IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение

Ще се сетят някой ама ще е късно.Ето и още:

"Китай изкупува земеделски земи из целия свят"
    http://www.farmer.bg/28224-Kitaj-izk...z-celiya-svyat

Продавах 24 дкр по 370 лв, но специално за китайците вдигам на 380 лв ....

пп: Защото българите питат : каква е катагорията, колко е рентата, колко е обрасла.......а китайците работят....

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
      Ми те купувачите отдавна обикалят наоколо

http://www.capital.bg/biznes/kompani...starata_zemia/

Ще се сетят някой ама ще е късно.Ето и още:

"Китай изкупува земеделски земи из целия свят"
      http://www.farmer.bg/28224-Kitaj-izk...z-celiya-svyat

Коментар

• Ми те купувачите отдавна обикалят наоколо

..... още от пролетта представители на Китайската държавна фирма "Тянджин агробизнес къмпани“ обикалят България, за да намерят огромен парцел от порядъка на 100 хил. декара на които да отглежда фуражни култури.
        Парцели каквито обаче у нас се намират рядко заради разпокъсаността на земеделските земи.
        http://www.capital.bg/biznes/kompani...starata_zemia/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          то много хубаво да кешират, но дано не прецакат акционерите с 'изгодни' продажби...
          ....
          ...особено, когато активите се управляват...ние знаем как....

успех и стискам палци на акционерите
          нямам акции
          разумно Бертраме. И мен ми изглежда ялова тази хава, малко нагаждация, ама дано се реализират мащабните намерения Освен и аз да им стискам палци, пък дано помогне

Коментар

• то много хубаво да кешират, но дано не прецакат акционерите с 'изгодни' продажби...
            моментът с макар и повишен интерес към земеделската земя е и момент на 'акулите' и това не трябва да се забравя...особено, когато активите се управляват...ние знаем как....

успех и стискам палци на акционерите
            нямам акции
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Виждам, че песимистите, както винаги вземат връх, то затова има такива абсурдни оценки на БФБ. Аз пък смятам, че това ще ми е най-бързият екзит в дългосрочния портфейл с доходност от поне 100% някъде през 2012 година, след като купувах на около 65 стотинки.
              Рибата още в морето, ти тигана си сложил вече
              то хубаво ама и малко реалисти да бъдем
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Виждам, че песимистите, както винаги вземат връх, то затова има такива абсурдни оценки на БФБ. Аз пък смятам, че това ще ми е най-бързият екзит в дългосрочния портфейл с доходност от поне 100% някъде през 2012 година, след като купувах на около 65 стотинки.
                Да - може и да има такива абсурдни оценки, за да може знаещите да правят бързи екзитове. Но 100% едва ли ще докара.
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Виждам, че песимистите, както винаги вземат връх, то затова има такива абсурдни оценки на БФБ. Аз пък смятам, че това ще ми е най-бързият екзит в дългосрочния портфейл с доходност от поне 100% някъде през 2012 година, след като купувах на около 65 стотинки.

Коментар

• Добре са го измислили!!!
                    При ликвидация парите с години ще се събират от различни дребни сделки. Но как ще се събират??? И къде???
                    А колко комисион ще падне от това, един Господ знае, че и той дали знае????

Както и преди писах - тази акции са обречени завинаги..............

Коментар

...
                      Същите "камилчета" вземат по 1,40лв. пак ли ще са излъгани?
                      вземат ги - кога обаче и дали ??? Ликвидацията (ако изобщо се реши да има такава след 3-4 месеца, забележи - след 4 месеца ще се решава дали изобщо да се ликвидира).
                      Ако се реши да ликвидира, може и да затлачи с години. Всяка продажба на активи през тези години ще прави неатрактивна акцията. Така, че каквото направите до нова година, като капитализация това може и да ви остане с години напред. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        Който е купил преди новината, сега може и да си продава. Струва ми се, че днешните камилчетата ще се почувстват подлъгани )))
                        Не е препоръка
                        Е само черногледи на тая борса. Има и друг вариант. Същите "камилчета" вземат по 1,40лв. пак ли ще са излъгани?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          айде дано, ама искам и при други като Синергон например - за 70ст получаваш десетки левове Само се чудя като се вдигне сега цената почти до реалната оценка, да не кажат - ами то вече няма смисъл от самоликвидация понеже всичко е точно...
                          Като междувременно който трябвало е продал както и който е трябвало е купил преди новината вчера...
                          Който е купил преди новината, сега може и да си продава. Струва ми се, че днешните камилчетата ще се почувстват подлъгани )))
                          Не е препоръка

Коментар

Абе като, пишете четете ли отчети?

Не са 20 млн. а близо 14млн.
                            Да извинявам се погасили са частично

Коментар

• Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнение
                              Първо ще бъде платено на облигационерите, които предполагам, че са свързани с основния акционер.
                              другите ще почакат да се съберат пари
                              добре че облигациите са само за 10 млн. евро или 20 млн. лв.
                              Абе като, пишете четете ли отчети?

Не са 20 млн. а близо 14млн.

Коментар

• Първо ще бъде платено на облигационерите, които предполагам, че са свързани с основния акционер.
                                другите ще почакат да се съберат пари
                                добре че облигациите са само за 10 млн. евро или 20 млн. лв.
                                Първо ще се продадат най-добрите парцели, те ще отидат за покриването на тези 20 млн. лв.
                                После ще е по-тегаво с не-добрите парцели и именно от там може да дойде проточването. Около 15-20% от земята им не се обработва, така че там не знам на какви цени ще се продава.

Не е препоръка.
                                Поздравление, за ръководството, че се е насочило към тази стъпка

Коментар

Working...
                                X