IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69
    ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ с 45.649 млн. лв. печалба към 31 декември

A бе, мога ли да ВИ позапитам , при таа печалба, колко трябва да е дивидента тука? Само така си питам... лекичко

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
      Може ли линк и в инвестора в бюлетина го търсих и на бфб на сайта и не го видях
      http://www.investor.bg/files/bulleti...229c21978a.pdf

38.7 мил са от преоценки...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ с 45.649 млн. лв. печалба към 31 декември
        Може ли линк и в инвестора в бюлетина го търсих и на бфб на сайта и не го видях

Коментар

• ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ с 45.649 млн. лв. печалба към 31 декември
          Last edited by X_Y; 03.02.2012, 12:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Мушмул, написаното от теб какво общо има с моя коментар за Еларг?
            Ами сравнимо е ! Там лееше злоба за едно евро или 80 цента а тук възхваляваш Алианц който излезнали точно навреме на 1,07 евро....Пък сега пакети по 100 К минават на 1,2 лв....
            Така че мушмула е влязъл и Доверие и чака Донев и ТИМ да му пуснат трошички а всичко нормално избяга от там на НГ на 1,8 след като разбра за провала на увеличението ,.да не забравяме и другото дърво ССВ.......

П.П. От всички имам за да мога да пиша каквото си искам / от ССВ и доверие може и по 100 бр. да са.../..

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
              Абе пишеш, за да надъхваш играчорите, ясен си ни. Сега по същество - докога ще се надувате в този балон !?
              Ми ти като не си надъхан не купувай бе УМНИК или пък си намери по-добра компания има още към 398 на БФБ. Къв ти е проблема, не мога да разбера? Или май проблема е че 5те лева където ги имаш като кеш си ги наврял някъде другаде и сега те е яд. Днес беше добър ден за покупки имаше голям спред пък и много аскове на нива около 1.2лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Както с Комерсбанк ли.....
                Спомняш ли си написаното " Какво ще стане ако Комерс банк стигне едно евро а не две ..... На което ти отговорих че ще те поздравя за вярната прогноза ...
                А сега питам какво стана като Комербанк стигна две евро а не едно....освен моята печалба остава малко да не хвърляш мненията си като онзи от Столипиново и след товани лук ял ни лук мирисъл.......
                Мушмул, написаното от теб какво общо има с моя коментар за Еларг?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                  Абе пишеш, за да надъхваш играчорите, ясен си ни. Сега по същество - докога ще се надувате в този балон !?
                  Питай Гено, да ти обясни как цялата борса се е скапала ,ПФ харчат чужди пари и вдигат на примесечията профилактично , мажоритарите точат и дребните лъжат за всяка сделка за да си продадат хартиите и единствените печелиФши са зяпачите .... т.н. и т.н
                  До 1,3 лв за мен е безрисково в рамките на нормалкото ....
                  П.П. Но как да се обясни на корифейте от ИП и ДФ че те докараха борсата до там ,че е рай за дребните спекуланти а те с по над 100 К не могат цял месец да излязат или да влязат в позиция...Аз със свободни 5К на ден по три пъти мога да сменя позиция а той само ще гледа и ще вика аз пак загубих и тия лъжат .....Лъжеме но портфеила ни е с пъти по успешен от прехвалените анализатори....с Анализи от рода "Днес пак ще продължим тренда надолу в зависимост от международните пазари и със слаба ликвидност до отчетите и даже след това...
                  Last edited by Монти; 01.02.2012, 13:03.

Коментар

Имам акции пиша ,ти имаш злоба злобееш.....мина времето когато имах желание да ти доказвам нещо,сега си един от лузърите във форума и престани като Мунчо да вървиш след мен .......
                    Това разбра ли го фроумен интИлИгент..... скоро и тук няма да има кой да ти ръкопляска....

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                      Еййй, не спираш да си измисляш, форумен палячо

Ще ми е интересно да покажеш точен цитат и линк към това, за което говориш, въпреки че изобщо не ми пука кой е Гойко и защо се заяжда и той с теб.

Последното, вероятно, е свързано с факта, че си хроничен лъжец, но хайде да не спамим.

И престани да разводняваш полезни коментари с незвързаните си изречения по всяка тема!
                      Имам акции пиша ,ти имаш злоба злобееш.....мина времето когато имах желание да ти доказвам нещо,сега си един от лузърите във форума и престани като Мунчо да вървиш след мен .......
                      Това разбра ли го фроумен интИлИгент..... скоро и тук няма да има кой да ти ръкопляска....

Коментар

Спомняш ли си написаното " Какво ще стане ако Комерс банк стигне едно евро а не две ..... На което ти отговорих че ще те поздравя за вярната прогноза ...
                        А сега питам какво стана като Комербанк стигна две евро а не едно....освен моята печалба остава малко да не хвърляш мненията си като онзи от Столипиново и след товани лук ял ни лук мирисъл.......

Еййй, не спираш да си измисляш, форумен палячо

Ще ми е интересно да покажеш точен цитат и линк към това, за което говориш, въпреки че изобщо не ми пука кой е Гойко и защо се заяжда и той с теб.

Последното, вероятно, е свързано с факта, че си хроничен лъжец, но хайде да не спамим.

И престани да разводняваш полезни коментари с незвързаните си изречения по всяка тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Тук става все по-интересно! Алианц се изнесоха точно навреме. Ще следя развръзката с голям интерес!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                            Обичайните заподозрени-не купили акции, се появиха. Алианс били ориентирани изнесли се на време ,то и ПФБК се изнасяха на 0,80лв.Ами да кажат тогава след като вече не са акционери защо продадоха. Все пак управляват парите на хората. Да кажат каква доходност са направили последните десет години. Нека ясно да стане на доверилите им се. Защо при предполагаем ликвидационен дял с не толкова дълъг срок за ПФ продават а не изчакат още минимум 40-50% . На каква цена са купували . Защо не изчакаха поне дивидента . Е това ме интересува.
                            "Не би могло да се очаква от директорите на акционерни дружества в качеството си на мениджъри главно на парите на други хора да ги упрвляват със същата бдителност, както ако бяха техни собствени"

Адам Смит
                            и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Обичайните заподозрени-не купили акции, се появиха. Алианс били ориентирани изнесли се на време ,то и ПФБК се изнасяха на 0,80лв.Ами да кажат тогава след като вече не са акционери защо продадоха. Все пак управляват парите на хората. Да кажат каква доходност са направили последните десет години. Нека ясно да стане на доверилите им се. Защо при предполагаем ликвидационен дял с не толкова дълъг срок за ПФ продават а не изчакат още минимум 40-50% . На каква цена са купували . Защо не изчакаха поне дивидента . Е това ме интересува.

Коментар

• Би трябвало да постигнат цена над 1000 лв на декар на големите парцели.
                                Естественно, че има такса за обслужващото дружество - никой не работи без пари.

Коментар

Working...
                                X