IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
    ....То и на Доверие още се чуда що през 2009 рзпродадаха Албена на 22 лв. Ама кой ли ги държи отговорен.
    Сигурен ли си в това което пишеш?
    Щото според таблицата долу, напротив, 2009-та са купили над 23 000 акции в Албена!

УПФ Доверие с големи промени на портфейла си от български акции през 2009

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ами парите в ДЦК с 4% лихва
      Защо са им на осигурените едни 40-50% доходност, ще се задоволят с по-нисички пенсии просто...
      БФБ е рисково място. Виж, да се купува на 2-2,30 през 2007-ма беше къде-къде по-хитро
      Ами що пък да не си увеличат вложенията в едно холдинче ,което се търгува на - 40% от последното си увеличение на капитала . Семейство Желеви ги разбира тия работи .Кои сме ние кои са те .То и на Доверие още се чуда що през 2009 рзпродадаха Албена на 22 лв. Ама кой ли ги държи отговорен.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        ...
        А относно Алианц ако си продават Еларг, ако те са продавали Ланд (както някои писаха във форума) ... защо ли го правят, какво ще правят парите, ...
        Ами парите в ДЦК с 4% лихва
        Защо са им на осигурените едни 40-50% доходност, ще се задоволят с по-нисички пенсии просто...
        БФБ е рисково място. Виж, да се купува на 2-2,30 през 2007-ма беше къде-къде по-хитро

Коментар

Ами пак физ лица около основните сигурно, много мътно стана там
          понеже купувам от 96 стотинки и се надцаквах с някакъв много мощен ......
          Само размисли .....
          Земята ще се продаде много добре и над пазарната цена ... проблема ще е за Камбаните ,но докато прочетох че ще се прави вътрешен аукцион от инвеститорите и ще го продадат над балансова цена......
          мисля че някой се готви за участие за хапката .....
          Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
            Ясно е че никой няма да хвърли толкова пари без сигурно инфо. Въпроса е какво кара продавача да продава тъкмо сега.
            То и ПФБК продаваха ноември на доста по ниски нива , ама и те си мълчат, и там не знаем "какво кара" да продават

Коментар

• За такъв пакет и двете страни по сделката ще трябва да си признаят

До тогава всичко са само хипотези и предположения!

Коментар

• Ами странно е донякъде, но доста от информацията ние я нямаме. Излязоха някога от хедж фонда на супер ниски нива, после ИХЛБЛ излезе, сега и Алианц, не знам.

А относно Алианц ако си продават Еларг, ако те са продавали Ланд (както някои писаха във форума) ... защо ли го правят, какво ще правят парите, дали към друг АДСИЦ ще пренасочат освободените лимити ... все интересни въпроси без отговор

Коментар

Що да е мътно! Продавача си взе 1.07 вместо да чака "евентуалните" 1.50!
                  Купувача (вероятно мажоритаря или близък до него) си плати 1.07, щото знае че ще вземе повече от 1.50!
                  В сила са поговорките: "И вълка сит и агнето цяло!" и доста по-актуалната: "Кеша е цар!!!"

Коментар

• Купувача сигурно добре си е направил сметката. Не вярвам някой да хвърли толкова пари без инфо. Според мен тук ще чака поне 30% профит.
                    Ясно е че никой няма да хвърли толкова пари без сигурно инфо. Въпроса е какво кара продавача да продава тъкмо сега.
                    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Купувача сигурно добре си е направил сметката. Не вярвам някой да хвърли толкова пари без инфо. Според мен тук ще чака поне 30% профит.

Коментар

• то са две сделки, едната е колкото са трите фонда доколкото смятам

п.п. не знам защо ми триете линка, давам ценна информация за четящите форума, вашия форум, ама явно ви е все тая за читателите на форума ви де ...
                        Last edited by BSEtrader; 25.01.2012, 14:43.

Коментар

• Алианц според сайта на Еларг имат 16.8%, а минаха около 18.4% на 1.07лева.
                          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Ами пак физ лица около основните сигурно, много мътно стана там

Коментар

• И мен ми се струва, че е Алианц. Чудно ми е, кой ще излезе купувача?

Коментар

• Техният пакет мисля беше доста повече.
                                и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Working...
                                X