IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука ако се прочете инфото между редовете от сделката с КуВеТе до сделката с Алианц, може да си отговорим на въпроса........ Защо БФБ не се случва, както ни се иска......

Кокала е разликата между продажната цена на пакета на КуВеТе, оценката е дадена от БФБ, нали така......... И стойността на активите при ликвидацията......

Какво да ви кажа Едноличен търговец "Лаком гъз".........

Не е препоръка......

ПС. Не виждам и Доверие

Коментар

• Алианц пак са много ориентирани

Коментар

• Тук става все по-интересно! Алианц се изнесоха точно навреме. Ще следя развръзката с голям интерес!

Коментар

• Да източват пичовете

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Агроменидж АД ще придобие проекта Камбаните срещу 13 млн. лв., както и че прогнозният размер на таксите за обслужване достига между 25 и 34 млн. лв., а неустойката ще е 30-50% от тази сума.

Солидни неустойки се гласят да приберат
            И това ако не е източване здраве му кажи

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Ами хубави възможности даде тази позиция, никакъв спор няма, но все пак се очертава хората да си отварят очите че има и друг фонд за земя, който е най-големия, с доказан мениджмънт, с по-качествена земя, дето няма да има разходи за ликвидация, неустойки и други подобни рискове и не му е мръднала особено цената още

Добре че са АДСИЦ-ите малко да се раздвижи търговията
              Само дето ако спрат с продажбите на земя, дивидентът отива на 5ст на акция. Говоря за оня най-големия фонд.

Коментар

• Ами хубави възможности даде тази позиция, никакъв спор няма, но все пак се очертава хората да си отварят очите че има и друг фонд за земя, който е най-големия, с доказан мениджмънт, с по-качествена земя, дето няма да има разходи за ликвидация, неустойки и други подобни рискове и не му е мръднала особено цената още

Добре че са АДСИЦ-ите малко да се раздвижи търговията

Коментар

• Агроменидж АД ще придобие проекта Камбаните срещу 13 млн. лв., както и че прогнозният размер на таксите за обслужване достига между 25 и 34 млн. лв., а неустойката ще е 30-50% от тази сума.

Солидни неустойки се гласят да приберат

Коментар

• Хоп спирачка . Ако не е договорен си е гавра....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      А колко време стоя на 0.90
                      Благодарение на това, че седя дълго време там аз успях да напълня все пак средната цена ми е около 90 стотинки, въпреки че последно купих има-няма 200 броя на 1.17 мисля беше но това ми промени средната цена с около 0,1 стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                        Зависи на колко лева слагаш цената на нивите аз съм ги изчислявал на много ниски цени 350-400. И зависи камбаните как ги изчисляваш аз там го сложих да отиде за покриване на целият пасив, нещо като танту за тунто хахахаха. Много зависи на каква цена продадат нивите нищо чудно да минем 2 лева но съм на 100% сигурен, че ще минем 1.5 лева
                        Под 500 лева за земята няма как да мине. Може и да сложиш прихода от аренда за 2011/2012г. и там около 5,6 млн. лева. А камбаните отива за пасива.

Коментар

• А колко време стоя на 0.90

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                            Аз пък как и да го смятам се над два лева ми се връзва цената. И то при най-ниската цена на земята .
                            Зависи на колко лева слагаш цената на нивите аз съм ги изчислявал на много ниски цени 350-400. И зависи камбаните как ги изчисляваш аз там го сложих да отиде за покриване на целият пасив, нещо като танту за тунто хахахаха. Много зависи на каква цена продадат нивите нищо чудно да минем 2 лева но съм на 100% сигурен, че ще минем 1.5 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                              Ако трябва да сам обективен сега изчислявах аз очаквам около 1,75-1,8 лева. Някой може ли малко да ме осветли за дивидента нещо повече-дати-мати,7,2 стотинки предполагам бруто ако е така около6,9 след данъка идва, има ли го няма ли го ей такива работи? Ще съм благодарен.
                              П.С. Абе тук що всички се умълчаха за мен последните няколко дена излязоха много добри новини??????????????????????
                              Аз пък как и да го смятам се над два лева ми се връзва цената. И то при най-ниската цена на земята .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                http://www.investor.bg/novini/122/a/...-elarg,129500/

Добри ,добри но на повечето таргета им беше леФче .........
                                Какво очакваш сега да пишат как са сбъркали като са продали на 90 стинки или леФче или как ще влязат на 1,2 пак.....
                                Сега ще се услушат и ще тръгнат да купуват някъде другаде и като ги попарят там ще се върнат пак тук....Никъде другаде не обещават за кратко време бързи и големи печалби ....
                                Последните две години такава акция беше БТН.....Хем дивидент от 30 % няколко пъти хем цената се удвоява....няколко пъти.
                                Не е препоръка....
                                Ми от 68ст. до лефче са около 50 % ,а има още толкова добри акции.Пък и нали знаеш поговорката - вълкът кожата си мени ,а нрава не.
                                Дано не съм прав.

Коментар

Working...
                                X