IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
    Незнам коя голяма риба е ,но точно този посредник ми продаде на 17.01.2012 на 0.935 лв/бр. натискайки цената и с най-голямо удоволствие му ги върнах днес на 1.18 лв.Сигурно днес знае нещо което тогава не е знаел?!??!???
    Може ли да ми кажеш за кой брокер става въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Вързахте ли се и разпродадохте ли вече.....
      Това е голямата риба която купуваше около 98 ст .....и в мечи пазар ....
      Аиде големи успехи на продалите....
      Незнам коя голяма риба е ,но точно този посредник ми продаде на 17.01.2012 на 0.935 лв/бр. натискайки цената и с най-голямо удоволствие му ги върнах днес на 1.18 лв.Сигурно днес знае нещо което тогава не е знаел?!??!???
      мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Вързахте ли се и разпродадохте ли вече.....
        Абе за малко далаверка брокерите и майките ще си продадат

Коментар

• Вързахте ли се и разпродадохте ли вече.....

Коментар

• Не съм фен на Елана и на АДСИЦ но като всеки нормален участник на БФБ мога да направя една проста аритметика ,че по добре 40/над 30 %/ стинки печалба тук отколкото 100 % имагинерни в един куп сини чипове.....някога
            Винаги мога да се метна да хвана бързият влак ако се види някакъв старт който поне в първите 10 % ще бъде голяма мъка заради прословутите спекуланти който излизат на 10 ,15 % .....
            А на БРЕФ и ЕЛАРГ след второто прибиране на печалби се появиха ново търсене за над 20 К с айсберги на 1,15 и 70 стинки а идва и ОСА и дивидент ....
            Някой изглежда си е направил сметката че тези цени ще са мираж до 15 дни около ОСА....

Коментар

• Добре , добре , но все едното е по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Baio Разгледай мнение
                С оглед по-коректното изчисление на ликвидационият дял за акция,мисля че освен 11 000 000 акции на Биофарминг трябва да се извадят и още 10 000 000 акции от покупката на 33% дял от Агроменидж. Ефекта от тези две сделки е както намаление на капитала така и намаление на таксите за обслужване. Следователно парите от продажбата на активите би трябвало да се разпределят между 39 000 000 акции. Колкото до тези 30 000 декара най-вероятно вече са ги продали.
                Може и това да е вариант:
                http://www.investor.bg/imenata-na-bi...datora,129554/

-Как ще бъде монетизиран делът на ЕЛАРГ от 33,33% в Агроменидж? Ще има ли споразумение, с което например Агроменидж купува тези акции на цена, отговаряща на 16,67% от ликвидационната маса 49,5?

Ликвидаторът е задължен по закон да реализира активите на Фонда с грижата на добър търговец, в интерес на всички акционери. Един от възможните начини е този, който описвате."

И при двата случая е добре за акционерите.

Коментар

• Прав си - знаеш ли колко дела и пари щяха да спечелят досега миноритарите. Трябва да се организираме, но незнам има ли подготвени юристи, а и на някои се помагашр от контролните органи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Ами това е само положителното на БГ БФБ- инвеститорите не прощават на некоректните
                    Да де, чакат да ги излъжат и за наказание не дават повече пари на този който им ги е откраднал Крайно време е да се мине на следващ етап. Инвеститорите да спрат да позволяват да бъдат лъгани. Събират се 10 човека и си плащат на адвокат, водят дела, защитават си интересите като акционери и т.н. Така както е по нормалните борси. АТЕРА например защо не се оливат така? Защото не са мажоритари и винаги могат да бъдат превзети. Обаче един мажо винаги е спокоен, защото в бг няма такава практика инвеститорите да си търсят правата и може да си прави каквото си иска.
                    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ами това е само положителното на БГ БФБ- инвеститорите не прощават на некоректните

Коментар

Да те загробиха фонда и излъгаха акционерите. Трябва да се чете повече
                        И за тогава взеха да губят пазарен дял като посредник. Та да се сещат от беча какво ги чака ако продължават така с фонд имоти
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Да те загробиха фонда и излъгаха акционерите. Трябва да се чете повече

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                            1. Елана ще се утвърдят като най-стъбилният ИП на БФБ и въобще в БГ
                            Леле боже мой. Елана е извън този АДСИЦ от над 2 г., а преди това гто доведе до просешка тояга....

Имаш бели петна

Коментар

• На БФБ прчалбите пак предстоят- депозитите вече не са с добра лихва

Коментар

Ами доста прецакаха през годините малките акционери- дано сега са коректни
                                Ще чакаме и ще видим и аз си бях сложил преди две години едни пари на депозит защото ми беше писнало от БФБ, но пък и тук нямам бърза работа дано прогнозите ми се сбъдна.По-този начин ще си вдигнат мног реномето и обстановката на БФБ ще се промени и доста от нас ще печелят от логически действия, но засега само чакането че остане

Коментар

Working...
                                X