

Имаш напредък ! Аз съм купувал когато е трябвало, сега плодовете бера !

Коментар

Working...
                                X