Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеСамо не ми е ясно сега всички кат хукнат да разпродават земя кой ще я купува.
и да не стане така че след самоликвидацията цената на една акция ще е 30 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеСамо не ми е ясно сега всички кат хукнат да разпродават земя кой ще я купува.
и да не стане така че след самоликвидацията цената на една акция ще е 30 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеайде дано, ама искам и при други като Синергон например - за 70ст получаваш десетки левове Само се чудя като се вдигне сега цената почти до реалната оценка, да не кажат - ами то вече няма смисъл от самоликвидация понеже всичко е точно...
Като междувременно който трябвало е продал както и който е трябвало е купил преди новината вчера...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМного, ама много интересно. Въобще не се бях замислял за такова развитие. Действително голям въпрос е дали няма да наблюдаваме масова самоликвидация и при други АДСИЦ и. При повечето се наблюдават подобни, а и по-големи, разминавания между пазарната оценка и счетоводната стойност. Още от утре ще наблюдавам позицията с интерес. Имам тук, и не е препоръка!
Имам въпрос:
- при ликвидация и разпределяне на основният капитал обратно към акционерите ще се плаща ли данък дивидент? Според мен не би следвало да се дължи при положение че се намаля капитала ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
айде дано, ама искам и при други като Синергон например - за 70ст получаваш десетки левове Само се чудя като се вдигне сега цената почти до реалната оценка, да не кажат - ами то вече няма смисъл от самоликвидация понеже всичко е точно...
Като междувременно който трябвало е продал както и който е трябвало е купил преди новината вчера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного достойно поведение на мениджмънта тук. Да предложи решение което е най-изгодно за акционерите към момента, въпреки че ще се раздели с кокъла на управлението. Браво, такива примери са нужни за да има пак живец на БФБ!
Коментар
-
Много, ама много интересно. Въобще не се бях замислял за такова развитие. Действително голям въпрос е дали няма да наблюдаваме масова самоликвидация и при други АДСИЦ и. При повечето се наблюдават подобни, а и по-големи, разминавания между пазарната оценка и счетоводната стойност. Още от утре ще наблюдавам позицията с интерес. Имам тук, и не е препоръка!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/news/article/126578/339.html
ЕЛАРГ ФЗЗ предлага самоликвидация, за да получат акционерите му повече
Коментар
Коментар