Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе обяснявам колко е слаб бизнеса без да има причина. Винаги съм бил точен като излагам моето виждане и не съм го пресилвал.
Не чета никакви отчети тук - почти, но смятам за коректно управлението да кажат как точно продават - всички начини. Засега аз знам само за лизинг и еднократно плащане, но май има и други. Ако е така настъпва объркване в инвеститорите, които не могат да преценят точно събитията.
Сега като сте видели тези 5100 декара в продажбите какво сте си помислили????
ама не е такаLast edited by Zdravko; 15.08.2016, 18:57.
Коментар
-
Не обяснявам колко е слаб бизнеса без да има причина. Винаги съм бил точен като излагам моето виждане и не съм го пресилвал.
Не чета никакви отчети тук - почти, но смятам за коректно управлението да кажат как точно продават - всички начини. Засега аз знам само за лизинг и еднократно плащане, но май има и други. Ако е така настъпва объркване в инвеститорите, които не могат да преценят точно събитията.
Сега като сте видели тези 5100 декара в продажбите какво сте си помислили????
ама не е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТой ли е духовния водач тук ? Пък аз си мислех, че влиза само да коментира колко слаб е тоя бизнес
Познава бизнеса със земеделие, но гледа и сравнява само през собствения си вход
в позиция З.Земя.
Приблизително същото , както ние се "наемаме" срещу банките
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
тук кога земите от лизинга ще почнат да влизат в дивидента понеже не следя отблизо позицията? мерси предварително за отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетук до миналия месец не трябваше да ревете
сега обаче не трябва мн да се радвате
да видим първо кога са договорирани тези ниви и след това масата да слагаме
тук кога земите от лизинга ще почнат да влизат в дивидента понеже не следя отблизо позицията? мерси предварително за отговора"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа осветиш масата естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа осветиш масата естествено
ама аз не съм по отговорните неща, карам все отгоре - отгоре
така че бъдете внимателни
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетук до миналия месец не трябваше да ревете
сега обаче не трябва мн да се радвате
да видим първо кога са договорирани тези ниви и след това масата да слагаме
На теб разчитаме !
Коментар
Коментар