Излагация, добре, че не ги вкарах в портфейла, бях планирал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Чл. 10. (1) (Доп. - ДВ, бр. 107 от 2004 г., в сила от 07.12.2004 г.) Дружеството със специална инвестиционна цел разпределя като дивидент не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. Член 246, ал. 2, т. 1 от Търговския закон не се прилага.
(2) Дивидентите се изплащат в срок 12 месеца от края на съответната финансова година...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Това обявление да ни навежда ли на мисълта че паричките - Ке дойдат АМА КЪДЕ КОЛЕДА !
http://www.x3news.com/download/?id=284808
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКолеги, правилно ли смятам, че последната дата, на която човек може да купи акции с право на дивидент е 19-ти юни?
Коментар
-
ivandavidov
Колеги, правилно ли смятам, че последната дата, на която човек може да купи акции с право на дивидент е 19-ти юни?
Коментар
-
Хората са чули, че продават вече на лизинг, щото очевидно продажбите в кеш не вървят, съответно дивидентите тук, вече няма да са това което бяха, а и ще се чака с години докато трае лизинга. Първият печели, има много по-атрактивно позиции, и там ще се насочи кеша. Има пара за изпускане тук баяBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеДържи я, понеже е шута на тази позиция. За целта се показа и на снимка с някакъв трактор - имидж един вид. Не че някой му вярва де
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеимам 1 тук
не я продавам, защото ще трябва да набутам някого с такси само
ще я държаBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеНе си ли на 100% в SFTRD? Аз поне така разбрах от интервюто
не я продавам, защото ще трябва да набутам някого с такси само
ще я държа
Коментар
-
държи една златните акции тук
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеНе си ли на 100% в SFTRD? Аз поне така разбрах от интервюто
Коментар
Коментар