IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dinana Разгледай мнение
    Еха, стана тя каквато стана, май нервите не издържаха
    Така се създава ликвидност!
    Ами ако нямаше продавачи...

Коментар

• Еха, стана тя каквато стана, май нервите не издържаха

Коментар

• според мен проблема не е, че някои мнения са крайни, а това че са си чисти заяждания или подигравки, до един момент е забавно, но като се прекали и темите стават ...
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Чуждото мнение на мен не ми пречи по никакъв начин!

Всеки от четящите да си отсява, в кое от написаното има зърно и къде е само плява!
          +
          Освен това, забелязвам, че във форума често се изпада в крайни мнения, като пък същевременно пазара също толкова често се движи по средата. Така че, нерядко и крайностите са неточни, а да очакваш само нагоре или само надолу е безсмислено, ще има междинни вълни, по-важно е тенденцията и перспективата, особено пък в сравнение с други папирки. Така например на мен по-перспективна ми изглежда нововъвеждащата се папирка на сирма, отколкото изконусмираната предварително откъм ръст папирка на спиди. Е, разбира се, оставило съм си малко папирки там, точно по причина на хард-феновете заели крайни мнения (подобно на осло в тамошния случай), които крайни мнения могат и да ми донесат още 10 кинта профит, но може и да не се случи, ако след някоя година бъдещата сделка с французите се окаже невалидна, преозразмерена и т.н. Споменатите от теб плява и зърно са точно двете крайности които разединяват мненията във форума. Всеки да се ползва от собствените си разбирания, виждания, опит и от тенденциите на пазара.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            +
            Не виждам защо се дразнят - това е борса, всеки има право да си каже мнението - дали очаква да тъпче на място, дали да изхвърчи в космоса, дали да сурне или да слиза бавно и мъчително с по стинка на месец - не виждам защо едните трябва да са хейтъри, а другите не! Колкото важи за едните, в същата степен е и за другите, знаем много добре, че на пазара не му пука кой какво смята, той върви по своята логика. Изразих моите очаквания и мотиви, заедно с цифрите и времето, както казваше Пепи - паживьом увидем Ще трябва доста време и нерви тук според мен, но ще сме дългосрочни и упорити в наблюдението
            Чуждото мнение на мен не ми пречи по никакъв начин!

Всеки от четящите да си отсява, в кое от написаното има зърно и къде е само плява!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Така е!
              От 2 лева до левче има бая profit!
              +
              Не виждам защо се дразнят - това е борса, всеки има право да си каже мнението - дали очаква да тъпче на място, дали да изхвърчи в космоса, дали да сурне или да слиза бавно и мъчително с по стинка на месец - не виждам защо едните трябва да са хейтъри, а другите не! Колкото важи за едните, в същата степен е и за другите, знаем много добре, че на пазара не му пука кой какво смята, той върви по своята логика. Изразих моите очаквания и мотиви, заедно с цифрите и времето, както казваше Пепи - паживьом увидем Ще трябва доста време и нерви тук според мен, но ще сме дългосрочни и упорити в наблюдението
              Last edited by precakanoto; 16.10.2015, 11:46.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                Мда, още повече това е една от малкото акции които може да се шорти и да изкарват пари.
                Така е!
                От 2 лева до левче има бая profit!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  - Наистина не разбирам защо се - ХАБИТЕ - да ги оборвате !!!
                  Оставете ги в безвъздушното им пространство да се реят на воля !
                  Мда, още повече това е една от малкото акции които може да се шорти и да изкарват пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                    Мда... добра логика....

Викаш Карол, Каролев и IFC ще решат да сложат на оферта 46 млн.акции, опитвайки се да сринат пазара и да не вземат нищо от това, което имат ?!?

Викаш, че по-скоро ще решат да разпродат акцииките примерно на 1.5 лв., вместо ако (повтарям "АКО", в което не ми се вярва) ако са загубили увереност в бизнеса със земя, просто да направят една бърза ливкидация, която ще даде поне по 2.75-3 лв./ акция.... Мда.... Добра логика...

Хванали сте се сега, че има няколко месеца със задържани продажби и вече апокалипсиси, балони, даунове и т.н..... Утре мениджмънта като обяви някоя продажба на 10'000 дка. и с Булсончето ще се скриите откъдето сте изпълзели...

Вярно, сега искат явно по 1600 лв./дка, което може би не успяват да пласират на пазара, но утре ще свалят на 1300 и ще пласират някои приличен пакет за да подсигурят добрите резултатати, и не знам как ще хейтите тогава....

До момента не сме видели сигнал, че мениджмънта не знае какво прави.... защото смятате, че изведнъж всичко ще се промени... да не са уволнили някой от ръководството, без да сме разбрали ?

- Наистина не разбирам защо се - ХАБИТЕ - да ги оборвате !!!
                    Оставете ги в безвъздушното им пространство да се реят на воля !

