Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Фортисимо, нещо изкрейзваш ли братчед..
Да предполагам ли че като виден инвеститор в трейдинга си решил да запишеш фармация и поне ежеседмично учавстваш във всякакви фармакологично-дистрибуторски конференции у нас и ъброуд.....то и аз трябва да вземам пример и да го правя като фен на Гилиъд, нищо че съм сигурен че знам малко повече от тебе за фармацията....
А и дай да не бъркаме редовно атерата с агрията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако се пишех инвеститор в този сектор - щях да вися ежедневно във фирмите поне на 20 големи и малки зърнопроизводители
Фортисимо, нещо изкрейзваш ли братчед..
Да предполагам ли че като виден инвеститор в трейдинга си решил да запишеш фармация и поне ежеседмично учавстваш във всякакви фармакологично-дистрибуторски конференции у нас и ъброуд.....то и аз трябва да вземам пример и да го правя като фен на Гилиъд, нищо че съм сигурен че знам малко повече от тебе за фармацията....
А и дай да не бъркаме редовно атерата с агрията...Last edited by pipbel; 09.03.2016, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеХората са инвеститори, не земеделци
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеХората са инвеститори, не земеделци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеАма представители на Атера-та трябва да са там задължително. На такива сбирки би трябвало да съумеят да уговорят някоя сделчица. Успех на всички
и две млади момичета обикаляха усилено с реклами
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеднес започва БАТА агро
тръгвам
а вие какво чакате? няма да сте в бизнеса
Коментар
-
При толкова големи реколти и запаси, които има сега в света, за ад се отрази евентуална суша на пазара, тя трябва да е мащабна и точно на време. Засега такова нещо от никъде не се вижда. В момента Южна Америка е с много валежи и посевите са отлични.
Все пак ако питаш дали суша ще повиши цените - да, но трябва да е от април до август в САЩ, ЕС, Украйна, Русия, а преди това в Индия и Китай. Южна Америка явно ще я изпуснем и тази година от сушата.
От пшеницата има за стопяване едни поне 40млн. тона, за да спаднат запасите към 170-180 млн. тона. От царевицата също едни 40млн. тона, за ад спаднат към 170 млн. тона.
На нашите зърнопроизводители им трябва добив 600кг пшеница при цена 30ст +30лв субсидия, който ще се докара със 105лв разходи, 50лв рента и печалба 55лв. Другото е царевицата и слънчогледа. Тогава системата ще е устойчива и цените евентуално с годините могат да пораснат. Обаче кой ще купи това непрекъснато нарастване на добивите????
Коментар
-
Форти,
прогнозата е за жега и суша напролет:
http://www.accuweather.com/en/weathe...erlin/55447343
Това ще бутне ли цените нагоре?
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеда
мениджмънта шета из страната и прави срещи с фермерите - Манолов май е обикалял
ЧУХ, че се предлага финансов лизинг на 1500лв, от пакета 20% не се работи, може да се разработят около 10%, останалите некато има нещо ново ще информирам
фермерите обаче така са се свили, особено тези до 30-40 000 декара, като за световно
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЗатова, че Адванса търсят продавачи?
мениджмънта шета из страната и прави срещи с фермерите - Манолов май е обикалял
ЧУХ, че се предлага финансов лизинг на 1500лв, от пакета 20% не се работи, може да се разработят около 10%, останалите некато има нещо ново ще информирам
фермерите обаче така са се свили, особено тези до 30-40 000 декара, като за световно
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекаква информация?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар