Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Аз също това се чудя.Напротив,интервюто е доста булиш и лично мен ме прави още по спокоен за парите ми.
Какво напъване ? Ти да си купиш 5 акции ли ?
Отбелязвам факт,който и уж много стари и "добри инвеститори" не са видяли досега.Отделно че мислят че нещата вървели "не на добре "
-"Защо не вървяла Атерата на добре"
-Ми щото не продавали земи
Ебати специалистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИ кое точно е толкова притеснително в това интервю? че нещо не го виждам
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПич колкото и да се пънеш
Отбелязвам факт,който и уж много стари и "добри инвеститори" не са видяли досега.Отделно че мислят че нещата вървели "не на добре "
-"Защо не вървяла Атерата на добре"
-Ми щото не продавали земи
Ебати специалиститеLast edited by kurta007; 30.07.2018, 14:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеами това интервю не казва нищо ново, същите неща ги говорят и на срещите с инвеститоритеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
След подобно интервю, местя офертата купува под 2-та кинта - всеки да го разбира както си иска. Иначе дружстеството си е супер, но защо да не се пробвам да купя по тънко, ако може? Ако не може - здраве да е, кешът си е кеш, не му пречи да изчака и по сметкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Този е за уволнение
Като са таквиз добри перспективите пред фонда - защо не ги е казал на началника си , а преседателя на СД - Витанов си е продал всичките акции в дружеството ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Видели сте го вече-БРАВО!!!Но тоя(Р.М) с това интервю съвсем я потопи акцията........P.S.Имам доста и за нищо не е препоръка.
Като са таквиз добри перспективите пред фонда - защо не ги е казал на началника си , а преседателя на СД - Витанов си е продал всичките акции в дружеството ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Видели сте го вече-БРАВО!!!Но тоя(Р.М) с това интервю съвсем я потопи акцията........P.S.Имам доста и за нищо не е препоръка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеhttp://www.advanceterrafund.bg/vrzki...ush&docID=1133
Общо активи -пасиви = 253-11=242 млн лв : броя акции = 2.84лв за акция или близо -36% !!! е подценена акцията на база активите и в момента и то ако вземем силно подценената средна цена от 947лв/д.Ми ако вземем реалната 1500лв ?
по надолу
сериозни числа,сериозно нещо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Да виждам я на цена между 2 - 2.05 за брой в кратки срокове.
За да не стане объркване,коригирах си мнението,понеже краткосрочната цена (два-пет-десет) месеца ,и то на супер нисколиквиден пазар като БФБ,няма абсолютно никакво значение.Значение има само това, че акцията е подценена в момента в диапазона 35-60% и всичко това на базата на факти и цифри,а не на празни приказки от Сулио и Пулио
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И за да няма вайкане и паника ,ама що не продавали.Кой продава нещо на безценица ? Тея хора са много дълго в бизнеса и са доста напред с материала.От всеки един от нас.Хора бизнесмени,който с опита и уменията си, са изградили способността да могат да прогнозират и видят напред в бъдещето.Качество което малцина притежават
През текущата година се въздържаме да продаваме, предвид бързия скок на цените на единичните имоти, което от опит знаем е сигнал за увеличаване цените на окрупнената земя. Очакваме 2018 година да бъдем нетен купувач на земя, т.е. повече да купуваме.Last edited by kurta007; 30.07.2018, 12:34.
Коментар
Коментар