Сумата си е за ПИТАНЕ, иначе ми прилича вече на замитане, защото нищо не се споменава в ГО, освен че е разплатена и остатъчната разлика от 1милион, и до тук;- колко от тях са за разпределение от минали години - никой нищо не казва!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Дали ще стане, или няма да стане е съвсем отделен въпрос. Това коепо писах по-горе е, че има такава възможност (не противоречи на правилата и закона), а както Груйчо отбеляза - въпрос на желание е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Няма да стане. Имаше такъв случай - и г-н Манолов се разправя поне 18 минути с г-н Марков от Съгласие именно по тоя въпрос - които са били тогава - помнят. Просто г-н Манолов не посмя да допусне такова гласуване заради случилото се преди туй с Любовното послание, когато правиха Общо сборище на три пъти, за да угодят на мерзавците в КФН, дано са проклети. Каква мръсотия ми направиха тогава !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеМисля, че технически не е невъзможно, тук не става въпрос за нова точка в дневния ред, а промяна по вече съществуваща. То по нея може да има различни предложения на самото събрание, които да се гласуват. Друг е въпроса дали ще стане....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Tочно така, не е невъзможно, въпрос на желание е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеМисля, че технически не е невъзможно, тук не става въпрос за нова точка в дневния ред, а промяна по вече съществуваща. То по нея може да има различни предложения на самото събрание, които да се гласуват. Друг е въпроса дали ще стане....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Без да е вкарано като точка и обявено предварително ,- НЕ може !
И все пак ще е интересно какво ще е обяснението за тези 1 800 000лв. от "минали години" ПРИХОД в 2017г.!!!
-Някой трябва да пита ,- аз няма да съм там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А може би на събранието ще се реши да се даде малко по висок !
Без да е вкарано като точка и обявено предварително ,- НЕ може !
И все пак ще е интересно какво ще е обяснението за тези 1 800 000лв. от "минали години" ПРИХОД в 2017г.!!!
-Някой трябва да пита ,- аз няма да съм там!
Коментар
-
Щеше да е, ако бяха разпределили обичайните почти 100% от печалбата, а не 91%.
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
И аз очаквах малко по-висок дивидент. Може би с ~ 1 ст. нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение"Адванс Терафонд АДСИЦ предлага по 10,6 ст. дивидент на акция на свиканото за 29 юни 2018 г."
-Поправете ме ако грешно съм се надявал на малко по висок дивидент с 1,5ст. , заради усвоените първо в края на 2016г. онези 800 000лв. от Велико търновските задатъци, а и в годишния се виждат и 1 милион - окончателно получени !
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Ти нали си по по-спекулативните. Тук си е с ниска бета.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСупер си е акцията, надявам се, че скоро ще имам, само да разкарам еваната и идвам тук
Коментар
Коментар