IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой има ли резултат сезирането на омбудсмана?

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
      Тука имаше една акция.... Само да напомня, че май доста хора са я забравили(отписали)...
      Мариян ли имаш предвид
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Тука имаше една акция.... Само да напомня, че май доста хора са я забравили(отписали)...

Коментар

• БАТА АГРО
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            .или аз не съм разбрал-прочел
            Надявам се тепърва да четем по въпроса
            Не е препоръка!

Коментар

• отъпкахме дъното а сега малко нагоре...само където не ми е ясно защо вървим нагоре....не виждам нещо да се е променило от влизането на закона....или аз не съм разбрал-прочел

Коментар

• web@btv.bg
                novinite@ntv.bg
                office@bulgariaonair.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Който е пращал по медии и т.н. да поства мейли към които е пращал за да можем всички да пращаме координирано
                  +1

Коментар

• Който е пращал по медии и т.н. да поства мейли към които е пращал за да можем всички да пращаме координирано

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      Междудругото и аз това си мислех. Дали не е добре, освен към Омбудсмана, копие от писмата да изпращаме и до няколко по-големи медии
                      Аз съм го направил с 2-3 медии, сега ще почна и партии, "държ." органи
                      Просто FW: жалбата

Коментар

• Трябва да влезне като тема в големите национални телевизии и да се вдигне повече шум , само тогава може би ще се размърдат "умниците" горе !

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          +1 Винаги е по-добре проблемът да се "чуе" в обществото!
                          Препращайте мейлите с ж-та до медиите
                          Междудругото и аз това си мислех. Дали не е добре, освен към Омбудсмана, копие от писмата да изпращаме и до няколко по-големи медии + евентуално партии (все пак от тях в крайна сметка трябва да се очаква решението !!!), така че все отнякъде да се инициира някаква дискусия по проблема, че покрай този дълг, реално всичко по темата е в тотален застой в момента....

Идеята ми е, че колкото и да уважаваме Омбудсмана като институция, може би е по-добре да не разчитаме само на него....

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            Надявам Омбудсмана не толкова да сезира Конституционния съд, а да се възползва от позицията си и да вдигне пишилка с някое изявление към институциите и мадиите, за да се "разгори огъня"
                            +1 Винаги е по-добре проблемът да се "чуе" в обществото!
                            Препращайте мейлите с ж-та до медиите

Коментар

• В сряда около 9.30ч съм на

http://spring.bata-agro.org/index.ph...roducts_id=361
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от basta Разгледай мнение
                                И аз искам да пратя жалба, обаче виждам, че изрично е посочено на сайта на Омбудсмана следното:

"Омбудсманът НЕ РАЗГЛЕЖДА жалби и сигнали, които се отнасят до:

работата на Народното събрание, президента, Конституционния съд, Висшия съдебен съвет и Сметната палата;"

Текстът на жалбата започва с:
                                "Бих желал да подам жалба срещу решение на Народното Събрание"

Може ли някой юрист да изясни дали Омбудсманът може да разгледа жалбите ни или по закон те ще бъдат игнорирани? Без да съм юрист ми се струва, че жалбите директно ще отидат в кошчето. Важно е да насочим усилията си към стъпки, които могат да донесат резултат.
                                Казано честно, лично аз не разчитам крайното благоприятно решение да е сезиране и респективно решение на Конституционния съд.... Реално по-лесния и по-реалистичния вариант е ново разглеждане в Параламента и ново решение.

В тази връзка се надявам Омбудсмана не толкова да сезира Конституционния съд, а да се възползва от позицията си и да вдигне пишилка с някое изявление към институциите и мадиите, за да се "разгори огъня".... В крайна сметка, нали това му е ролята - въпреки че реално не е властова позиция, да може да упражни някакво влияние.

Коментар

Working...
                                X