IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
    Абе, щo ги няма Булсона и Прецаканото за компетентни коментари ?

Друг път след бюлетин веднага изскачат от дупките и се започва с "даунове", "след бума следва бъста", "бавен и мъчителен даунтренд", "болезнен спад" и т.н..... Липсват ми тия неща...
    Отидоха да си измият зъбките че им мирише яко на шит!
    Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

започва да ми харесва акцията, макар сектора да не ми се нрави в момента - период на спад....
      Обичам да чувам твоето ехо след извървяният път ...

Коментар

• Колко малко и трябва на акцията: един ноемврийски отчет с някой друг продаден декар и хайде нагоре Да си призная никак не се оплаквам

Коментар

започва да ми харесва акцията, макар сектора да не ми се нрави в момента - период на спад....
          Фортисче, и ти си една върти опашка, през няколко месеца си мениш настроенията, ама както и да е.

Иначе, по същество, на пук на апокалиптиците и тази година ще бъде повече от смислена за инвестиралите в Адванса! Доволен съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
            Абе, щo ги няма Булсона и Прецаканото за компетентни коментари ?

Друг път след бюлетин веднага изскачат от дупките и се започва с "даунове", "след бума следва бъста", "бавен и мъчителен даунтренд", "болезнен спад" и т.н..... Липсват ми тия неща...

Коментар

• тука требва 1-2 години добър резултат + добър дивидент и сите баби, деди с по 80к акции ще искат да се върнат на влакчето, щото убав е дивидентът... + ликвидна акция определено

успех на Атера и всички колеги, имам, те ме запалиха по борсата

Коментар

• Абе, щo ги няма Булсона и Прецаканото за компетентни коментари ?

Last edited by Van Basten; 16.12.2016, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                  На събранието преди около месец Р. Манолов спомена няколко пъти, че очакват декември месец двойно повече продажби (в сравнение с ноември), така че този който задържа цената да е жив и здрав
                  Жив и здрав да е. Това е социално отговорен човек
                  Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Не е зле, заформя се едно 8% диви, засега....
                    Губят ми се някъде близо 900дка от лизинга от предните отчети, ма явно някой е решил междувременно да си закупи директно земята.

Собствените земи обаче наближават декларирания санитарен минимум от 200К.
                    Кеш си имат достатъчно, не е зле другата година да купят поне едно 15-20К дка отгоре та рентите да се върнат отново над 7М като сума.
                    Освен ако не изчакват за спад та да пазаруват по сгодно...
                    Пък ако зз вземе падне повечко - с доста по малък левъридж от останалите рейтове могат да си направят пак 300К портфейла.

ПС Кихнах наскоро аз на държавата едни наследствени гори ( баш преди БХ да накаже горските шефове от Варна и Шумен), тъй като гледам тук си му е прилично да ги сложа
                    И аз днес натоварих прилично. Програма минимум, която ме устройва е дивидент от мин. 10 ст./ г. и цена около тази. Само ме притесняват големите излизащи - дали назнайват нещо повече или просто са намерили по-добро място за парите си, откъдето ще изкарат повече ? Между другото айсберга на 2,039 остана с около 8-9 хил., ако не се лъжа преди време бе 40К
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Не е зле, заформя се едно 8% диви, засега....
                      Губят ми се някъде близо 900дка от лизинга от предните отчети, ма явно някой е решил междувременно да си закупи директно земята.

Собствените земи обаче наближават декларирания санитарен минимум от 200К.
                      Кеш си имат достатъчно, не е зле другата година да купят поне едно 15-20К дка отгоре та рентите да се върнат отново над 7М като сума.
                      Освен ако не изчакват за спад та да пазаруват по сгодно...
                      Пък ако зз вземе падне повечко - с доста по малък левъридж от останалите рейтове могат да си направят пак 300К портфейла.

ПС Кихнах наскоро аз на държавата едни наследствени гори ( баш преди БХ да накаже горските шефове от Варна и Шумен), тъй като гледам тук си му е прилично да ги сложа
                      Last edited by pipbel; 15.12.2016, 17:29.

Коментар

• На събранието преди около месец Р. Манолов спомена няколко пъти, че очакват декември месец двойно повече продажби (в сравнение с ноември), така че този който задържа цената да е жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Дали е редно и няма да е безочливо да предположа едни 18 стотинчички дивидентец, ако съдим по деветмесечното отчетченце, плюс ноемврийските продажбички?
                          Вдигна се средната продажна, но не мисля 16 ст. бруто при 100% раздване да премине с продажбите до сега, чака се и декември, миналата година 3000 мисля продадоха тогава. Ако решат да закръглят на 20 ст. с част от неразпределената, никой няма да се разсърди. Ти ли се нареди с тези 666 бр. на 2.031 ?

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Дали е редно и няма да е безочливо да предположа едни 18 стотинчички дивидентец, ако съдим по деветмесечното отчетченце, плюс ноемврийските продажбички?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

добра е
                              Имаш ли инфо в кой район се е продало толкова земя?
                              Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Минимум 8 ст. + досегашните .... ВЪОБРАЗЯВАМ СИ -и не е препоръка , а сметка на коляно !
                                Страхувам се да го напиша общо !!!

Коментар

Working...
                                X