Първоначално изпратено от Crusible
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКойто е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
От километри се вижда, че тук акцията е надута, а вече пенсионните и договорните изнемогват да я поддържат, камо ли и като се спихне дивидента.
Какви поддръжки от пенсионни и договорни фондовете те гонят при тая никаква търговия вече н-ти месец поред. Къде я видя тая динамика не ми е ясно. За какво надуване точно говориш, че чак и от километри се виждало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНе сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?
Т
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКойто е умен няма да чака нито Септември, нито Октомври.
Коментар
-
Не сте очаквали нещо сериозно като продажби 2 месеца след като рестартираха бизнеса, нали ?
Тези които следят компанията знаят, че сделките се договарят месеци преди реализирането им.... Фактически след простотията със закона за земята, реално компанията поднови работа през май-юни....
Както казах по-рано, лично аз не очаквам отчитане на продажби преди Октомври (когато ще обявят бюлетина за Септемри).... след като е приключена стопанската година, може да се очаква и раздвижването. Сега земеделците се занимават с други работи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеИзлезе отчетът! Аз лично не съм доволен от продадените "обеми"!
http://www.advanceterrafund.bg/filea...-yuli-2015.pdfdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Излезе отчетът! Аз лично не съм доволен от продадените "обеми"!
http://www.advanceterrafund.bg/filea...-yuli-2015.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе се усетят с едногодишен лаг, но така е по-добре. Като действат закъснително, ще има кой да ни купува при "избушеняците"Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеНякой има ли идея какъв дивидент може да се очаква за 2015 (от рентата), ако Атера не осъществят продажби до края на годината?
зависи дали са на лизинг или плащане веднага
от рента не чакай нещо особено - 2,5 ст ще е само от рента
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеНякой има ли идея какъв дивидент може да се очаква за 2015 (от рентата), ако Атера не осъществят продажби до края на годината?
Коментар
Коментар