IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
    А това как ще го коментирате? :

http://www.economic.bg/bg/news/5/pre...te-pazari.html

не е препоръка
    зърнените пазари явно не четата fermer.bg
    http://futures.tradingcharts.com/cha...che=1430036888
    пшеницата пада като куче

царевицата е още по-зле
    http://futures.tradingcharts.com/cha...che=1430036944

засега

българските зърнопроизводители извадиха късмет с поевтиняващото евро, което им даде по-скъпа пшеница и т.н. в лв.

скоро fortiss писа, че има много неразорани площи в световен мащаб. При двойно по-високи цени, веднага ще почне едно засяване на нови площи, което ще върне цените обратно. вечният цикъл в земеделието...

Коментар

• А това как ще го коментирате? :

http://www.economic.bg/bg/news/5/pre...te-pazari.html

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Аз не съм корумпиран!
        Но не значи, че съм и застрахован от действия на силните на деня на тая територия.
        Интересно... вчера ми се стори, че постът, който (грешно) твърди, че Пеевски е избран от Загора е изтрит...
        Да, аз го написах това. Ето и цитат от тогава:
        "С решение на РИК - Стара Загора, от 25 август е регистрирана листата на ДПС в региона отново с водач Делян Пеевски, следван от досегашните депутати Халил Летифов и Шендоан Хали. Пеевски беше начело в Стара Загора и на изборите през 2013 г., като осигури две депутатски места за ДПС, но предпочете да влезе в парламента като представител на Пазарджик."

Наистина тогава той е спечелил мандат от Стара Загора и Пазарджик, но е решил да влезе в парламента като представител от Пазарджик. Понеже аз съм от Стара Загора, знам само това че тогава е спечелил тук. Повече не съм се интересувал, и съм останал с впечатлението че е влязъл в парламента като представител на Стара Загора. Съжалявам ако някой толкова много се е подвел от това....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Това е нещо като крадеца вика дръжте крадеца ! Аз не мога да разбера само ние обикновените хора ли виждаме какво се случва и каква е картината като цяло ? То бива корупция и лобиране бива, ама такова чудо като у нас няма ! Дори и тези които са против влизането на този закон за земята в сила не смеят да предложат нещо повече от неговото отлагане ! Никои от политиците ни не смее да каже нещата с истинските им имена, толкова ли всички са зависими и корумпирани ! Как пък един закон и едно решение не могат да вземат нормално като хората, и да е в полза на народа, а не на определен кръг само ! И понеже всичко отдавна е окрадено и разпределено, в последните години виждаме как чрез промени в законите се отнема бизнес от едни за сметка на други !
          Аз не съм корумпиран!
          Но не значи, че съм и застрахован от действия на силните на деня на тая територия.
          Интересно... вчера ми се стори, че постът, който (грешно) твърди, че Пеевски е избран от Загора е изтрит...
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Здравко - и за капак на всичко една отвратителна ДПС-арска нагла обвини Румен Христов в лобизъм ?!?!?

Това е нещо като крадеца вика дръжте крадеца ! Аз не мога да разбера само ние обикновените хора ли виждаме какво се случва и каква е картината като цяло ? То бива корупция и лобиране бива, ама такова чудо като у нас няма ! Дори и тези които са против влизането на този закон за земята в сила не смеят да предложат нещо повече от неговото отлагане ! Никои от политиците ни не смее да каже нещата с истинските им имена, толкова ли всички са зависими и корумпирани ! Как пък един закон и едно решение не могат да вземат нормално като хората, и да е в полза на народа, а не на определен кръг само ! И понеже всичко отдавна е окрадено и разпределено, в последните години виждаме как чрез промени в законите се отнема бизнес от едни за сметка на други !

Коментар

във Велинград.* На сбирката в „бастиона“ на Делян Пеевски

Коментар

И докога цялата държава ще бъде тъпкана от един дебел?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Като цяло - докато ДПС не бъде елиминирана и поставена извън законът, тая държава ще продължава да затъва.
                  Грешка - цялата ни политкаста е за боклука.

Коментар

• Пеевски

Коментар

• Като цяло - докато ДПС не бъде елиминирана и поставена извън законът, тая държава ще продължава да затъва.

Коментар

Пеевски от кой избирателен район е?
                        От който си поиска, иначе е избран от Стара Загора.

Коментар

• Здравко - и за капак на всичко една отвратителна ДПС-арска нагла обвини Румен Христов в лобизъм ?!?!?
                          Last edited by chronos; 24.04.2015, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                            Все пак да си кажем нещата с истинските имена Незнам що всички премълчават.Зад лъскавата фасада на тези типове наричани Пещаците са крия много тъмна страна....откровенни мафиоти. Откъде ли са им парите?
                            Контрабанда на цигари продават в ги циганските махали Корсарчета ,Дон,Мерлин отам близките отношения с ДПСту...контрол върху електората.
                            Имат връзки навсякъде в полиция ,прокоратура (Цацаров от къде беше? ), държат за топките тъпата Тиква, купуват си дупетати на килограм, щото плащат здраво, Гоце е на заплата при тях.
                            Пеевски от кой избирателен район е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
                              Приеха отлагането на глобите!!!
                              Сега остава да приемат и изключението за публичните компании...
                              http://parliament.bg/tv/
                              И защо просто не гласуваха един ред, че изискването не се отнася за публично търгуваните на борсата компании. Пак отбиване на номера само и октомври пак ще се пазарят - който им кихне по-дебела пачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                                Като стана дума за Агрион вчера бях в едно Хасковско село и да ви кажа цялото село е облепено с плакати на тия юнаци ! Купуват яко и не си поплюват ! И като гледам днес лобито им в парламента продължава да бъде голямо и като нищо октомври месец промените в закона може да влезнат в сила и те тогава ще видим кон боб яде ли
                                Все пак да си кажем нещата с истинските имена Незнам що всички премълчават.Зад лъскавата фасада на тези типове наричани Пещаците са крия много тъмна страна....откровенни мафиоти. Откъде ли са им парите?
                                Контрабанда на цигари продават в ги циганските махали Корсарчета ,Дон,Мерлин отам близките отношения с ДПСту...контрол върху електората.
                                Имат връзки навсякъде в полиция ,прокоратура (Цацаров от къде беше? ), държат за топките тъпата Тиква, купуват си дупетати на килограм, щото плащат здраво, Гоце е на заплата при тях.
                                Last edited by Blackhat; 24.04.2015, 19:32.

Коментар

Working...
                                X