Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Кога си прав- що да рече човек, но компетентноста ти до тук ли е? Туй и без "приятели" го знаем!
За обирането на окапалите от вятъра плодове - кой мине по рано и навреме вземе повече, за останалите мераклии -с кесията на пазара. Вземи речи за потенциала нещо! Зер стоката (за коя иде реч) не се ражда кът реколтата и за тия къде се хранят от нея, алчноста не им е чужда, пък и други мераклии (последователи) се раждат! Имат не е кат да нямат и уедряват,- ЗА ПОТЕНЦИАЛА и ПОТЕНЦИАЛНИТЕ клиети РЕЧИ, с един приятел само няма да е!
От години ги гледаш как си градят-разграждат двора, къде "сеят", къде си продават имането и все края им предричаш, а те и пари си имат, двор не малък, 13% разсрочено продаден,10% градски двори (и те пазар чакат), и видимо не ги харесваш!
От 2016г. след поредна рента от 30,00/дка. продадах З.З. на локален пик (за сега) и добавих тук, реципрочно рентата ми се вдигна средно с >25%, пазарната ми е с >+18% за района, флексабилен съм за секунди с въпросния актив и с 20/25% от него успешно (за сега) бера и засявам "култури" в сезони различни!
Ти си човек продаващ(работещ) с пари, едвали е нужно да добавям още акценти. За мен бизнеса е работещ и има още какво да даде, което не значи да го "купиш и забравиш". Отстрани като те гледам и ти си развързал кесията и садиш нейде!
За туй сме по тия ширини, да садим, берем и пресяваме! - УСПЕХ !!!
Коментар