IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво стана тука, някой излиза или някой влиза? Само не казвайте че е и двете. Технически това е така, но...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

самата покупка си е трудан работа за човек, който не е в района и незнае нещата
      и аз така съм чувал катo софийско момче без никакви познанства в който и да е район, мисля че атера е най-добрия вариант за мен
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• НИ Варна след славната 2007 и сега тепърва в земя във Врачанско.Края на тази седмица или началото на другата ще изповядвам сделката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

хич не съм се побъркал....споделих какви са ми мотивите. Колкото до ренти, наеми и прочие съм го докарал до там че дори и да не работя няма да живея както сега, но няма и да умра от мизерия.
          Сега купувам акции и секви други щуротии
          не визирах теб, но и не с лоши чувства
          колеги сме в този бизнес значи
          в кой район си купувал?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            аха аха, земята е сладка работа
            и много хора се побъркаха

Попитали ереина - Кое е най-сладкото нещо на света?
            Той отговорил - Две са нещата - рентата и свирката ............. свирката от панариа.....
            хич не съм се побъркал....споделих какви са ми мотивите. Колкото до ренти, наеми и прочие съм го докарал до там че дори и да не работя няма да живея както сега, но няма и да умра от мизерия.
            Сега купувам акции и секви други щуротии
            Last edited by Novaka_Bull; 01.02.2017, 19:57.

Коментар

• аха аха, земята е сладка работа
              и много хора се побъркаха

Попитали ереина - Кое е най-сладкото нещо на света?
              Той отговорил - Две са нещата - рентата и свирката ............. свирката от панариа.....

Коментар

пичове, не ми е прегоряло много ухото да я купувам тая земя ама е част от по голям парцел дето жената ще има право за наследство върху останалТа част.....та реших да се пробвам да консолидирам парцела. Иначе цената я диктуват местните земеделски производители.....казват плащаме толкова значи и аз ще трябва да се бръкна,с минимум толкова.........както и да е решил съм ще скачам......мисля че няма да съм на загуба от цялата операция.....има договор за аренда още 7 г. Арендаторите по,нашия край са точни пичове не,са измекяри..в това отношение засега няма ядове
                Това че има 7 годишен аренден договор е плюс разбира се, това че ще я комасираш е още по-добре, но е хубаво ако ще го правиш със свободни твои средства. Ако ще е със заемни, трябва много добре да помислиш за вноски, лихви и т.н. Земята е чудесен актив, но и тя като други активи не върви само нагоре... Успех в начинанието...

Коментар

• Преди 12 години купих оставащите 30 дка от един наследствен парцел по 50 лв на декар. Ломско. Първите 2 година работих парцела (тези 30 + още други) самичък и почти излязох на 0. Не бяхме Ойропа тогава. После го дадох аренда и от тогава всяка година ми се връща 50% от цената с 50% от арендата. Другите 50% подарявам от суеверие. Както замята дава на всеки дето я работи, така и за продукта на земята не трябва да се стискаме като ..... финансисти .
                  От тогава много се разглезих и по-високо от 50 лева за декар не давам

Коментар

пичове, не ми е прегоряло много ухото да я купувам тая земя ама е част от по голям парцел дето жената ще има право за наследство върху останалТа част.....та реших да се пробвам да консолидирам парцела. Иначе цената я диктуват местните земеделски производители.....казват плащаме толкова значи и аз ще трябва да се бръкна,с минимум толкова.........както и да е решил съм ще скачам......мисля че няма да съм на загуба от цялата операция.....има договор за аренда още 7 г. Арендаторите по,нашия край са точни пичове не,са измекяри..в това отношение засега няма ядове
                    Не казвам, че сделката ти няма да е успешна. Просто искам да имаш едно на ум, това е
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Абсолютно си прав. Аз преди време си купих земя уж изгодно /той Фортис знае/ и оттогава само ядове бера. Арендаторите са измамници /още чакам рента за миналата зем. година/! Все нещо шмекеруват, все пари нямат, реколтата била слаба, цените били ниски и т.н. Сега трябва или да си затварям очите, или да ходя да ги съдя, но за 1000 лв. не ми и се занимава много-много. Не е ли човек на място е много трудоемко и изнервящо!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Абсолютно си прав. Аз преди време си купих земя уж изгодно /той Фортис знае/ и оттогава само ядове бера. Арендаторите са измамници /още чакам рента за миналата зем. година/! Все нещо шмекеруват, все пари нямат, реколтата била слаба, цените били ниски и т.н. Сега трябва или да си затварям очите, или да ходя да ги съдя, но за 1000 лв. не ми и се занимава много-много. Не е ли човек на място е много трудоемко и изнервящо!
                        тези случаи много намаляха последните години, но ги има все още
                        знам повече случаи обратно - пращат ти парите по сметка ,поща, куриер ил ити ги носат на ръка направо
                        това сега преобладава
                        самата покупка си е трудан работа за човек, който не е в района и незнае нещата
                        вече ми е само спомен времето, когато продавачите сами идваха да ме търсят - 2004-2006г
                        и всичко беше лесно, и нямаше покупка на идеални части
                        но това вече мина.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

физическа е най-добре, но нямам нито знанията нито времето за да се занимавам лично с това
                          Last edited by 15%; 01.02.2017, 16:12.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

физическа е най-добре, но нямам нито знанията нито времето за да се занимавам лично с това
                            През Атера да се инвестира в земя към момента е по - изгодно, 1000 лв./дка за физическа няма шанс да дам.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Абе буксува,буксува ама аз до края на седмицата ще ставам собственик на зем. Земя (физическа не през фонд) и по малко от 1000 лв/дек за парцел над 20 дек на едно място няма кой да продаде.......това е във врачанско .......това е положението
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Абе буксува,буксува ама аз до края на седмицата ще ставам собственик на зем. Земя (физическа не през фонд) и по малко от 1000 лв/дек за парцел над 20 дек на едно място няма кой да продаде.......това е във врачанско .......това е положението
                                също съм в земя и не искам да дава назад всичко
                                но така ми се струва в момента
                                и да видим какво ще се промени през 2020г със субсидиите
                                засега не купувам земя, последната купих на 200лв през далечната 2006г

Коментар

Working...
                                X