IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И какво и Алианц ли приключиха? интереснооо

Коментар

• .....
      Last edited by наука; 20.01.2012, 19:39.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/128225/339.html

Честито уважаеми Съакционери - колкото и малко да сте вече!

Определено 2011 година може да се нарече година на "Пробуждането" на Еларг и искам да използвам момента да пожелая на всички вас и на Мениджмънта здраве, успехи, късмет и воля да продължат/им по пътя напред, по който 2012 съм сигурен ще предостави повече възможности за по-ярко открояване на акцията на кризисния фон на БФБ. Дано бъдем и по-мъдри, по-гъвкави, по-ликвидни, по-печеливши и дано 2012 сложи край на дългогодишното бездивидентие!
        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Тука дали Доверие не закриват позицията?

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
            Зад Eларга все пак стои цял ПФ. Що не купуват при очаквана 100% доходност.
            Или малко им се струва ?
            Имат лимити. За инвестиция в една компания, за общ % от портфейла в АДСИЦ.
            Може би са ги достигнали и затова...

Има и друг вариант. Изхитриха се и те че някой като сваля сам гащи, могат и по-ниско да го дупят и затова си траят и гледат докъде ще свали

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
              Или малко им се струва ?
              Тоя въпросния фонд за последния месец не е направил нито една сделка на БФБ!!!!

Защо?? Не зная....

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                ПФБК големи напъни... бахти некадърниците...

Аз пак си добавих...

Колко жалък пазар - да тразчитаме на търгови и на ликвидация, че да правим пари,....

Но щом такива са правилата - така и ще играем...
                Или малко им се струва ?

Коментар

• Първоначално изпратено от TRAPPER
                  Странно.
                  Задават се бляскави печалби, а се намират 'будали' да продават 10-ки хиляди акции
                  закъсалите за кеш просто тук намират ликвидност...

Коментар

• ПФБК големи напъни... бахти некадърниците...

Аз пак си добавих...

Колко жалък пазар - да тразчитаме на търгови и на ликвидация, че да правим пари,....

Но щом такива са правилата - така и ще играем...

Коментар

• Първоначално изпратено от TRAPPER
                      Странно.
                      Задават се бляскави печалби, а се намират 'будали' да продават 10-ки хиляди акции
                      Може би не им се чака поне още една година.......
                      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• В. Данев: Прогнозният ликвидационен дял за акция на ЕЛАРГ е 1,50 лв.
                        Срокът на ликвидацията ще бъде 1 година, с уговорката, че акционерите могат да го удължат, ако продажбите не вървят така добре, заявява предложеният за ликвидатор
                        http://www.investor.bg/news/article/127117/114.html
                        за Камбаните - Друг предложен от мен вариант е аукцион и някои от акционерите да го приеме в ликвидационната си квота по определената на аукциона цена.

Материалът не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                        Last edited by mpy_yordanov; 05.12.2011, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Продавах 24 дкр по 370 лв, но специално за китайците вдигам на 380 лв ....

пп: Защото българите питат : каква е катагорията, колко е рентата, колко е обрасла.......а китайците работят....
                          Чичо, ако беше имал вземане - даване с китайци щеше да знаеш че
                          основния им бизнес е да мамят и крадат.
                          Тия дето идват тука едва ли ще работят.

Коментар

• посипвам си главата с пепел... няма търгово, само ликвидация след разрешение на КаФеНе...... просто ми се искаше да мисля нестандартно.....

Коментар

пп: Защото българите питат : каква е катагорията, колко е рентата, колко е обрасла.......а китайците работят....
                              Ами освен Круглихин да предложи на китайците пакета си, след сделката едно търгово и.........доволни миноритари..........

Аз помежду другото влезнах на БФБ, след продажбата на една недвижимост, не ме устройваше цената и видях на БФБ активи, които ме мотивираха за сделката......

В момента съм в Бенча, имам апетит за риск, който е различен от Софикс-риска....... Надявам се да ми излезат сметките, абе пари се изкарват.....

Коментар

380лв не е много наред тази цена
                                под 600 недей да даваш ако е 3 категория

Коментар

Working...
                                X