Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеРеалната цена за мен е на около 2.35
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе го разбрах. Не чакаш бърза ликвидация, нали?
Аз не държа земите да ги продават веднага всички, мога да чакамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНе можеш да ги сравняваш двете, АТЕРА печелят от продажба на земя и оценката зависи колко бързо и на каква цена я реализират. СФИ от друга страна разчита на постоянни приходи от наеми.
Аз не държа земите да ги продават веднага всички, мога да чакамMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКонсервативна ?
Като махнеш кеша и градските имоти при такава оценка идва 600лв/дка, аз лично не мога да я нарека другояче освен смешна..
Ала златните чичови кули са супер изгодни, нали.......destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеМииии тва ми се вижда като по-скоро консервативна оценка. Моята е по-нагоре
Без препоръки!
Като махнеш кеша и градските имоти при такава оценка идва 600лв/дка, аз лично не мога да я нарека другояче освен смешна..
Ала златните чичови кули са супер изгодни, нали.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеМииии тва ми се вижда като по-скоро консервативна оценка. Моята е по-нагоре
Без препоръки!
Като цяло гледам да давам по-консервативни прогнози напоследък, че последните тримесечия резултатите на големите АДСИЦ се оказват малко под прогнозите ми.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеРеалната цена за мен е на около 2.35
Без препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение@ Van Basten
Написаното от мен е закачка към няколко човека, които по рано обявяваха някакви пътища към 2.8-3лв. за отворени (не отчитайки очевидни фактори) и понеже жестоко се разминават с прогнозите си ги бъзкам... Иначе, напълно споделям разсъжденията ти. Смятам, че позицията все още е добра и това е причината да бъде чувствителна част от портфейла ми. Не е препоръка!
Казано честно, лично за мен реалната цена на акцията е също над 3 лв. (на база притежаваните земи, други имоти, кеш и при нулева задлъжнялост), но съм съгласен че сантимента в момента не може да се игнорира и тази стойност е нереално да се очаква в кратосрочен план.
Въпреки, че при съчетанието на новините за отпадане на ограниченията за публичните компании + обявения много добър дивидент, бях сигурен че ще видим едно прилично движение нагоре, но.... Както винаги съм казвал, тази акция винаги ме е удивлявала с нелогични движения на база на добри новини, като явно и сега не е изключение
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеголяма част от земите притежавани регионално от Атера бяха в Плевенско....ето и как земеделците тук се обновяват и развиват от към техника,а в последствие защо не е и с покупки на земеделска земя
http://www.pleven.utre.bg/2015/05/19...ite_stopanstva
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
голяма част от земите притежавани регионално от Атера бяха в Плевенско....ето и как земеделците тук се обновяват и развиват от към техника,а в последствие защо не е и с покупки на земеделска земя
http://www.pleven.utre.bg/2015/05/19...ite_stopanstva
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеДаа, сега си спомних и нещо от Ейс Вентура - когато бе открил, че е целувал мъж,
срещите с БФБ оставят същия привкус - все едно си целунал Пеевски..
Но - не ме слушайте, шъ съ опрайм, новините са супер, утре изригваме... (май е за темата оптимизъм БФБ )Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениехубаво е ако знаехме качеството на продаваната и купуваната земя
т.е. въпроса и отговора са в черна кутия
а е много важно за точна преценкаLast edited by fortiss; 19.05.2015, 13:45.
Коментар
-
хубаво е ако знаехме качеството на продаваната и купуваната земя
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Т.е. формирания през 2014 г. дивидент от 30 ст/.акция е на "цената" на нетно намаление на притежаваните земи от едва ~3000 дка..... За мен това е истинския фактор....
Коментар
Коментар