If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То нали точно за това им се иска ликвидация ,щото догодина а може и следващата дивидента вероятно няма да е много добър предвид желанието на ръководството главно да купуват
Ами то за да има продажби трябва да има покупки преди това ! Ако пък само продават, то и портфейла от земи ще изчезне бързо. Не виждам нищо лошо в определени години ако е подходящо само да купуват или само да продават. В такъв случай можем да имаме години без дивидент или много малък такъв, и години с висок дивидент.
Ако снася всяка година добър дивидент не виждам нужда от ликвидация !
То нали точно за това им се иска ликвидация ,щото догодина а може и следващата дивидента вероятно няма да е много добър предвид желанието на ръководството главно да купуват
Аз също това се чудя.Напротив,интервюто е доста булиш и лично мен ме прави още по спокоен за парите ми.
Какво напъване ? Ти да си купиш 5 акции ли ?
Отбелязвам факт,който и уж много стари и "добри инвеститори" не са видяли досега.Отделно че мислят че нещата вървели "не на добре "
-"Защо не вървяла Атерата на добре"
-Ми щото не продавали земи
Ебати специалистите
Честно казано, приветствам решението да не продават и да задържат повече земя. Ако не сте забелязали инфлацията си расте и според мен могат да продават на доста по-високи цени в средносрочен план!
Отбелязвам факт,който и уж много стари и "добри инвеститори" не са видяли досега.Отделно че мислят че нещата вървели "не на добре "
-"Защо не вървяла Атерата на добре"
-Ми щото не продавали земи
След подобно интервю, местя офертата купува под 2-та кинта - всеки да го разбира както си иска. Иначе дружстеството си е супер, но защо да не се пробвам да купя по тънко, ако може? Ако не може - здраве да е, кешът си е кеш, не му пречи да изчака и по сметка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Този е за уволнение
Като са таквиз добри перспективите пред фонда - защо не ги е казал на началника си , а преседателя на СД - Витанов си е продал всичките акции в дружеството ?
Ми сигурно има нужда от кеш човека, я апартамент на детето, я нова кола за жената
Видели сте го вече-БРАВО!!!Но тоя(Р.М) с това интервю съвсем я потопи акцията........P.S.Имам доста и за нищо не е препоръка.
Този е за уволнение
Като са таквиз добри перспективите пред фонда - защо не ги е казал на началника си , а преседателя на СД - Витанов си е продал всичките акции в дружеството ?
Видели сте го вече-БРАВО!!!Но тоя(Р.М) с това интервю съвсем я потопи акцията........P.S.Имам доста и за нищо не е препоръка.
И аз имам доста тук, но резултатите за сега не са добри и е нормално малко да падне. За мен тук е дългосрочна инвестиция, така че колебанията в цената не ме притесняват.
Общо активи -пасиви = 253-11=242 млн лв : броя акции = 2.84лв за акция или близо -36% !!! е подценена акцията на база активите и в момента и то ако вземем силно подценената средна цена от 947лв/д.Ми ако вземем реалната 1500лв ?
по надолу
сериозни числа,сериозно нещо
Пич колкото и да се пънеш , това е акция от БФБ. Не очаквай чудеса.
Коментар