Първоначално изпратено от bignik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКолко са лизингованите в момента ниви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Така би обидил редовните стабилни клиенти, които са приели твоята цена. Теория на игрите.
Коментар
-
[QUOTE=Bivol;n3170313]
Рента 48.6 лв е реална за фонд ако земята му се отдава почти изцяло. Пак зависи каке смятана - на отдадена или на цялата земя.
За Адванса рента от 39лв - и това ако е на отдадените ниви - не е много.
Искам ад разсъждавам, но да не засегна някого.
Затова само ще напиша, че Адванса могат да дадат много по-точно ифно за аксивите, но май не го правят. Така поне аз като акционер оставам в някаква степен неинформиран. Мога да тълкувам нещата по много начини. Голямата част на неотдадената земя за толкова години наред е е добър знак.Last edited by fortiss; 16.02.2017, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепри средна рента за отдадената земя 39лв/декар, който намаляна сега?
Средната договорена от дружеството рента за стопанската година към края на януари е в размер на 48,60 лева на декар. "
Форти, тази рента реална ли е ? или е просто PR
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Така би обидил редовните стабилни клиенти, които са приели твоята цена. Теория на игрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
А не е ли по-добре дори с по-ниска рента пак да се дадат за обработка. Ако желаят биха могли да го направят. Вече ако от ръководството дадат повече инфо ще се разбере кое и как но никой няма да седне да дава подобно инфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
май през 2014г бях ходил на ОС
тогава казаха, че скоро ще оправят това положение с отдадените под аренда земи
все още не са
това отново ме кара да мисля, че няма как да се отдадат - осочено в тези тежки за зърнопроизводителите времена
големите ренти ги отказаха - вижда се
пиша, за да направим дискусия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Мисля че не грешиш.
тогава казаха, че скоро ще оправят това положение с отдадените под аренда земи
все още не са
това отново ме кара да мисля, че няма как да се отдадат - осочено в тези тежки за зърнопроизводителите времена
големите ренти ги отказаха - вижда се
пиша, за да направим дискусия
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПрекалено много се задържа безвремието в тази акция - май е време вече за отиване към по-равновестни цени - към 1.50-1.20.
https://www.youtube.com/watch?v=ABqT_58xKUM
- 1 like
Коментар
Коментар