какво стана тука, някой излиза или някой влиза? Само не казвайте че е и двете. Технически това е така, но...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
самата покупка си е трудан работа за човек, който не е в района и незнае нещатаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
хич не съм се побъркал....споделих какви са ми мотивите. Колкото до ренти, наеми и прочие съм го докарал до там че дори и да не работя няма да живея както сега, но няма и да умра от мизерия.
Сега купувам акции и секви други щуротии
колеги сме в този бизнес значи
в кой район си купувал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеаха аха, земята е сладка работа
и много хора се побъркаха
Попитали ереина - Кое е най-сладкото нещо на света?
Той отговорил - Две са нещата - рентата и свирката ............. свирката от панариа.....
Сега купувам акции и секви други щуротииLast edited by Novaka_Bull; 01.02.2017, 19:57.
Коментар
-
пичове, не ми е прегоряло много ухото да я купувам тая земя ама е част от по голям парцел дето жената ще има право за наследство върху останалТа част.....та реших да се пробвам да консолидирам парцела. Иначе цената я диктуват местните земеделски производители.....казват плащаме толкова значи и аз ще трябва да се бръкна,с минимум толкова.........както и да е решил съм ще скачам......мисля че няма да съм на загуба от цялата операция.....има договор за аренда още 7 г. Арендаторите по,нашия край са точни пичове не,са измекяри..в това отношение засега няма ядове
Коментар
-
Преди 12 години купих оставащите 30 дка от един наследствен парцел по 50 лв на декар. Ломско. Първите 2 година работих парцела (тези 30 + още други) самичък и почти излязох на 0. Не бяхме Ойропа тогава. После го дадох аренда и от тогава всяка година ми се връща 50% от цената с 50% от арендата. Другите 50% подарявам от суеверие. Както замята дава на всеки дето я работи, така и за продукта на земята не трябва да се стискаме като ..... финансисти .
От тогава много се разглезих и по-високо от 50 лева за декар не давам
Коментар
-
пичове, не ми е прегоряло много ухото да я купувам тая земя ама е част от по голям парцел дето жената ще има право за наследство върху останалТа част.....та реших да се пробвам да консолидирам парцела. Иначе цената я диктуват местните земеделски производители.....казват плащаме толкова значи и аз ще трябва да се бръкна,с минимум толкова.........както и да е решил съм ще скачам......мисля че няма да съм на загуба от цялата операция.....има договор за аренда още 7 г. Арендаторите по,нашия край са точни пичове не,са измекяри..в това отношение засега няма ядовеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абсолютно си прав. Аз преди време си купих земя уж изгодно /той Фортис знае/ и оттогава само ядове бера. Арендаторите са измамници /още чакам рента за миналата зем. година/! Все нещо шмекеруват, все пари нямат, реколтата била слаба, цените били ниски и т.н. Сега трябва или да си затварям очите, или да ходя да ги съдя, но за 1000 лв. не ми и се занимава много-много. Не е ли човек на място е много трудоемко и изнервящо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абсолютно си прав. Аз преди време си купих земя уж изгодно /той Фортис знае/ и оттогава само ядове бера. Арендаторите са измамници /още чакам рента за миналата зем. година/! Все нещо шмекеруват, все пари нямат, реколтата била слаба, цените били ниски и т.н. Сега трябва или да си затварям очите, или да ходя да ги съдя, но за 1000 лв. не ми и се занимава много-много. Не е ли човек на място е много трудоемко и изнервящо!
знам повече случаи обратно - пращат ти парите по сметка ,поща, куриер ил ити ги носат на ръка направо
това сега преобладава
самата покупка си е трудан работа за човек, който не е в района и незнае нещата
вече ми е само спомен времето, когато продавачите сами идваха да ме търсят - 2004-2006г
и всичко беше лесно, и нямаше покупка на идеални части
но това вече мина.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
физическа е най-добре, но нямам нито знанията нито времето за да се занимавам лично с товаLast edited by 15%; 01.02.2017, 16:12.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
физическа е най-добре, но нямам нито знанията нито времето за да се занимавам лично с товаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеАбе буксува,буксува ама аз до края на седмицата ще ставам собственик на зем. Земя (физическа не през фонд) и по малко от 1000 лв/дек за парцел над 20 дек на едно място няма кой да продаде.......това е във врачанско .......това е положениетоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеАбе буксува,буксува ама аз до края на седмицата ще ставам собственик на зем. Земя (физическа не през фонд) и по малко от 1000 лв/дек за парцел над 20 дек на едно място няма кой да продаде.......това е във врачанско .......това е положението
но така ми се струва в момента
и да видим какво ще се промени през 2020г със субсидиите
засега не купувам земя, последната купих на 200лв през далечната 2006г
Коментар
Коментар