500% A? Със минус отпред
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от freakМоля някой да ми отговори на следните два въпроса във връзка с аукциона за неизползваните права, който мина. Брокерът ми каза, че правата ще бъдат продадени по среднопретеглената цена, която беше 1 ст. На аукциона обаче имаше поръчки и по 4 ст. Въпрос: всички купувачи ли плащат среднопретеглената или всеки – колкото е заявил? И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!
Коментар
-
Моля някой да ми отговори на следните два въпроса във връзка с аукциона за неизползваните права, който мина. Брокерът ми каза, че правата ще бъдат продадени по среднопретеглената цена, която беше 1 ст. На аукциона обаче имаше поръчки и по 4 ст. Въпрос: всички купувачи ли плащат среднопретеглената или всеки – колкото е заявил? И всъщност WA не трябва ли да е над 1 ст.? 10x!
Коментар
-
"Ръст при високи обороти записаха и два АДСИЦ-а, включени в меродавния измерител. При прехвърлени над 1 млн. акции, книжата на Елана ФЗЗ АДСИЦ се покачиха с 0.78% до нивото от 1.29 лв. за бр. ТБ Алианц България закупи пакет от 1 011 751 акции от фонда по цената от 1.29 лв. за бр, като от другата страна действаше клиент на Бенчмарк финанс. Към 1 юни 2006 г. фонда разполага с 86 хил. дка земя, като средната цена с включените такси и комисиони е 173 лв. на декар"
Коментар
-
Donika
Коментар