Първоначално изпратено от Q35
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВързахте ли се и разпродадохте ли вече.....
Това е голямата риба която купуваше около 98 ст .....и в мечи пазар ....
Аиде големи успехи на продалите....мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВързахте ли се и разпродадохте ли вече.....
Това е голямата риба която купуваше около 98 ст .....и в мечи пазар ....
Аиде големи успехи на продалите....
Коментар
-
Не съм фен на Елана и на АДСИЦ но като всеки нормален участник на БФБ мога да направя една проста аритметика ,че по добре 40/над 30 %/ стинки печалба тук отколкото 100 % имагинерни в един куп сини чипове.....някога
Винаги мога да се метна да хвана бързият влак ако се види някакъв старт който поне в първите 10 % ще бъде голяма мъка заради прословутите спекуланти който излизат на 10 ,15 % .....
А на БРЕФ и ЕЛАРГ след второто прибиране на печалби се появиха ново търсене за над 20 К с айсберги на 1,15 и 70 стинки а идва и ОСА и дивидент ....
Някой изглежда си е направил сметката че тези цени ще са мираж до 15 дни около ОСА....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Baio Разгледай мнениеС оглед по-коректното изчисление на ликвидационият дял за акция,мисля че освен 11 000 000 акции на Биофарминг трябва да се извадят и още 10 000 000 акции от покупката на 33% дял от Агроменидж. Ефекта от тези две сделки е както намаление на капитала така и намаление на таксите за обслужване. Следователно парите от продажбата на активите би трябвало да се разпределят между 39 000 000 акции. Колкото до тези 30 000 декара най-вероятно вече са ги продали.
http://www.investor.bg/imenata-na-bi...datora,129554/
-Как ще бъде монетизиран делът на ЕЛАРГ от 33,33% в Агроменидж? Ще има ли споразумение, с което например Агроменидж купува тези акции на цена, отговаряща на 16,67% от ликвидационната маса 49,5?
Ликвидаторът е задължен по закон да реализира активите на Фонда с грижата на добър търговец, в интерес на всички акционери. Един от възможните начини е този, който описвате."
И при двата случая е добре за акционерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми това е само положителното на БГ БФБ- инвеститорите не прощават на некоректнитеАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа те загробиха фонда и излъгаха акционерите. Трябва да се чете повечеАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение1. Елана ще се утвърдят като най-стъбилният ИП на БФБ и въобще в БГ
Имаш бели петна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми доста прецакаха през годините малките акционери- дано сега са коректни
Коментар
Коментар