IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като стана дума за Агрион вчера бях в едно Хасковско село и да ви кажа цялото село е облепено с плакати на тия юнаци ! Купуват яко и не си поплюват ! И като гледам днес лобито им в парламента продължава да бъде голямо и като нищо октомври месец промените в закона може да влезнат в сила и те тогава ще видим кон боб яде ли

Коментар

• Приеха го... въпреки че никой не обясни какви ужасяващи последици би имало неприемането на.

камък падна от моето сърчице - бях заредил на платформата поръчка за разпродажба на по-голямата част от моите атерки - оставаше ми само да кликна с мишокът.
      Цял ден чакам тия дебили да приемат промяната на ЕДНА ДУМА... и ние очакваме те да поведат Отечеството ни към благоденствие и прогрес ?!?!?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Приеха отлагането на глобите!!!
        Сега остава да приемат и изключението за публичните компании...
        http://parliament.bg/tv/

Коментар

• споко бе, кака Цецка от Плевен ще оправи нещата!!!!

Коментар

• Трий, Амстердам, трий - фактите остават - след като днес отказаха да признаят геноцидът срещу арменският народ, сега ДПС се опитват да извършат геноцид и срещу Българската Фондова борса !!!

Коментар

• Трябва да си спретнете една кампания както с лафките.
              хората да не си продават нивите на Мутриагрион фирмата на ДПС,
              само че тея плащат яко на всички медии.

Коментар

• Въпросът е, че част от депутатите, поради неграмотността си, може да се подлъжат и да гласуват против промяната, без въобще да осъзнават какво ще причинят.

Коментар

• БРАНЯТ СИ КОЙ

Коментар

• Разискването вече тече - яростни нападки срещу промяната на закона отстрана на резашкият депутат каймаканов, набутан в парламента с гласовете на столипиновските мангали - нещата не вървят на добре

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Нищо ново де го не знаем или очакваме.
                      БГ земята си е единствения наш актив ( с изкл.тоже и на жените) които са си най високо проба злато и над световно равнище.

Коментар

• Хора - това гласуване в земеделското комисия е окончателно ли, утре ще се гласува тоже и в пленарна зала ли?

Коментар

• Да ви пусна нещо за четене

Земеделската земя продължава да поскъпва

Коментар

• Ама те все пак са го гласували - но в някаква комисия ?!?

http://www.investor.bg/bylgariia/451...tomvri-193389/

Стана, което очаквахме, а тия (очевидно основно от противоконституционната антибългарска ДПС), които са гласували против, за да закопаят публичните компании и да бръкнат в джоба на милиони хора, ДА УМРАТ МЪЧИТЕЛНО ДАНО !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Абе играе се игра ,която никой не знае как ще завърши или знаят само кукловодите ...До есента я камилата я камиларя ..
                              Тотов - плъсът е, че от ЕК здраво са погнали нашите тикви - няма да се осмелят да не променят законът... ама ние ако бяхме народ, щяха 10 000 да излязат пред парламентът и да скръцнат със зъби, така че тиквочите са напълнят гащи... защото - както казах и по-долу - тия санкции срещу публичните компании ще ударят по джобът милиони данъкоплатци.
                              Last edited by Императорът; 22.04.2015, 13:36.

Коментар

• Абе играе се игра ,която никой не знае как ще завърши или знаят само кукловодите ...До есента я камилата я камиларя ..

Коментар

Working...
                                X