IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ами отиваме към очакваното...
    Господине, може ли да се изказвате по-разбираемо?

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
      Имам отговор от него, но резултата е, че не е в неговата компетенция и правомощия
      Той само да си отвори устата в няколко студия да говори по въпроса в един, два сутрешни блока да се покаже, по някои радиа да се изкаже, аз това искам да се по разшуми малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        И сега???
        ами отиваме към очакваното...

Коментар

• И сега???

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Някой има ли резултат сезирането на омбудсмана?
            Имам отговор от него, но резултата е, че не е в неговата компетенция и правомощия

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
              и овце...
              Да: кенгури и беченца.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Разбира се че ще се преработи и отмени този малоумен законов текст. Твърде широк кръг интереси засяга за да се счита че е рекет към определен бизнес. Просто политическа недомислица и бавно загряващи депутатски глави в специфичната материя.
                Жалко за паникьорите които си продадоха акциите на безценица
                Да им е за урок, че на пазара крайните емоции са враг, а логиката рано или късно побеждава
                Батенка, захапа ли малко картонки !?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Аз мислех, че тия отглеждат само кенгури.
                  и овце...

Коментар

Разходите за транспорт на зърно в Австралия са сравнително високи на фона на останалите основни конкуренти в света. За транспортирането на продукцията от вътрешността на страната до пристанищата в Нов Южен Уелс се заплаща с 20 USD/тон повече отколкото в Канада. В щата Западна Австралия разходите за транспорт варират в рамките на 0,88 – 28,73 USD/тон. От тук нататък следват разходите в пристанищата и морския фрахт.
                    Аз мислех, че тия отглеждат само кенгури.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Разходите за транспорт на зърно в Австралия са сравнително високи на фона на останалите основни конкуренти в света. За транспортирането на продукцията от вътрешността на страната до пристанищата в Нов Южен Уелс се заплаща с 20 USD/тон повече отколкото в Канада. В щата Западна Австралия разходите за транспорт варират в рамките на 0,88 – 28,73 USD/тон. От тук нататък следват разходите в пристанищата и морския фрахт.

Коментар

• Първоначално изпратено от grungo Разгледай мнение
                        Здравейте, днес излезе финансовия отчет за 2014 за Атера. Нещо обаче ми е трудно да се ориентирам какъв дивидент може да се очаква да бъде раздаден. Нали е най - малко 90% от печалбата. Но коя печалба?
                        Привет,

Можеш ли да уточниш какво е излязло днес ?

Предварителния отчет за 2014 г. излезе преди повече от месец...Окончателния ще излезе доста по-нататък....

Иначе очаквания дивидент го коментирахме доста по-напред в темата.

Коментар

• Аз ще съм доволен и на 25..26ст. Чисто.. По важно е да ангажират депутати и да се промени закона

Коментар

• Разходите за транспорт на зърно в Австралия са сравнително високи на фона на останалите основни конкуренти в света. За транспортирането на продукцията от вътрешността на страната до пристанищата в Нов Южен Уелс се заплаща с 20 USD/тон повече отколкото в Канада. В щата Западна Австралия разходите за транспорт варират в рамките на 0,88 – 28,73 USD/тон. От тук нататък следват разходите в пристанищата и морския фрахт.

Коментар

• Дивидент

Здравейте, днес излезе финансовия отчет за 2014 за Атера. Нещо обаче ми е трудно да се ориентирам какъв дивидент може да се очаква да бъде раздаден. Нали е най - малко 90% от печалбата. Но коя печалба?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Според мен ставаме свидетели на добре организирана кампания за сриване на цените на бг акциите.Като че ли е част от схемата с КТБ...
                                Май не си чист индианец
                                Не е препоръка!
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X