Първоначално изпратено от ivo111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЧовек да не направи 1-2 ластика и да се изсипе някой насреща...
ПП
Тук имаха и все още имат шанс да направят доходност. Уви май няма да се възползват.Last edited by ivo111; 20.02.2012, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеТи ли беше този с 1000 броя защото и аз чат-пат слагам най-отгоре и някой се слагаше върху мен. Колкото до търсенето аз постоянно я наблюдавам тази акция и съм забелязал, че е много трудно да купиш ако седиш на бида просто чакаш някакъв по страхлив аск който се спуска все по-надолу и по-надолу. Забелязах, че големият/е обира/т само когато се съберат много аскове с близки котировки и да ги вземе наведнъж независимо от цената или времето вършее и рано сутринта и преди обед и след обед. Интересно ми е кой/и изкупува толкова брутално, някой знае ли нещо?
не е .... постоятно меня бройките и в първите пет, винаги две са мой заедно с първата към края на сесията . Купувача купува с една поръчки над 1,17 некръгло число и я слага всеки ден преди 10 ч.,маха я преди междинния аукцион и след това я слага до края и е в размер на 19 К или 20 К /айсберг/и е на Бенчмарк ...... май.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво да се пише....има купувач който търси стотици хиляди бройки . Стоя на върха на атаката вече втори ден и никой не пуска .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеExeййййййййййййййй цели 10 дена без нито едно мнение за една от най-ликвидните акции на БФБ в момента. Смятай как всичкото инвеститор се чуди от къде да кешира за да допълни. Имате време още. Това не е препоръка за покупко-продажба на ЦК, просто си размишлявам.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеНезнам коя голяма риба е ,но точно този посредник ми продаде на 17.01.2012 на 0.935 лв/бр. натискайки цената и с най-голямо удоволствие му ги върнах днес на 1.18 лв.Сигурно днес знае нещо което тогава не е знаел?!??!???
В средата на януари пак май беше същият номер от 98 стана 96 и накрая отстъпи ....
Гледайки паниката по другите позиции и аз продадох 2 к с цел кеш за подобри времена ..... 20 % са си 20 % в тези студени дни...
П.П. Тази позиция ще ми бъде основно поне една година и ще я търгувам и отгоре и отдолу..... Ще бъде моят Булгартабак за 2012 г...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМоже но няма да е скоро. Нали се сещаш, че ще започнат и някои ИНВИСТИТУРИ с огромни портфейли (4 цифри и първата е 1 максимум 2) и още по огромни и здрави нерви да кешират едни 30-40% доходност, въпреки че аз на това се и надявам смятам да си разпродам моите бройки околко 1.6 (но първо ще следа как вървят продажбите на нивите) и след това отдолу ще купувам на 1.45-1.5. Според мен ще има съпротива около нивата на 1.6 защото ИНВИСТИТУРИТЕ са запомнили че трябва да продават на над 1.5 и ще са много доволни повечето са влезли около 1-1.10, само че аз не гоня тук 40-50%, а повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеНадявам се до ОС да я направя. Решил да чакам. Мисля , че е голяма вероятността да дочакаме цена и над два лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМи честито до тук си на +65% и гониш над 100% доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеАми аз не знам. Но мога да ти кажа , че на 0,72лв. си купих от Елана .
Интересно сега кой продава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеРазбира се ,че мога-и не само аз - всички които са продавали днес и вчера на тези нива знаят кой купува?!!!!!!!
Интересно сега кой продава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеРазбира се ,че мога-и не само аз - всички които са продавали днес и вчера на тези нива знаят кой купува?!!!!!!!
Добре де помолихте да ми кажеш кой е? Не съм купувал нито вчера нито днес. Ако искаш ми кажи и на лични ако те бърка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМоже ли да ми кажеш за кой брокер става въпрос?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
Коментар