Голяма разпродажба днес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТи да не си Александър Николов от Карол ?
Не е препоръка,
Има много други умници тука те са по препоръките!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАкцията се оценя общо взето винаги на ликвидационна стойност. Което е голям плюс за инвеститори, които ценят стабилността на активите, които купуват.
В България има доста земи, които тепърва ще бъдат окрупнявани, отделно част от земите ще сменят своите собственици по редица причини.
Няма нищо лошо да се задържа земя и да се продава разсрочено или на по-късен етап в търсене на по-добри условия.
Мажоритарите са доказали своята коректност за разлика от останалите може би 90% от присъстващите мажоритари на БФБ.
Не по-късно от 1 до 6 месеца американските пазари ще направят така чаканата корекция, а това се отнася и за Европа.
Интересно какви ще са движенията тук и движенията по другите позиции.
Да не забравяме, че 5% дивидент тук за 2015г. е много повече от 30-40% спад и без дивидент по други позиции!
Не е препоръка!
Коментар
-
АТЕРА
Акцията се оценя общо взето винаги на ликвидационна стойност. Което е голям плюс за инвеститори, които ценят стабилността на активите, които купуват.
В България има доста земи, които тепърва ще бъдат окрупнявани, отделно част от земите ще сменят своите собственици по редица причини.
Няма нищо лошо да се задържа земя и да се продава разсрочено или на по-късен етап в търсене на по-добри условия.
Мажоритарите са доказали своята коректност за разлика от останалите може би 90% от присъстващите мажоритари на БФБ.
Не по-късно от 1 до 6 месеца американските пазари ще направят така чаканата корекция, а това се отнася и за Европа.
Интересно какви ще са движенията тук и движенията по другите позиции.
Да не забравяме, че 5% дивидент тук за 2015г. е много повече от 30-40% спад и без дивидент по други позиции!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМога да потвърдя, че тази година ценит на културите ще е по-добра от миналата, на някои досат по-добра.
Есеннитице са ясни долу горе, пролетниците - дано да не засушава много в БГ.
По света нещата са колебливи относно условията. Не казвам, че реколтите ще са лоши, даже много добри, но засега има проблеми.
Най-вероятно фермерите ще отделят доста пари и за земя.
Но това няма нищо общо с АТЕРА. Хубавите и земи вероятно са привършили и са останали само такива дето трябва да се продават на лизингBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМога да потвърдя, че тази година ценит на културите ще е по-добра от миналата, на някои досат по-добра.
По света нещата са колебливи относно условията. Не казвам, че реколтите ще са лоши, даже много добри, но засега има проблеми.
Коментар
-
Мога да потвърдя, че тази година ценит на културите ще е по-добра от миналата, на някои досат по-добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеПисмото до БФБ е стандартна процедура,указваща,че ще бъде спазен закона
Относно дивидента за тази година очакванията ми са за 5ст. от ренти(6.7-2.5)/85 и неизвестно колко от евентуални продажби.Третата компонента,от лихви,която добавяше по около 3ст.отпада.
Имам все още и вероятно съм пристрастенМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Писмото до БФБ е стандартна процедура,указваща,че ще бъде спазен закона
Относно дивидента за тази година очакванията ми са за 5ст. от ренти(6.7-2.5)/85 и неизвестно колко от евентуални продажби.Третата компонента,от лихви,която добавяше по около 3ст.отпада.
Имам все още и вероятно съм пристрастен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеВчера бях на събранието и Манолов каза, че дивидентът трябва да бъде платен към края на юли. Трябвало технологично време малко, но за това кога ще си получим дивидента за 2014-а не се притеснявайте. Обаче какъв дивидент да очакваме от следващата година нататък е малко по-сложно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Т О В А , С И , Е , П Р Е Ц А К В А Н Е !!! - ама от всекъдеееее !
чл. 10 и аналинеата 2Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеА какви са алтернативите за следващите 6-7 месеца?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТова обявление да ни навежда ли на мисълта че паричките - Ке дойдат АМА КЪДЕ КОЛЕДА !
http://www.x3news.com/download/?id=284808
Вчера бях на събранието и Манолов каза, че дивидентът трябва да бъде платен към края на юли. Трябвало технологично време малко, но за това кога ще си получим дивидента за 2014-а не се притеснявайте. Обаче какъв дивидент да очакваме от следващата година нататък е малко по-сложно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Т О В А , С И , Е , П Р Е Ц А К В А Н Е !!! - ама от всекъдеееее !
чл. 10 и аналинеата 2Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар