И какво и Алианц ли приключиха? интереснооо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
http://www.investor.bg/news/article/128225/339.html
Честито уважаеми Съакционери - колкото и малко да сте вече!
Определено 2011 година може да се нарече година на "Пробуждането" на Еларг и искам да използвам момента да пожелая на всички вас и на Мениджмънта здраве, успехи, късмет и воля да продължат/им по пътя напред, по който 2012 съм сигурен ще предостави повече възможности за по-ярко открояване на акцията на кризисния фон на БФБ. Дано бъдем и по-мъдри, по-гъвкави, по-ликвидни, по-печеливши и дано 2012 сложи край на дългогодишното бездивидентие!и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеЗад Eларга все пак стои цял ПФ. Що не купуват при очаквана 100% доходност.
Или малко им се струва ?
Може би са ги достигнали и затова...
Има и друг вариант. Изхитриха се и те че някой като сваля сам гащи, могат и по-ниско да го дупят и затова си траят и гледат докъде ще свали
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеЗад Eларга все пак стои цял ПФ. Що не купуват при очаквана 100% доходност.
Или малко им се струва ?
Защо?? Не зная....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПФБК големи напъни... бахти некадърниците...
Аз пак си добавих...
Колко жалък пазар - да тразчитаме на търгови и на ликвидация, че да правим пари,....
Но щом такива са правилата - така и ще играем...
Или малко им се струва ?
Коментар
-
В. Данев: Прогнозният ликвидационен дял за акция на ЕЛАРГ е 1,50 лв.
Срокът на ликвидацията ще бъде 1 година, с уговорката, че акционерите могат да го удължат, ако продажбите не вървят така добре, заявява предложеният за ликвидатор
http://www.investor.bg/news/article/127117/114.html
за Камбаните - Друг предложен от мен вариант е аукцион и някои от акционерите да го приеме в ликвидационната си квота по определената на аукциона цена.
Материалът не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Last edited by mpy_yordanov; 05.12.2011, 17:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПродавах 24 дкр по 370 лв, но специално за китайците вдигам на 380 лв ....
пп: Защото българите питат : каква е катагорията, колко е рентата, колко е обрасла.......а китайците работят....
основния им бизнес е да мамят и крадат.
Тия дето идват тука едва ли ще работят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПродавах 24 дкр по 370 лв, но специално за китайците вдигам на 380 лв ....
пп: Защото българите питат : каква е катагорията, колко е рентата, колко е обрасла.......а китайците работят....
Аз помежду другото влезнах на БФБ, след продажбата на една недвижимост, не ме устройваше цената и видях на БФБ активи, които ме мотивираха за сделката......
В момента съм в Бенча, имам апетит за риск, който е различен от Софикс-риска....... Надявам се да ми излезат сметките, абе пари се изкарват.....
Коментар
-
380лв не е много наред тази цена
под 600 недей да даваш ако е 3 категория
Коментар
Коментар