Коментар

Колкото и да се пъне пипчо, целия да се ушие из репа, и репо на репото да се зашие, 85 милиона артии са си като лавина. Да не говорим, че май беше с един от най-високите фри флоути а дали не беше и с най-големият, т.е. интересното предстои, но ще е с бавна разгъвка във времето, както беше вече казано вероятно на някои може да се стори мъчителна времева рамка (за разлика от жабите, които като ги варят не се усещали) а и както са казали старите майстори-играчори: "не се ловят падащи ножове, стой мирно и гледай мача"...
                      Мда... добра логика....

Викаш Карол, Каролев и IFC ще решат да сложат на оферта 46 млн.акции, опитвайки се да сринат пазара и да не вземат нищо от това, което имат ?!?

Викаш, че по-скоро ще решат да разпродат акцииките примерно на 1.5 лв., вместо ако (повтарям "АКО", в което не ми се вярва) ако са загубили увереност в бизнеса със земя, просто да направят една бърза ливкидация, която ще даде поне по 2.75-3 лв./ акция.... Мда.... Добра логика...

Хванали сте се сега, че има няколко месеца със задържани продажби и вече апокалипсиси, балони, даунове и т.н..... Утре мениджмънта като обяви някоя продажба на 10'000 дка. и с Булсончето ще се скриите откъдето сте изпълзели...

Вярно, сега искат явно по 1600 лв./дка, което може би не успяват да пласират на пазара, но утре ще свалят на 1300 и ще пласират някои приличен пакет за да подсигурят добрите резултатати, и не знам как ще хейтите тогава....

До момента не сме видели сигнал, че мениджмънта не знае какво прави.... защото смятате, че изведнъж всичко ще се промени... да не са уволнили някой от ръководството, без да сме разбрали ?

Коментар

• Аз туканка съм си на сосен плюс, понамалих бройчичката, но с идеята 18-а полека да почна пак да увеличавам.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                          'Фундамента" тук се изчерпа със "Сосните дивиденти" които вече отдавна излязаха като кеш от дружеството. То не бе мазане на филии, то не бе облизване, сега вече остава само "верването" и "чакането". Умните пари отдавна са започнаил стратегия за излизане, проблема е, че както навсякъде на БФБ тръгне ли по-масово излизане акцията пада поне с 50%, така ще е и тук. Иначе остава като СФИ и Спийди само да се облизват и хвалят с виртуални печалби, който пръв реши да осребри печели, останалите се радват на даунтренда и спомени по миналото (намазаните филии със сосни дивиденти - отдавна изядени)
                          кои са умните пари на бфб ще ни светнеш ли
                          ако може с примери
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Сака и се на лисичката, ма няма начин, пак ще си остане с облизването само.
                            Пипчо още на 100 гущерцента ако падне дотам ще изкупи всичко на пазарна, ко трябва освен кеша и цялото $ нисе пф да вложи...
                            А да не забравяме че и репа има...ползвали сме ги вече преди 3 години....

Глей си там шитчетата и не са хаби...
                            ХАХАХА Ще осредняваш викаш
                            Bulls on BSE

Коментар

Точно т.нар. "фундамент", според мен е доста спорен, откъдето произтичат и "евентуално ниските дивиденти" както си ги нарекъл.
                              Според мен е по-подходящо, да бъдат наречени "постоянно намаляващи" през описания период, а и тези са и основните съображения, които имам за да очаквам запазване на постоянния даунтренд, който вече наблюдаваме. Очаквам също да се спре и позадържи в границата на 1,60 и след изплащане на съответния годишен дивидент - нов даунтренд с продължение .. ...
                              Не е препоръка
                              'Фундамента" тук се изчерпа със "Сосните дивиденти" които вече отдавна излязаха като кеш от дружеството. То не бе мазане на филии, то не бе облизване, сега вече остава само "верването" и "чакането". Умните пари отдавна са започнаил стратегия за излизане, проблема е, че както навсякъде на БФБ тръгне ли по-масово излизане акцията пада поне с 50%, така ще е и тук. Иначе остава като СФИ и Спийди само да се облизват и хвалят с виртуални печалби, който пръв реши да осребри печели, останалите се радват на даунтренда и спомени по миналото (намазаните филии със сосни дивиденти - отдавна изядени)
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Сака и се на лисичката, ма няма начин, пак ще си остане с облизването само.
                                Пипчо още на 100 гущерцента ако падне дотам ще изкупи всичко на пазарна, ко трябва освен кеша и цялото $ нисе пф да вложи...
                                А да не забравяме че и репа има...ползвали сме ги вече преди 3 години....

Глей си там шитчетата и не са хаби...
                                Колкото и да се пъне пипчо, целия да се ушие из репа, и репо на репото да се зашие, 85 милиона артии са си като лавина. Да не говорим, че май беше с един от най-високите фри флоути а дали не беше и с най-големият, т.е. интересното предстои, но ще е с бавна разгъвка във времето, както беше вече казано вероятно на някои може да се стори мъчителна времева рамка (за разлика от жабите, които като ги варят не се усещали) а и както са казали старите майстори-играчори: "не се ловят падащи ножове, стой мирно и гледай мача"...
                                Last edited by precakanoto; 15.10.2015, 15:33.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X