IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голяма разпродажба днес

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Ти да не си Александър Николов от Карол ?
      Просто от известно време гледам, че се пишат пълни глупости и реших да си изкажа мнението!

Не е препоръка,
      Има много други умници тука те са по препоръките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Акцията се оценя общо взето винаги на ликвидационна стойност. Което е голям плюс за инвеститори, които ценят стабилността на активите, които купуват.
        В България има доста земи, които тепърва ще бъдат окрупнявани, отделно част от земите ще сменят своите собственици по редица причини.
        Няма нищо лошо да се задържа земя и да се продава разсрочено или на по-късен етап в търсене на по-добри условия.
        Мажоритарите са доказали своята коректност за разлика от останалите може би 90% от присъстващите мажоритари на БФБ.
        Не по-късно от 1 до 6 месеца американските пазари ще направят така чаканата корекция, а това се отнася и за Европа.
        Интересно какви ще са движенията тук и движенията по другите позиции.
        Да не забравяме, че 5% дивидент тук за 2015г. е много повече от 30-40% спад и без дивидент по други позиции!

Не е препоръка!
        Ти да не си Александър Николов от Карол ?

Коментар

• АТЕРА

Акцията се оценя общо взето винаги на ликвидационна стойност. Което е голям плюс за инвеститори, които ценят стабилността на активите, които купуват.
          В България има доста земи, които тепърва ще бъдат окрупнявани, отделно част от земите ще сменят своите собственици по редица причини.
          Няма нищо лошо да се задържа земя и да се продава разсрочено или на по-късен етап в търсене на по-добри условия.
          Мажоритарите са доказали своята коректност за разлика от останалите може би 90% от присъстващите мажоритари на БФБ.
          Не по-късно от 1 до 6 месеца американските пазари ще направят така чаканата корекция, а това се отнася и за Европа.
          Интересно какви ще са движенията тук и движенията по другите позиции.
          Да не забравяме, че 5% дивидент тук за 2015г. е много повече от 30-40% спад и без дивидент по други позиции!

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Мога да потвърдя, че тази година ценит на културите ще е по-добра от миналата, на някои досат по-добра.
            Есеннитице са ясни долу горе, пролетниците - дано да не засушава много в БГ.
            По света нещата са колебливи относно условията. Не казвам, че реколтите ще са лоши, даже много добри, но засега има проблеми.
            Най-вероятно фермерите ще отделят доста пари и за земя.
            За БГ фермерите годините винаги са лоши - когато реколтата беше супер реваха, че свръхпредлагането срутвало цената, сега като било лоша реколтата пак реват

Но това няма нищо общо с АТЕРА. Хубавите и земи вероятно са привършили и са останали само такива дето трябва да се продават на лизинг
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Мога да потвърдя, че тази година ценит на културите ще е по-добра от миналата, на някои досат по-добра.
              По света нещата са колебливи относно условията. Не казвам, че реколтите ще са лоши, даже много добри, но засега има проблеми.
              Аз също не казвам, че перспективите са обезкуражителни, нито твърдя обратното, но който намеква, че няма проблеми има голям шанс да се окаже, че си затваря очите пред хипотези, които водят и до други евентуални, но не безинтересни сценарии.

Коментар

• Мога да потвърдя, че тази година ценит на културите ще е по-добра от миналата, на някои досат по-добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                  Писмото до БФБ е стандартна процедура,указваща,че ще бъде спазен закона
                  Относно дивидента за тази година очакванията ми са за 5ст. от ренти(6.7-2.5)/85 и неизвестно колко от евентуални продажби.Третата компонента,от лихви,която добавяше по около 3ст.отпада.
                  Имам все още и вероятно съм пристрастен
                  Аз мисля - 10-12 стинки.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Писмото до БФБ е стандартна процедура,указваща,че ще бъде спазен закона
                    Относно дивидента за тази година очакванията ми са за 5ст. от ренти(6.7-2.5)/85 и неизвестно колко от евентуални продажби.Третата компонента,от лихви,която добавяше по около 3ст.отпада.
                    Имам все още и вероятно съм пристрастен

Коментар

• Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
                      Вчера бях на събранието и Манолов каза, че дивидентът трябва да бъде платен към края на юли. Трябвало технологично време малко, но за това кога ще си получим дивидента за 2014-а не се притеснявайте. Обаче какъв дивидент да очакваме от следващата година нататък е малко по-сложно.
                      Зададохте ли въпрос относно очакван дивидент за 2015 г.?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        - Т О В А , С И , Е , П Р Е Ц А К В А Н Е !!! - ама от всекъдеееее !

чл. 10 и аналинеата 2
                        Непрецакване и неизлагация. Господарят на Атерата каза: сухото ще бъде снесено в рамките на другият месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                          А какви са алтернативите за следващите 6-7 месеца?
                          Златното Жабок.

Коментар

Това обявление да ни навежда ли на мисълта че паричките - Ке дойдат АМА КЪДЕ КОЛЕДА !

http://www.x3news.com/download/?id=284808

Вчера бях на събранието и Манолов каза, че дивидентът трябва да бъде платен към края на юли. Трябвало технологично време малко, но за това кога ще си получим дивидента за 2014-а не се притеснявайте. Обаче какъв дивидент да очакваме от следващата година нататък е малко по-сложно.

Коментар

• А какви са алтернативите за следващите 6-7 месеца? Ако пък някой се надява до декември на БФБ-то да се случат чудеса бих го определил като... "непоправим оптимист". Меко казано...
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

- Т О В А , С И , Е , П Р Е Ц А К В А Н Е !!! - ама от всекъдеееее !

чл. 10 и аналинеата 2
                                Чак пък "прецакване"... Вече няколко месеца (по-точно от декември) тука редовно ни цакат, ама не тия от ATERA-та... Свиквай!
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X