IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сумата си е за ПИТАНЕ, иначе ми прилича вече на замитане, защото нищо не се споменава в ГО, освен че е разплатена и остатъчната разлика от 1милион, и до тук;- колко от тях са за разпределение от минали години - никой нищо не казва!

Коментар

• Още миналата година на ОСА на ЧЕЗ Електро, имаше 2 предложения от Съгласие и Юг Маркет за дивидент, които бяха гласувани.
      Закона е променен и може, ама няма желание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение

Дали ще стане, или няма да стане е съвсем отделен въпрос. Това коепо писах по-горе е, че има такава възможност (не противоречи на правилата и закона), а както Груйчо отбеляза - въпрос на желание е.
        Аз зная това. Сам аз съм давал на сборища предложения за, които са били гласувани и дори приемани - ама това бе преди кафеджиите да започнат да се заяждат с.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Няма да стане. Имаше такъв случай - и г-н Манолов се разправя поне 18 минути с г-н Марков от Съгласие именно по тоя въпрос - които са били тогава - помнят. Просто г-н Манолов не посмя да допусне такова гласуване заради случилото се преди туй с Любовното послание, когато правиха Общо сборище на три пъти, за да угодят на мерзавците в КФН, дано са проклети. Каква мръсотия ми направиха тогава !!!
          Дали ще стане, или няма да стане е съвсем отделен въпрос. Това коепо писах по-горе е, че има такава възможност (не противоречи на правилата и закона), а както Груйчо отбеляза - въпрос на желание е.

Коментар

Мисля, че технически не е невъзможно, тук не става въпрос за нова точка в дневния ред, а промяна по вече съществуваща. То по нея може да има различни предложения на самото събрание, които да се гласуват. Друг е въпроса дали ще стане....
            Няма да стане. Имаше такъв случай - и г-н Манолов се разправя поне 18 минути с г-н Марков от Съгласие именно по тоя въпрос - които са били тогава - помнят. Просто г-н Манолов не посмя да допусне такова гласуване заради случилото се преди туй с Любовното послание, когато правиха Общо сборище на три пъти, за да угодят на мерзавците в КФН, дано са проклети. Каква мръсотия ми направиха тогава !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Tочно така, не е невъзможно, въпрос на желание е
              Радослав и Каролци да ударят едно рамо и да го вдигнат още малко, както и фондовете де

Коментар

Мисля, че технически не е невъзможно, тук не става въпрос за нова точка в дневния ред, а промяна по вече съществуваща. То по нея може да има различни предложения на самото събрание, които да се гласуват. Друг е въпроса дали ще стане....
                Tочно така, не е невъзможно, въпрос на желание е
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Без да е вкарано като точка и обявено предварително ,- НЕ може !
                  И все пак ще е интересно какво ще е обяснението за тези 1 800 000лв. от "минали години" ПРИХОД в 2017г.!!!

-Някой трябва да пита ,- аз няма да съм там!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А може би на събранието ще се реши да се даде малко по висок !

Без да е вкарано като точка и обявено предварително ,- НЕ може !
                    И все пак ще е интересно какво ще е обяснението за тези 1 800 000лв. от "минали години" ПРИХОД в 2017г.!!!

-Някой трябва да пита ,- аз няма да съм там!

Коментар

• Щеше да е, ако бяха разпределили обичайните почти 100% от печалбата, а не 91%.

Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

И аз очаквах малко по-висок дивидент. Може би с ~ 1 ст. нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        "Адванс Терафонд АДСИЦ предлага по 10,6 ст. дивидент на акция на свиканото за 29 юни 2018 г."

-Поправете ме ако грешно съм се надявал на малко по висок дивидент с 1,5ст. , заради усвоените първо в края на 2016г. онези 800 000лв. от Велико търновските задатъци, а и в годишния се виждат и 1 милион - окончателно получени !
                        А може би на събранието ще се реши да се даде малко по висок !

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Ти нали си по по-спекулативните. Тук си е с ниска бета.
                          Тези са за фонда на децата, който е със срочност 20 години, така че точно ниската бета ме устройва
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Супер си е акцията, надявам се, че скоро ще имам, само да разкарам еваната и идвам тук
                            Ти нали си по по-спекулативните. Тук си е с ниска бета.

Коментар

• Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ: искаме 15 стинки-и-и-и-и-и.

Коментар

• Супер си е акцията, надявам се, че скоро ще имам, само да разкарам еваната и идвам тук

Коментар

Working...
                                X