IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    При първия дивидент от 5-10 ст. и тук ще има селоф до лев и педесе
    Пич, чета ти глупостите и в един пост те помолих първо да прочетеш някой отчет на компанията, след това да го анализираш, да помислиш малко и чак тогава да пишеш...

След това 1-2 колеги от форума, ме посъветваха да не ти слизам на нивото, защото такива като тебе се надъхвали, като видят че им обръщат внимание... та реших да не влизам в пререкания... но ти нямаш спиране.

Само ще ти кажа, че едно е да правиш някакъв анализ на резултатите на компанията и оттам да правиш някакви тълкувания.... съвсем друго е да се опитваш да влияяш на хората с някакви безпочвени прогнози за панически разпродажби, срив на цените и т.н.

Плачеш си за посещение от КФН... аз бих внимавал на твое място

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      От прецакано май започна да се правиш на ощипано
      да да, ощипано прищипано, заклещено приклещено... С една дума не е за разправяне )))
      Last edited by precakanoto; 18.06.2015, 00:17.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        остави го
        нито акъл, нито портфейл
        само обижда
        къде видя пък обиди, хайде сега!! Да не си някой пенсионер, че да си изгубил каквото и да е останало чувство за хумор. Ама вие серозно ли се имате за инвеститори и фактор някакъв за пред чичката с портфейли с по една акция като билет за оса... А на тони даже и толкова не му е нужно за атера, но не пропуска да прогнозира спада ако може да клъвне нещо като гладно африканче пред обелиска на санта мария маджоре То не че и аз не съм се разписвало с критика тук ала Геко, но все пак. след като съм се изразило веднъж, не намирам за нужно постоянно да дудна в темата едно и също, дали пшеницата в Украйна ще е на ниво или дали ще има суша в Канада или дъждове в Аржентина, някак математиката не го намира за толкова пряка заплаха (зависимост) срещу цената на папирката, след като има други фактори с по-голяма тежест ...
        Last edited by precakanoto; 18.06.2015, 00:34.
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• [QUOTE=fortiss;1059830369]Компанията продължава да е добра. Има възможност...
          Отдавна се знаеше какво следва, не знам защо не се оценяваше от много инвеститори.
          Сега ще напуснат закъснелите, които търсят доходност над 8-10% на година. Но има и такива, които са доволни и на доходност около тази. /QUOTE]

Не те разб. Аз купувах през Февруари, колко беше тогава земята не зн, но добра доходносст ми докараха вайканиците тук
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            остави го
            нито акъл, нито портфейл
            само обижда

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              дивидента не е ли 30 ст. вече гласуван. Все пак не е енемона привилегировани по 1 лв за кадастрон

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                2,15 при 7-9ст дивидент - аз бих изчакал още
                дивидента не е ли 30 ст. вече гласуван. Все пак не е енемона привилегировани по 1 лв за кадастрон
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от multi Разгледай мнение
                  Ако имах кеш, бих си допълнил още. Цената 2.45-0.30=2.15 си е много добра...
                  2,15 при 7-9ст дивидент - аз бих изчакал още

Коментар

• Ако имах кеш, бих си допълнил още. Цената 2.45-0.30=2.15 си е много добра...

Коментар

много навлеци, но.....
                      ще отида да си гласувам дивидент, който сигурно ще е по-голям от твоя портфейл
                      затова пиши по темата
                      че точно по темата пиша. какво те дразни портфейла. Свела съм го на 100к признавам. твоя колко е, колкото на батя ли
                      А батята нещо се е изгубил, не го виждам из темите, да не е кеширал !? ))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        нищо му няма на зърнения пазар, даже и слаба корелация със земята, но по-добре подготвяй колата за великото СЪБРАНИЕ на хакционерите на чичата )))
                        (нови гуми, въздушен филтър и не зaбравяй да провериш маслото, както казва моя монтьор, но не от лампичката а от щеката под капака )
                        много навлеци, но.....
                        ще отида да си гласувам дивидент, който сигурно ще е по-голям от твоя портфейл
                        затова пиши по темата

Коментар

Компанията продължава да е добра. Има възможност за оптимизация на процесите в нея - таксите на УД.
                          Отдавна се знаеше какво следва, не знам защо не се оценяваше от много инвеститори.
                          Сега ще напуснат закъснелите, които търсят доходност над 8-10% на година. Но има и такива, които са доволни и на доходност около тази. За тях компанията остава добра.
                          Моята позиция от години е, че нещата се крият в перспективите на зърнения пазар, а не във фокусите на някого си, защото те са временна работа.
                          Не казвам, че земята е лош актив, просто технологията на този бизнес е такава и трябва да се оцени подобаващо - не надцени или подцени.
                          нищо му няма на зърнения пазар, даже и слаба корелация със земята, но по-добре подготвяй колата за великото СЪБРАНИЕ на хакционерите на чичата )))
                          (нови гуми, въздушен филтър и не зaбравяй да провериш маслото, както казва моя монтьор, но не от лампичката а от щеката под капака )
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Компанията продължава да е добра. Има възможност за оптимизация на процесите в нея - таксите на УД.
                            Сега ще напуснат закъснелите, които търсят доходност над 8-10% на година. Но има и такива, които са доволни и на доходност около тази. За тях компанията остава добра.
                            Моята позиция от години е, че нещата се крият в перспективите на зърнения пазар, а не във фокусите на някого си, защото те са временна работа.
                            Не казвам, че земята е лош актив, просто технологията на този бизнес е такава и трябва да се оцени подобаващо - не надцени или подцени.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                              Днес с още 0,23 % нараства фри флота - това е от сделки правени преди 2 дена.
                              .
                              Големите явно напускат, остават "ентусиастите" с оптимизма от отминали вече години и раздадени девиденти. А продажбите на земи секнаха.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Днес с още 0,23 % нараства фри флота - това е от сделки правени преди 2 дена.
                                .

Коментар

Working...
                                X