Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
АМи тя рентабилността -гола вода бре ,Не знам как купуват земя на хиляди левове
и това са усреднени стойности
сложи и собствената земя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
охх моля прочетете внимателно, не съм казъл такова нещо. Боже опази сега да ме обвинят в пускане на слухове.
НЕ СЪМ ЧУЛ И НЕ ПОДОЗИРАМ АТЕРАТА ДА ОТИВА В ЛИКВИДАЦИЯ!
Просто казвам че ако купуват 1декар за 1200 а го продават за 1210 задължителния дивидент автоматично ще се трансформира в ликвидационен дял полека лека - логиката е такава. Даже не съм първият онагледил нещата по този начин тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеДа не отиваме на ликвидация?!?!
НЕ СЪМ ЧУЛ И НЕ ПОДОЗИРАМ АТЕРАТА ДА ОТИВА В ЛИКВИДАЦИЯ!
Просто казвам че ако купуват 1декар за 1200 а го продават за 1210 задължителния дивидент автоматично ще се трансформира в ликвидационен дял полека лека - логиката е такава. Даже не съм първият онагледил нещата по този начин тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Рано му е още но на 2.40 съм сигурен че вече няма да издържи......пък и преци нищо не казва ....чак се притеснявам че дебнат да купуват!
Но Атерата си има заложен проблем който всички знаем и който си е постоянно действащ. А именно че дивидента се превръща във вид ликвидационен дял полека лека с намаляване на спреда в цената на земята....
И аз имам преди да ме налазите...Last edited by VNM; 02.08.2017, 14:56.
Коментар
-
явно хората полека се усещат, че атера-та е вид инвестиция в НИ, но много по-ликвидна, адекватна и най-вече с много по-малко занимавка се постига доходност като от имот отдаден под наем с всичките съпътстващи опции и без опция да се продава примерно 10% от имота...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеся Бълсон ще се включи надушвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе къде е Прецаканото да сподели вижданията си за акцията
с анализи по "звездите ми ги говорят" слънчевия и часовник е по-назад, ама ще дойде да се и****е спокоНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
Коментар