Първоначално изпратено от kolq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Цената точно заради менижмънта е такаваLast edited by X_Y; 15.07.2021, 16:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАпропо, браво - 2,50 - дрънннн! Да видим кога ще мине 2,52, там беше тапичката и предишния път. Успехи на хората тук - хартията е супер въпреки менажемента, дето цака с топла варненска бира на Рапонги
Last edited by X_Y; 15.07.2021, 16:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГ-н Груев, наскоро се сетих за следният цитат от ПРОСТРАННО ЖИТИЕ НА АРХИЕПИСКОП МЕТОДИЙ
и реших да спазвам златното правило, че който знае не говори а който говори не знае. Та определено не виждам смисъл да обсъждам какво мисля извън кръга на близките си приятели. Атмосферата във форума не предполага дискусия. Това е причината за отсъствието ми, но не вярвам да липсвам на някого. Може би след години ще пиша пак. Знае ли човек.
Според мен не сте схавнали защо ви говоря на Вие. Определено не е заради наставническо отношение, а по-скоро от уважение или лека ирония.
Успех с инвестициите.
Първоначално изпратено от Mark TwainАко спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма
Първоначално изпратено от Mark TwainGood friends, good books and a sleepy conscience: this is the ideal life.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГ-н Груев, наскоро се сетих за следният цитат от ПРОСТРАННО ЖИТИЕ НА АРХИЕПИСКОП МЕТОДИЙ
и реших да спазвам златното правило, че който знае не говори а който говори не знае. Та определено не виждам смисъл да обсъждам какво мисля извън кръга на близките си приятели. Атмосферата във форума не предполага дискусия. Това е причината за отсъствието ми, но не вярвам да липсвам на някого. Може би след години ще пиша пак. Знае ли човек.
Според мен не сте схавнали защо ви говоря на Вие. Определено не е заради наставническо отношение, а по-скоро от уважение или лека ирония.
Успех с инвестициите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Трудно ще ти е - той си има телефон, какъвто ти нямаш. Е, телфонът не работи при сривове и дава грешни съвети, но при ръстове е много удобен - питай БатяИНаче и аз се чудя къде изчезна - може да се дракаме, но е интересен събеседник, въпреки опитите му да говори наставнически на Вие
Веднъж някои хора срещнали един философ изпотен и му рекли: "Защо си изпотен?" Той отговорил: "Препирах се с прости хора."
Успех с инвестициите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Трудно ще ти е - той си има телефон, какъвто ти нямаш. Е, телфонът не работи при сривове и дава грешни съвети, но при ръстове е много удобен - питай БатяИНаче и аз се чудя къде изчезна - може да се дракаме, но е интересен събеседник, въпреки опитите му да говори наставнически на Вие
Last edited by petyob; 15.07.2021, 14:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добре де, ще го кажа тогава - да съм 10% над 4Д .... абе къде изчезна този човек? Да не би да басовете му да се закучиха ? ... не виждам и 5Д ?ИНаче и аз се чудя къде изчезна - може да се дракаме, но е интересен събеседник, въпреки опитите му да говори наставнически на Вие
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение3 страници спам и квичане и нищо за тоя "скромен" ръст.Кой балък продаде след дивидента ,я да си признае
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тук сме за успешните залози и не можеш да отречеш директноста ми(не само ти)!
Половината тирирамби са твое творение в целия форум, включая рецензии и съвети, покрити с тюла на добропожелателя, ... мога и още, но до тук!
Чеки да река - ъъъъъъп 3 лева, удрииии (а тук е само въпрос на време де)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ба, зависи от годината - през 2005-07 дори и най-умрялата акция даваше минимум толкова - аптките дадоха хиляди проценти ръст. В други години, ако си паднал само с 10% си супер доволен
- 1 like
Коментар
Коментар