Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
"Адванс Терафонд АДСИЦ предлага по 10,6 ст. дивидент на акция на свиканото за 29 юни 2018 г."
-Поправете ме ако грешно съм се надявал на малко по висок дивидент с 1,5ст. , заради усвоените първо в края на 2016г. онези 800 000лв. от Велико търновските задатъци, а и в годишния се виждат и 1 милион - окончателно получени !Last edited by inta53; 15.05.2018, 13:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекво стана- тук без оса останаха?!?!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Търговския регистър.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Какви са тия пияници: Тъ-Ръ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
В резултат на необратимия институционален срив (няма да посочвам по какви причини) в ТР има проблем с обработката на информация. Чака се по 15 дни, което не е нормално и тези 15 дни "изяждат" част от едномесечния срок на обявата преди общото събрание. Такъв проблем имаха компаниите на групата Софарма и препланираха провеждането на общите събрания. Предполагам и други компании са имали този проблем, така както и най-вероятно Адванс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
А бе не знам. По принцип каролци са сериозни хора и си знаят - около месец и половина (преди, а сега два) по-рано да си пуснат обявата, ама сега тц... В Регистъра последното им движение е от август 2017 г. - жалба по отказ.
Така както вървят нещата ще правим събранието най-рано юли...Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение8 май е... А тука нещо забавиха (забравиха) обявата за ОСА... май?
Коментар
-
Нивите и рентите ще поскъпнат с 3-4% тази година
Това показват разчетите на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи
Форти,
би ли ни разяснил различията в числата на НСИ и БАСЗЗ от статията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПартито
KAkwo да ти казвам !???? Нима не е ясно - не сте стигнали и 3 кинт| !? Троен връх на 2,85 !?!?!? (не е 3 ли ?! за азбукарчетата???).По ясно няма накъде., Имахме един даскал на времето, Твърдеше човека че сме нямали усет към числата и закръглението. Прав беше !! Доакто не се научихме. Прав беше ЗЕми таз артия ван бастене. Твоя е - и на 2,85, и нв 2,5 и на 2 и на ..... колкото ти душа сака .... вход свободен А както каза Геко "партито - свърши" Какво е готиното в случая - че ти се пенявиш години след тройния връх за да подлъжеш некой, а некой го каза преди години ... жалко че м-р Геко не пише вече. Но и разбираемо е - как да пише при тази "криза на жанра", Когато ван-бастените ще му наскочат. Но наскочат на думи. А на практика - какво - от 2,85 - стронг селллл - според чатра/ който чул чул , който видял видял, другото е разбира се - ваше Бастене бастяа
Просто не знам как не се умори да повтаряш едни и същи безсмислици толкова години, а в момента в който някой ти опонира да те избива на лични нападки...
Мисълта ми - няма лошо да се правят прогнози и да се споделят виждания за дадена позиция (нали затова сме във форум да обсъждаме и да дискутираме плюсове и минуси). Но като направиш прогноза, виж резултатите и ако си познал - похвали се ! Ако искаш дори позлорадствай малко (няма да ти се разсърдим) и се изтъкни "Казах ли Ви аз ?". Ама като сбъркаш в прогнозата, имай честта да излезеш и да кажеш "Колеги, сбърках, вие анализирахте и прогнозирахте по-добре от мен" и се пробвай пак с прогноза за следващата година. Ако искаш прогнозирай все лоши резултати, статистически рано или късно ще познаеш (при всяка компания все някога има и слаба година) и ще можеш да иззлорадстваш с въпросното "Казах ли Ви аз?"...... Ама поне изчакай да познаеш, а ти всяка година едно и също ежене, а компанията си работи перфектно до момента - година след година. Просто е смешничко да даваш 6-7 поредни години неверни прогнози за апокалипсиси, сривове, мъчителни дауни и т.н., а да се държиш все едно си мега познавач на дружеството.... Наистина е смешно, ама ти си знаеш....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
А ти през тези няколко години непрекъснато го повтаряш това по това време на годината, а партито си продължава (както винаги през второто полугодие на годината)....
атерката си е супер ............... преди години и аз си мислех, че положението тук е "game over", но компанията си работи стабилно, "алъш-вериша" си върви, рентите си се взимат докато се продаде земята като в същото време мениджмънта успява всяка година да осигури повече от добър дивидент
само респект към фонда и акционерите муfuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
ПартитоПървоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Я дай поне 1 (един) линк към сделка за 3 кинта, че аз може и аз да съм пропуснал удрянето на заветната 3-ка ?
А ако случайно докато търсиш в историята на позицията не намериш това, което твърдиш, може поне да ни изкараш сбора от дивидентите за последните 5 години, пък да посмятаме малко прецакали ли сме се или не сме....Last edited by precakanoto; 18.04.2018, 03:16.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар