IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 500% A? Със минус отпред

Коментар

• Защо цените падат след като цената на земята расте?

Коментар

• Дъната ще се появят след като излязат новите акции. Сега още се удържа срива.

Коментар

• изядохме големото дърво ...

Коментар

• kakvi hubavi duna se oformqt tuk...;}} az mislq, 4e do 1,10 shte go dokarame;}}}

Коментар

• kazvat v nachaloto na septemvri........

Коментар

• Здравейте колеги,преди време участвах в последното увеличение на капитала на ЕЛАРГ.Към днешна дата нямам това,за което платих.Някой дали има инфо-кога да ги очакваме .
                МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Здравейте, имам едно въпросче, а то е следното: Кога ще мога да продам акциите, които притежавам от увеличението на капитала на ЕЛАРГ ? Благодаря предварително!!!
                  ПС:Не, че искам да ги продавам, питам просто информативно.

Коментар

• Благодаря за отговорите! Не искам да издребнявам, но се получава една разлика, която не ми е ясно къде отива. В случая е незначителна, но въпросът е по принцип: (0,0100653 – 0,01) по 5 733 554 права = 374,40 лв. Ами ако WA беше примерно 0,012 лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от freak
                      И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!
                      Вярно че е над 1 ст., но е нещо от сорта на 0,0100653... лв.
                      все пак към 99% от пакета мина на 1 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от freak
                        Моля някой да ми отговори на следните два въпроса във връзка с аукциона за неизползваните права, който мина. Брокерът ми каза, че правата ще бъдат продадени по среднопретеглената цена, която беше 1 ст. На аукциона обаче имаше поръчки и по 4 ст. Въпрос: всички купувачи ли плащат среднопретеглената или всеки – колкото е заявил? И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!
                        Купувачите плащат по цената която са заявили, а "продавачите" получават парите си по среднопретеглената цена. Под продавачи разбирай тези, които не са записали правата си в установания срок.

Коментар

• Моля някой да ми отговори на следните два въпроса във връзка с аукциона за неизползваните права, който мина. Брокерът ми каза, че правата ще бъдат продадени по среднопретеглената цена, която беше 1 ст. На аукциона обаче имаше поръчки и по 4 ст. Въпрос: всички купувачи ли плащат среднопретеглената или всеки – колкото е заявил? И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!

Коментар

• "Ръст при високи обороти записаха и два АДСИЦ-а, включени в меродавния измерител. При прехвърлени над 1 млн. акции, книжата на Елана ФЗЗ АДСИЦ се покачиха с 0.78% до нивото от 1.29 лв. за бр. ТБ Алианц България закупи пакет от 1 011 751 акции от фонда по цената от 1.29 лв. за бр, като от другата страна действаше клиент на Бенчмарк финанс. Към 1 юни 2006 г. фонда разполага с 86 хил. дка земя, като средната цена с включените такси и комисиони е 173 лв. на декар"

Коментар

• Първоначално изпратено от Donika
                              http://www.investor.bg/?cat=0&id=38827
                              Тук става дума за сделки от преди 2 седмици, а не за днешната ...

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=0&id=38827

Коментар

Working...
                                X