Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
започва да ми харесва акцията, макар сектора да не ми се нрави в момента - период на спад....
- 1 like
Коментар
-
започва да ми харесва акцията, макар сектора да не ми се нрави в момента - период на спад....
Иначе, по същество, на пук на апокалиптиците и тази година ще бъде повече от смислена за инвестиралите в Адванса! Доволен съм!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАбе, щo ги няма Булсона и Прецаканото за компетентни коментари ?
Друг път след бюлетин веднага изскачат от дупките и се започва с "даунове", "след бума следва бъста", "бавен и мъчителен даунтренд", "болезнен спад" и т.н..... Липсват ми тия неща...
Коментар
-
Абе, щo ги няма Булсона и Прецаканото за компетентни коментари ?
Друг път след бюлетин веднага изскачат от дупките и се започва с "даунове", "след бума следва бъста", "бавен и мъчителен даунтренд", "болезнен спад" и т.н..... Липсват ми тия неща...Last edited by Van Basten; 16.12.2016, 09:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеНа събранието преди около месец Р. Манолов спомена няколко пъти, че очакват декември месец двойно повече продажби (в сравнение с ноември), така че този който задържа цената да е жив и здравТози който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе е зле, заформя се едно 8% диви, засега....
Губят ми се някъде близо 900дка от лизинга от предните отчети, ма явно някой е решил междувременно да си закупи директно земята.
Собствените земи обаче наближават декларирания санитарен минимум от 200К.
Кеш си имат достатъчно, не е зле другата година да купят поне едно 15-20К дка отгоре та рентите да се върнат отново над 7М като сума.
Освен ако не изчакват за спад та да пазаруват по сгодно...
Пък ако зз вземе падне повечко - с доста по малък левъридж от останалите рейтове могат да си направят пак 300К портфейла.
ПС Кихнах наскоро аз на държавата едни наследствени гори ( баш преди БХ да накаже горските шефове от Варна и Шумен), тъй като гледам тук си му е прилично да ги сложаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Не е зле, заформя се едно 8% диви, засега....
Губят ми се някъде близо 900дка от лизинга от предните отчети, ма явно някой е решил междувременно да си закупи директно земята.
Собствените земи обаче наближават декларирания санитарен минимум от 200К.
Кеш си имат достатъчно, не е зле другата година да купят поне едно 15-20К дка отгоре та рентите да се върнат отново над 7М като сума.
Освен ако не изчакват за спад та да пазаруват по сгодно...
Пък ако зз вземе падне повечко - с доста по малък левъридж от останалите рейтове могат да си направят пак 300К портфейла.
ПС Кихнах наскоро аз на държавата едни наследствени гори ( баш преди БХ да накаже горските шефове от Варна и Шумен), тъй като гледам тук си му е прилично да ги сложаLast edited by pipbel; 15.12.2016, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДали е редно и няма да е безочливо да предположа едни 18 стотинчички дивидентец, ако съдим по деветмесечното отчетченце, плюс ноемврийските продажбички?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
добра еТози който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин
Коментар
Коментар