Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеМалий, ... това лято все по моретата обикалям, ... а пък вий докъде сте докарали акцията ми? От 2010 не съм продал и една акция на Атерата, ... и сега няма да продам, като гледам с какъв мерак да ми купят пакета се обаждат от време на време и по телефона ме търсят. Обаче ... ако мине 3 лв., трудно ще поддържат дивидента като процент от акцията. Чудя се дали цената на акцията се движи от бъдещия дивидент или надушват хищниците за вдигане цената на земята. Ако на този отговор си дадете точен отговор, ... то и вие ще дойдете другото лято при мен ... на морето.
----------------------
мнението ми не препоръка разбира се!
ако примем че догодина може да пуснат чисто дивидент 15 стотиинки при цена на акцията от 2,50 са си 6% доходност , комбинирано с ликвидност бие банковия депозит (ако въобще може да се нарече депозит държането на пари без лихва при едни дебели батковци дето си ги инвестират както искат и Надзора и КФН и БНБ им пляскат и си раздават награди по коктейли) при цена 3лв доходността е 5%, което пак е ок ...
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Аз пък отдавна си ги продадох всичките, никой не ме търси по телефона и непрекъснато съм над струга, не мога да си стигна до морските имоти.Мнението ми не е препоръка!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеМалий, ... това лято все по моретата обикалям, ... а пък вий докъде сте докарали акцията ми? От 2010 не съм продал и една акция на Атерата, ... и сега няма да продам, като гледам с какъв мерак да ми купят пакета се обаждат от време на време и по телефона ме търсят. Обаче ... ако мине 3 лв., трудно ще поддържат дивидента като процент от акцията. Чудя се дали цената на акцията се движи от бъдещия дивидент или надушват хищниците за вдигане цената на земята. Ако на този отговор си дадете точен отговор, ... то и вие ще дойдете другото лято при мен ... на морето.
----------------------
мнението ми не препоръка разбира се!
Коментар
-
Малий, ... това лято все по моретата обикалям, ... а пък вий докъде сте докарали акцията ми? От 2010 не съм продал и една акция на Атерата, ... и сега няма да продам, като гледам с какъв мерак да ми купят пакета се обаждат от време на време и по телефона ме търсят. Обаче ... ако мине 3 лв., трудно ще поддържат дивидента като процент от акцията. Чудя се дали цената на акцията се движи от бъдещия дивидент или надушват хищниците за вдигане цената на земята. Ако на този отговор си дадете точен отговор, ... то и вие ще дойдете другото лято при мен ... на морето.
----------------------
мнението ми не препоръка разбира се!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенякой продавал ли е скоро да каже кой 'бере' тук.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
[quote=Kiro]Това е добра гледна точка за тези които търсят сигурност, но лоша за тези които очакват повсеместен ръст и луд бичи пазар..Всички се скупчват само на дивидентните и продължава да няма чужди инвеститори..Аз се надявах на ръст от поне сто пункта годишно..Засега ми изглежда трудно постижимо.. В личен план се радвам , че съм предимно на дивидентни акции..[quote]Кире забележи, че няма и година ръст и борсата ти е преизпълнила очакванията за 3 г. напред !? Така, че нормално е да си почине в един момент, не е най-здравословния вариант да прави по 300 пункта годишно, може да си позволи да намали и на 200 и на 100 пункта годишно. Никак не е невъзможно 100 п. годишно Паживем увидем)))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБертрам и Киро - и двамата сте прави - бях сигурен, че в един момент ще подушат тази забравена временно, но секси-секси акция.
А аз ти обяснявах, че няма как така да разделиш 2015-16 и 2020 г. с ножа.... така че малко странно сега как отново се сещаш, че акцията е "секси-секси"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това е добра гледна точка за тези които търсят сигурност, но лоша за тези които очакват повсеместен ръст и луд бичи пазар..Всички се скупчват само на дивидентните и продължава да няма чужди инвеститори..Аз се надявах на ръст от поне сто пункта годишно..Засега ми изглежда трудно постижимо..
В личен план се радвам , че съм предимно на дивидентни акции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного съм доволен от бързият ръст- доста пари ми донесе, но мисля, че доста стана модерно и малко изпревари резултатите.. Да видим докъде ще достигне и може малко да продам..Има и други алтернативи..
не е препоръка
имамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар