IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Дано, ама надали. Аз купих преди няколко месеца на 0.91. Безю да влезат да купуват пенсиите и големи инвеститори не може да се очаква значителен ръст
    То като и гледам доходността от последните 2 години на ПОК......мъка.
    Мисля че е време да преосмислят стратегията си да се мотат по международните пазари, където няма лошо да инвестират, но първо да си оправят тяхното дворче(БФБ)

Коментар

• Дано, ама надали. Аз купих преди няколко месеца на 0.91. Безю да влезат да купуват пенсиите и големи инвеститори не може да се очаква значителен ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ами малко е, но преди това с години акционерите нищо не получаваха. Не го управляваха добре този фонд, а правиха разходи
        Интересно и инвеститорите къде ще насочат получения от тук ресурс.
        Като цяло доста дивиденти се чакат тази година - надявам се да се реинвестират на БФБ(поне аз така смятам да направя)

п.с. нямам в ЕЛАРГ - така и не харесах мениджмънта!
        Last edited by tony1975; 04.02.2012, 11:13.

Коментар

• Ами малко е, но преди това с години акционерите нищо не получаваха. Не го управляваха добре този фонд, а правиха разходи

Коментар

• Не е ли много малко при емисионан стойност на акциите 1лв, през 2013г да получиш 1,35-1,55лв /отделно минималните дивиденти/ при условие, че земята поскъпна няколко пъти???
            не съм правил точни изчисления, но някой сигурно е правил

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
              Хората си казаха - ликвидационната стойност (според 2-та плана) е грубо 1.35-1.55 лв/а. Идеята е че трябва да се изчака с приклюването на продажбите, и последващото ОС! - парите ще се получат Май месец 2013...

Който не му се чака - продава сега на 1.15-120. Който иска още 15-25 процента отгоре (практически без риск) ще чака...

Успех и на двете групи!

А тролите може да се пръскат от злоба... игнорирайте ги!
              Мисля, че бъркаш. Извади ли на Био Фарминг 11млн.акции, като ги смяташе? Защото така се получава- по първият вариант около 1,53лв. а по втория около 1,83лв.
              Интересно е , че вариантите за ликвидация са представени и изчислени на базата на 191 хил.дка. а в момента имат около 220хил.дка / без тези 19 хил. на Био Фарминг/ или липсват около 30 хил.дка. Да не би тези 30 хил.дка да отидат при обслужващото дружество като компенсация вместо пари . Има ли си някой идея?

Коментар

• Първоначално изпратено от star Разгледай мнение
                Имам малко няколко хиляди на средна около 85 стинки ... Се мие тая дали е балониада или не! Да му мислят такива като тебе, дето копнеят да си купят ...
                Как пък не !

Коментар

• Ето го плана за ликвидация, ако случайно някой го е пропуснал!

http://www.investor.bg/files/bulleti...be1dbe3f5e.pdf

Коментар

• Те подсказаха цена от 1.50-1.60

Коментар

Хората си казаха - ликвидационната стойност (според 2-та плана) е грубо 1.35-1.55 лв/а. Идеята е че трябва да се изчака с приклюването на продажбите, и последващото ОС! - парите ще се получат Май месец 2013...

Който не му се чака - продава сега на 1.15-120. Който иска още 15-25 процента отгоре (практически без риск) ще чака...

Успех и на двете групи!

И аз се опитвам да ги игнорирам но едно не мога да разбера като не харесват ЕЛАРГАта какво правят в тази тема да ходят в теми за компании който си заслужават според тях. Ама не става да се инвестира с 5 лева, който ги няма да ходи да ги изкара от някъде си и като се върне да си прави анализи и да си купува която иска компания. BTW малко завиши долната граница аз мисля, че долната ще е над 1,5 лева. По моите изчисления около 1.65-1.75 ми се вижда най-реалистично, но има много фактори които влияят и се променят.

Коментар

Имам малко няколко хиляди на средна около 85 стинки ... Се мие тая дали е балониада или не! Да му мислят такива като тебе, дето копнеят да си купят ...

Успех и на двете групи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                          Верно ли си мислите, че струва повече от номинал ???

Коментар

• Верно ли си мислите, че струва повече от номинал ???

Коментар

7 стотинки! Хората са ти го написали!

"Печалби" от преоценки не се разпределят от АДСИЦ!
                              Благодаря. Значи ще падне чакане тука

Коментар

Първоначално изпратено от retro_69
                                ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ с 45.649 млн. лв. печалба към 31 декември

A бе, мога ли да ВИ позапитам , при таа печалба, колко трябва да е дивидента тука? Само така си питам... лекичко
                                7 стотинки! Хората са ти го написали!

"Печалби" от преоценки не се разпределят от АДСИЦ!

Коментар

Working...
                                X