Първоначално изпратено от ivan.b
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНа този фон Агрия-та става все по недооценена, накрая някой ще включи прахосмукачката
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Купува/продавам и аз... сигурно и ти! - та от 30-40дка +личните до сегашните 90 да речем през ср. лична цена 630, а личните съм продал на 900/дка. ;- да си управлявам земите през акциите ми носи несравнима доходнос, а като добавим и останалите предимства ....-не сравнимо е за мен
И реални земи си имам и виртуални през Атера
И въобще не съм недоволен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Мдаа,
да купуват на 1400 и да продават на 1500 не ми се струва мн ок...
Купува/продавам и аз... сигурно и ти! - та от 30-40дка +личните до сегашните 90 да речем през ср. лична цена 630, а личните съм продал на 900/дка. ;- да си управлявам земите през акциите ми носи несравнима доходнос, а като добавим и останалите предимства ....-не сравнимо е за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Беше то купуват на 831 и продават на 1500, няма вече баница
все повече ще залагат на сигурния актив земеделска земя.
А тя в Бг е една от най качествените в света.
3-ката до НГ тук е съвсем постижима.
Панелки и бетон за ручане не стават
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Това са договорените в първата половина на годината земи, но с тази инфлация трябва да вдигнат продажната цена, хубаво е и че допълват
Да, но реализирани е по добреи = над 0,40/акц., доволен съм че и допълват с прилични темпове!
Коментар
-
Работата стана декар=тон селитра
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Мдаа,
Коментар
-
Това са договорените в първата половина на годината земи, но с тази инфлация трябва да вдигнат продажната цена, хубаво е и че допълват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-"Инвестиционна дейност Към края на месец септември 2021 г. „Адванс Терафонд“ АДСИЦ притежава 185 280* дка земеделска земя и 60.8 дка земя в урбанизирани територии. През месеца са купени 1311 дка земеделски земи на средна цена 1314 лв./дка.
Продажба на земеделски земи През месец септември са продадени 18047 дка земеделски земи при средна цена 1500 лв./дка. През месеца са получени окончателни плащания от купувачи по договори за продажба на разсрочено плащане от 2016 г. на 5203 дка земеделски земи при средна цена 1389 лв./дка."Last edited by Yori; 15.10.2021, 11:13.
Коментар
-
-"Инвестиционна дейност Към края на месец септември 2021 г. „Адванс Терафонд“ АДСИЦ притежава 185 280* дка земеделска земя и 60.8 дка земя в урбанизирани територии. През месеца са купени 1311 дка земеделски земи на средна цена 1314 лв./дка.
Продажба на земеделски земи През месец септември са продадени 18047 дка земеделски земи при средна цена 1500 лв./дка. През месеца са получени окончателни плащания от купувачи по договори за продажба на разсрочено плащане от 2016 г. на 5203 дка земеделски земи при средна цена 1389 лв./дка."
Коментар
-
Царевицата в Северозападна България поскъпва
Цената расте почти всеки ден
https://agri.bg/novini/tsarevitsata-...gariya-poskpva
Царевицата задмина 500 лв./тон
https://agri.bg/novini/tsarevitsata-zadmina-500-lvton
Мдаа,
Ако Никиту беше направил един ЕТФ, който да следи цената на кукуруза, нямаше да бъда принуден да инвестирам в американски такъв..
- 1 like
Коментар
Коментар