IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Нисък нисък колко да е нисък, 25-30ст. ще ги имаме мисля !
    А дано! И са купили и земи, това е добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
      Аз лично бих предпочел по-нисък дивидентец, но да не продават от земята.
      Нисък нисък колко да е нисък, 25-30ст. ще ги имаме мисля !

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
        Аз лично бих предпочел по-нисък дивидентец, но да не продават от земята.
        Колега от ръководството явно са се вслушали в твоя съвет ;-))

Коментар

• През месеца са купени 3 385 дка земеделски земи при средна цена 1317 лв./дка.
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Бих казал приятна изненада попълнихме земите почти до нивата от 01.2023г.
          Няма изнедващи продажби.

Коментар

• Аз лично бих предпочел по-нисък дивидентец, но да не продават от земята.

Коментар

• Дали ще има приятна изненада в Понеделник в последният бюлетин на фирмата ?
              Някоя яка продажба от няколко хиляди декара на дебела цена ?+)
              Да живне тази акцийка че направо заспа на фона на хитовете на пазара ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                Колеги, едно въпросче, според потребителя petrg5s, цените на хартията са щяли да паднат тази есен на 2.8лв.. Есента мина, а аз заложих цена на акцията 3лв, което не се случи. Стоят си ми едни 3500лв кеш, без да съм закупил желаните от мен 1000 акции на дружеството. Имам ли право да съдя, субекта, който ме е подвел за пропуснати ползи? Той се кълне във верността му на техническия анализ, следователно, аз считам, че имам пълното право да го осъдя за измама. Предварително благодаря за отговорите!

В САЩ може и да можеш, ама тука не

Коментар

• Колеги, едно въпросче, според потребителя petrg5s, цените на хартията са щяли да паднат тази есен на 2.8лв.. Есента мина, а аз заложих цена на акцията 3лв, което не се случи. Стоят си ми едни 3500лв кеш, без да съм закупил желаните от мен 1000 акции на дружеството. Имам ли право да съдя, субекта, който ме е подвел за пропуснати ползи? Той се кълне във верността му на техническия анализ, следователно, аз считам, че имам пълното право да го осъдя за измама. Предварително благодаря за отговорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
                    Модераторите, защо тоя, който освен да обижда и се заяжда с колегите друго не прави, бива коригиран от вас , а не баннат???
                    Мен ме банват няколко пъти,но да попитам аз модераторите,защо теб не са те баннали,като всеки пост ти е заяждане или спам,включително и този ???

Коментар

• Модераторите, защо тоя, който освен да обижда и се заяжда с колегите друго не прави, бива коригиран от вас , а не баннат???

Коментар

• Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнение
                        Не е редно да се злорадства, най-малкото, защото ако нещата рязко се обърнат, дори временно, опонента ще придобие едно доста голямо предимство, и ако се приеме, че е "грешен", ще се подведат доста хора...!
                        Както и да е...! Но няма и как да не се вижда, че трудно се задържа цената...!
                        Който се смее последнен,най-добре се смее
                        Разбирам неистовата им и фалшива радост,че цената не е дъмпнала под 2.80 ,но е и доста под 5лв каквито фантазии имат,така че не виждам на какво точно се радват
                        Last edited by X_Y; 24.11.2023, 12:31. Причина: Без обидни подмятания, ако обичате.

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Ще падне, разбира се!
                          Вервайте Му!
                          Просто есента още не е дошла. Тая година есента може и да ни пропусне...
                          Не е редно да се злорадства, най-малкото, защото ако нещата рязко се обърнат, дори временно, опонента ще придобие едно доста голямо предимство, и ако се приеме, че е "грешен", ще се подведат доста хора...!
                          Както и да е...! Но няма и как да не се вижда, че трудно се задържа цената...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Защо не пада цената?! Petrg5s, каза, че на есен ще е 2,8.! Безпогрешният му технически анализ, му го продиктува! Дали има и някакви бъгове този технически анализ? Нали, принципно е безпогрешен, как да разчитаме потенциалните инвеститори на него???
                            Ще падне, разбира се!
                            Вервайте Му!
                            Просто есента още не е дошла. Тая година есента може и да ни пропусне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                              Очаква се приходите от ренти да се увеличат с още над милион и четиристотин хиляди лева, което е добре. В рамките на две години нарастването е с 50%.
                              Защо не пада цената?! Petrg5s, каза, че на есен ще е 2,8.! Безпогрешният му технически анализ, му го продиктува! Дали има и някакви бъгове този технически анализ? Нали, принципно е безпогрешен, как да разчитаме потенциалните инвеститори на него???
                              Last edited by Bailor; 17.11.2023, 23:29.

Коментар

• Очаква се приходите от ренти да се увеличат с още над милион и четиристотин хиляди лева, което е добре. В рамките на две години нарастването е с 50%.

Коментар

Working...
                                X