IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
    Много лешояди в тоя форум. Ти специално, по някакъв начин се чувстваш длъжен да го играеш будната инвестиционна съвест или просто нямаш какво по смислено да правиш по принцип?

Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждало
    Будната съвест го играя, щото ми е мило за навежите и заблудените.
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
      Който е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
      От километри се вижда, че тук акцията е надута, а вече пенсионните и договорните изнемогват да я поддържат, камо ли и като се спихне дивидента.
      Много лешояди в тоя форум. Ти специално, по някакъв начин се чувстваш длъжен да го играеш будната инвестиционна съвест или просто нямаш какво по смислено да правиш по принцип?

Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждало

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        Не сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?

Т
        Бизнес ?? Какъв е този бизнес, къде го видя това ??

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Който е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
          А Декември и Януари може ли да чакам

Коментар

• Който е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
            От километри се вижда, че тук акцията е надута, а вече пенсионните и договорните изнемогват да я поддържат, камо ли и като се спихне дивидента.
            Bulls on BSE

Коментар

• Не сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?

Тези които следят компанията знаят, че сделките се договарят месеци преди реализирането им.... Фактически след простотията със закона за земята, реално компанията поднови работа през май-юни....

Както казах по-рано, лично аз не очаквам отчитане на продажби преди Октомври (когато ще обявят бюлетина за Септемри).... след като е приключена стопанската година, може да се очаква и раздвижването. Сега земеделците се занимават с други работи....

Коментар

• ...
                Last edited by Crusible; 17.08.2015, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                  Излезе отчетът! Аз лично не съм доволен от продадените "обеми"!

http://www.advanceterrafund.bg/filea...-yuli-2015.pdf
                  Малко продадени, договорите за финансов лизинг са същите като юни. Събираемостта за 2013-2014г. расте само с 0.1%, за 2012-2013г. не мърда
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Излезе отчетът! Аз лично не съм доволен от продадените "обеми"!

http://www.advanceterrafund.bg/filea...-yuli-2015.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Ще се усетят с едногодишен лаг, но така е по-добре. Като действат закъснително, ще има кой да ни купува при "избушеняците"
                      Благодаря ви че с BullsonBSE редовно се интересувате от АДВАНС-а вероятно без да имате акции тук и помагате на новаци като мен
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Да, днес би трябвало да го качат.

Коментар

• Днес ли трябва да излезе бюлетина за юли?

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
                            Някой има ли идея какъв дивидент може да се очаква за 2015 (от рентата), ако Атера не осъществят продажби до края на годината?
                            ще има продажби много ясно
                            зависи дали са на лизинг или плащане веднага
                            от рента не чакай нещо особено - 2,5 ст ще е само от рента

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
                              Някой има ли идея какъв дивидент може да се очаква за 2015 (от рентата), ако Атера не осъществят продажби до края на годината?
                              никакъв

Коментар

• Някой има ли идея какъв дивидент може да се очаква за 2015 (от рентата), ако Атера не осъществят продажби до края на годината?

Коментар

Working...
                                X