IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Ами явно мислим различно с теб, но най ясно ще бъде като мине годината и стане ясно какво ще се разпределя като дивидент. А иначе си прав, че в момента можем само да си мислим. И аз го мисля така: при общо продадени 6310дка до сега, ако средната на придобиване е слагам го 800лв, като това даже е много, при средна продажна 1300лв. на декар това са над 3млн. + над 7 млн от ренти минимум, ей ти ги над 10млн. за разпределяне. Това пак казвам е груба сметка, а и годината не е минала още.
    Май не разбра какво ти казва колегата - колко от тези са продадени на лизинг и колко са продадени директно, че да ги разпределяш като дивиденти.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Аз си казах какво мисля, сега да чуем Фортис какво си мисли като гледа тези 6310дка продажби ???

Коментар

• а Q3 и Q4 до колкото съм чувал би трябвало да са по-мощни от предходните или?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Не обяснявам колко е слаб бизнеса без да има причина. Винаги съм бил точен като излагам моето виждане и не съм го пресилвал.
          Не чета никакви отчети тук - почти, но смятам за коректно управлението да кажат как точно продават - всички начини. Засега аз знам само за лизинг и еднократно плащане, но май има и други. Ако е така настъпва объркване в инвеститорите, които не могат да преценят точно събитията.
          Сега като сте видели тези 5100 декара в продажбите какво сте си помислили????
          ама не е така
          Ами явно мислим различно с теб, но най ясно ще бъде като мине годината и стане ясно какво ще се разпределя като дивидент. А иначе си прав, че в момента можем само да си мислим. И аз го мисля така: при общо продадени 6310дка до сега, ако средната на придобиване е слагам го 800лв, като това даже е много, при средна продажна 1300лв. на декар това са над 3млн. + над 7 млн от ренти минимум, ей ти ги над 10млн. за разпределяне. Това пак казвам е груба сметка, а и годината не е минала още.
          Last edited by Zdravko; 15.08.2016, 18:57.

Коментар

• Не обяснявам колко е слаб бизнеса без да има причина. Винаги съм бил точен като излагам моето виждане и не съм го пресилвал.
            Не чета никакви отчети тук - почти, но смятам за коректно управлението да кажат как точно продават - всички начини. Засега аз знам само за лизинг и еднократно плащане, но май има и други. Ако е така настъпва объркване в инвеститорите, които не могат да преценят точно събитията.
            Сега като сте видели тези 5100 декара в продажбите какво сте си помислили????
            ама не е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              Той ли е духовния водач тук ? Пък аз си мислех, че влиза само да коментира колко слаб е тоя бизнес

Познава бизнеса със земеделие, но гледа и сравнява само през собствения си вход
              в позиция З.Земя.
              Приблизително същото , както ние се "наемаме" срещу банките

Коментар

• Иначе до тук ги докарвам спокойно на едни 0,10ст. дивидент като включвам и рентата вътре.

Мнение без препоръки !

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                  +1
                  тук кога земите от лизинга ще почнат да влизат в дивидента понеже не следя отблизо позицията? мерси предварително за отговора
                  първите лизинги мисля че са от 2015, така че би трябвало от 2021 с дивидента за 2020

Коментар

• приятна изненада от АТЕРА - една от най-интересните за мен акции, все така да продължават с добри резултати

абсд, до колкото знам 2020 - ако бъркам, някой да ме поправи

Коментар

тук до миналия месец не трябваше да ревете
                      сега обаче не трябва мн да се радвате
                      да видим първо кога са договорирани тези ниви и след това масата да слагаме
                      +1
                      тук кога земите от лизинга ще почнат да влизат в дивидента понеже не следя отблизо позицията? мерси предварително за отговора
                      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Да осветиш масата естествено
                        Той ли е духовния водач тук ? Пък аз си мислех, че влиза само да коментира колко слаб е тоя бизнес

Коментар

голямо доверие
                          ама аз не съм по отговорните неща, карам все отгоре - отгоре
                          така че бъдете внимателни

Коментар

за какво

Коментар

На теб разчитаме !
                              за какво

Коментар

тук до миналия месец не трябваше да ревете
                                сега обаче не трябва мн да се радвате
                                да видим първо кога са договорирани тези ниви и след това масата да слагаме

На теб разчитаме !

Коментар

Working...
                                X