IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

пак прегледай бизнеса като цяло
    и това са усреднени стойности
    сложи и собствената земя
    Ами точно ,че е усреднена ,значи има и по-малко ,а собствените да не са ги вземали на 150 лв. /д-ка ...Единствено далаверата е в засяти "черни пътища " ,които не са никак малко и белите петна и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

АМи тя рентабилността -гола вода бре ,Не знам как купуват земя на хиляди левове
      пак прегледай бизнеса като цяло
      и това са усреднени стойности
      сложи и собствената земя

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        АМи тя рентабилността -гола вода бре ,Не знам как купуват земя на хиляди левове

Коментар

• бях ви писал, че това може да се очаква тук

Коментар

• Убре-дебре! Давай, как' Пено! Удри с големата сопа!
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

охх моля прочетете внимателно, не съм казъл такова нещо. Боже опази сега да ме обвинят в пускане на слухове.

НЕ СЪМ ЧУЛ И НЕ ПОДОЗИРАМ АТЕРАТА ДА ОТИВА В ЛИКВИДАЦИЯ!

Просто казвам че ако купуват 1декар за 1200 а го продават за 1210 задължителния дивидент автоматично ще се трансформира в ликвидационен дял полека лека - логиката е такава. Даже не съм първият онагледил нещата по този начин тук.
              Ликвидация скоро няма да има, както винаги казват от дружеството...

Коментар

• А печалбата от ренти къде отива? Не се ли формира по-голямата част от дивидента от нея ?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                  Да не отиваме на ликвидация?!?!
                  охх моля прочетете внимателно, не съм казъл такова нещо. Боже опази сега да ме обвинят в пускане на слухове.

НЕ СЪМ ЧУЛ И НЕ ПОДОЗИРАМ АТЕРАТА ДА ОТИВА В ЛИКВИДАЦИЯ!

Просто казвам че ако купуват 1декар за 1200 а го продават за 1210 задължителния дивидент автоматично ще се трансформира в ликвидационен дял полека лека - логиката е такава. Даже не съм първият онагледил нещата по този начин тук.

Коментар

• Да не отиваме на ликвидация?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Рано му е още но на 2.40 съм сигурен че вече няма да издържи......пък и преци нищо не казва ....чак се притеснявам че дебнат да купуват!
                      Че те си имат бе приятел. Имат си по малкичко,

Но Атерата си има заложен проблем който всички знаем и който си е постоянно действащ. А именно че дивидента се превръща във вид ликвидационен дял полека лека с намаляване на спреда в цената на земята....

И аз имам преди да ме налазите...
                      Last edited by VNM; 02.08.2017, 14:56.

Коментар

• явно хората полека се усещат, че атера-та е вид инвестиция в НИ, но много по-ликвидна, адекватна и най-вече с много по-малко занимавка се постига доходност като от имот отдаден под наем с всичките съпътстващи опции и без опция да се продава примерно 10% от имота...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                          ся Бълсон ще се включи надушвам
                          Рано му е още но на 2.40 съм сигурен че вече няма да издържи......пък и преци нищо не казва ....чак се притеснявам че дебнат да купуват!

Коментар

• добре дошли в следващото измерение
                            Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• ся Бълсон ще се включи надушвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                                Абе къде е Прецаканото да сподели вижданията си за акцията
                                тя е в предното измерение още, зарежи я нея

с анализи по "звездите ми ги говорят" слънчевия и часовник е по-назад, ама ще дойде да се и****е споко
                                Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

Working...
                                X