Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение77% от земята ли е отдадена под аренда?
при средна рента за отдадената земя 39лв/декар, който намаляна сега?
лизинга е за 12 000декара до сега?
греша ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
взех малко за цвят и не следя от близо отчетите - като погледнах тази сутрин ми се стори че продават баш собственика Каролев и още един от СД, за тях ли говориш?
п.п. и 23-24% земи от които не се прибира рента - какво са това чукари? Ако "да" - защо са ги купили, ако причината е липса на арендатор, защо не ги въртят за земи в други землища?
Относно неотдадените земи - една част са лизинговани, други над 4300дка. са купени след юни, а почти 41 000 дка... вероятно са грешки на растежа от първите години или не могат да се споразумеят с мераклиите да ги работят.
Имам символично участие тук и още малко през ПФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеПрез месеца няма покупки на земеделски земи и са продадени 472 дка.
През януари окончателно са продадени 472 дка земеделски земи по договор за финансов лизинг
от 2015г. при цена 1 450 лв/дка
Имал пари налични - що да не се отърве от тях по най подходящия начин! Без дълг по спокоен е живота, а за нас добре дошъл по ранен приход с по малък разход
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекато погледнах тази сутрин ми се стори че продават баш собственика Каролев и още един от СД, за тях ли говориш?
Ако е вярно, трябва да бъде обявено - виж Планината. срокът е 3 дни, доколкото знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Излизащият го има в последния отчет, възможно е пак да е той.
Интересно що са решили да ни тестват зрението с тези размазани числа:
http://www.advanceterrafund.bg/imote...edelska-zemja/
п.п. и 23-24% земи от които не се прибира рента - какво са това чукари? Ако "да" - защо са ги купили, ако причината е липса на арендатор, защо не ги въртят за земи в други землища?Last edited by tony1975; 15.02.2017, 07:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениекакво стана тука, някой излиза или някой влиза? Само не казвайте че е и двете. Технически това е така, но...
Интересно що са решили да ни тестват зрението с тези размазани числа:
http://www.advanceterrafund.bg/imote...edelska-zemja/
Коментар
Коментар