If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги,преди време участвах в последното увеличение на капитала на ЕЛАРГ.Към днешна дата нямам това,за което платих.Някой дали има инфо-кога да ги очакваме .
МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Здравейте, имам едно въпросче, а то е следното: Кога ще мога да продам акциите, които притежавам от увеличението на капитала на ЕЛАРГ ? Благодаря предварително!!!
ПС:Не, че искам да ги продавам, питам просто информативно.
Благодаря за отговорите! Не искам да издребнявам, но се получава една разлика, която не ми е ясно къде отива. В случая е незначителна, но въпросът е по принцип: (0,0100653 – 0,01) по 5 733 554 права = 374,40 лв. Ами ако WA беше примерно 0,012 лв.?
Моля някой да ми отговори на следните два въпроса във връзка с аукциона за неизползваните права, който мина. Брокерът ми каза, че правата ще бъдат продадени по среднопретеглената цена, която беше 1 ст. На аукциона обаче имаше поръчки и по 4 ст. Въпрос: всички купувачи ли плащат среднопретеглената или всеки – колкото е заявил? И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!
Купувачите плащат по цената която са заявили, а "продавачите" получават парите си по среднопретеглената цена. Под продавачи разбирай тези, които не са записали правата си в установания срок.
Моля някой да ми отговори на следните два въпроса във връзка с аукциона за неизползваните права, който мина. Брокерът ми каза, че правата ще бъдат продадени по среднопретеглената цена, която беше 1 ст. На аукциона обаче имаше поръчки и по 4 ст. Въпрос: всички купувачи ли плащат среднопретеглената или всеки – колкото е заявил? И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!
"Ръст при високи обороти записаха и два АДСИЦ-а, включени в меродавния измерител. При прехвърлени над 1 млн. акции, книжата на Елана ФЗЗ АДСИЦ се покачиха с 0.78% до нивото от 1.29 лв. за бр. ТБ Алианц България закупи пакет от 1 011 751 акции от фонда по цената от 1.29 лв. за бр, като от другата страна действаше клиент на Бенчмарк финанс. Към 1 юни 2006 г. фонда разполага с 86 хил. дка земя, като средната цена с включените такси и комисиони е 173 лв. на декар"
Коментар