IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
    В портфейлите на избушените ДФ и ИП няма нищо читаво в момента. Според мен гледат да продадат и малкото останали добри акции да посрещнат поредните тегления.
    ПП
    Тук имаха и все още имат шанс да направят доходност. Уви май няма да се възползват.
    Ако тезата ти е, че вдясно са те, кой е вляво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Човек да не направи 1-2 ластика и да се изсипе някой насреща...
      В портфейлите на избушените ДФ и ИП няма нищо читаво в момента. Според мен гледат да продадат и малкото останали добри акции да посрещнат поредните тегления.
      ПП
      Тук имаха и все още имат шанс да направят доходност. Уви май няма да се възползват.
      Last edited by ivo111; 20.02.2012, 14:00.

Коментар

• Човек да не направи 1-2 ластика и да се изсипе някой насреща...

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
          Ти ли беше този с 1000 броя защото и аз чат-пат слагам най-отгоре и някой се слагаше върху мен. Колкото до търсенето аз постоянно я наблюдавам тази акция и съм забелязал, че е много трудно да купиш ако седиш на бида просто чакаш някакъв по страхлив аск който се спуска все по-надолу и по-надолу. Забелязах, че големият/е обира/т само когато се съберат много аскове с близки котировки и да ги вземе наведнъж независимо от цената или времето вършее и рано сутринта и преди обед и след обед. Интересно ми е кой/и изкупува толкова брутално, някой знае ли нещо?

не е .... постоятно меня бройките и в първите пет, винаги две са мой заедно с първата към края на сесията . Купувача купува с една поръчки над 1,17 некръгло число и я слага всеки ден преди 10 ч.,маха я преди междинния аукцион и след това я слага до края и е в размер на 19 К или 20 К /айсберг/и е на Бенчмарк ...... май.
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Какво да се пише....има купувач който търси стотици хиляди бройки . Стоя на върха на атаката вече втори ден и никой не пуска .
            Поздрави!
            Ти ли беше този с 1000 броя защото и аз чат-пат слагам най-отгоре и някой се слагаше върху мен. Колкото до търсенето аз постоянно я наблюдавам тази акция и съм забелязал, че е много трудно да купиш ако седиш на бида просто чакаш някакъв по страхлив аск който се спуска все по-надолу и по-надолу. Забелязах, че големият/е обира/т само когато се съберат много аскове с близки котировки и да ги вземе наведнъж независимо от цената или времето вършее и рано сутринта и преди обед и след обед. Интересно ми е кой/и изкупува толкова брутално, някой знае ли нещо?

Коментар

Exeййййййййййййййй цели 10 дена без нито едно мнение за една от най-ликвидните акции на БФБ в момента. Смятай как всичкото инвеститор се чуди от къде да кешира за да допълни. Имате време още. Това не е препоръка за покупко-продажба на ЦК, просто си размишлявам.
              Какво да се пише....има купувач който търси стотици хиляди бройки . Стоя на върха на атаката вече втори ден и никой не пуска .
              Поздрави!

Коментар

• Exeййййййййййййййй цели 10 дена без нито едно мнение за една от най-ликвидните акции на БФБ в момента. Смятай как всичкото инвеститор се чуди от къде да кешира за да допълни. Имате време още. Това не е препоръка за покупко-продажба на ЦК, просто си размишлявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                  Незнам коя голяма риба е ,но точно този посредник ми продаде на 17.01.2012 на 0.935 лв/бр. натискайки цената и с най-голямо удоволствие му ги върнах днес на 1.18 лв.Сигурно днес знае нещо което тогава не е знаел?!??!???
                  Приеми вариант двама клиенти на един посредник с договорена цена с лек превес на продавача и единият натиска цената за да не се окачат и други на клона нагоре да купуват а да се включат и други да продават....
                  В средата на януари пак май беше същият номер от 98 стана 96 и накрая отстъпи ....
                  Гледайки паниката по другите позиции и аз продадох 2 к с цел кеш за подобри времена ..... 20 % са си 20 % в тези студени дни...
                  П.П. Тази позиция ще ми бъде основно поне една година и ще я търгувам и отгоре и отдолу..... Ще бъде моят Булгартабак за 2012 г...
                  Не е препоръка....

Коментар

Може но няма да е скоро. Нали се сещаш, че ще започнат и някои ИНВИСТИТУРИ с огромни портфейли (4 цифри и първата е 1 максимум 2) и още по огромни и здрави нерви да кешират едни 30-40% доходност, въпреки че аз на това се и надявам смятам да си разпродам моите бройки околко 1.6 (но първо ще следа как вървят продажбите на нивите) и след това отдолу ще купувам на 1.45-1.5. Според мен ще има съпротива около нивата на 1.6 защото ИНВИСТИТУРИТЕ са запомнили че трябва да продават на над 1.5 и ще са много доволни повечето са влезли около 1-1.10, само че аз не гоня тук 40-50%, а повече.
                    Успех ти желая !

Коментар

Надявам се до ОС да я направя. Решил да чакам. Мисля , че е голяма вероятността да дочакаме цена и над два лева.
                      Може но няма да е скоро. Нали се сещаш, че ще започнат и някои ИНВИСТИТУРИ с огромни портфейли (4 цифри и първата е 1 максимум 2) и още по огромни и здрави нерви да кешират едни 30-40% доходност, въпреки че аз на това се и надявам смятам да си разпродам моите бройки околко 1.6 (но първо ще следа как вървят продажбите на нивите) и след това отдолу ще купувам на 1.45-1.5. Според мен ще има съпротива около нивата на 1.6 защото ИНВИСТИТУРИТЕ са запомнили че трябва да продават на над 1.5 и ще са много доволни повечето са влезли около 1-1.10, само че аз не гоня тук 40-50%, а повече.

Коментар

Ми честито до тук си на +65% и гониш над 100% доходност.
                        Надявам се до ОС да я направя. Решил да чакам. Мисля , че е голяма вероятността да дочакаме цена и над два лева.

Коментар

Ами аз не знам. Но мога да ти кажа , че на 0,72лв. си купих от Елана .
                          Интересно сега кой продава?
                          Ми честито до тук си на +65% и гониш над 100% доходност.

Коментар

Разбира се ,че мога-и не само аз - всички които са продавали днес и вчера на тези нива знаят кой купува?!!!!!!!
                            Ами аз не знам. Но мога да ти кажа , че на 0,72лв. си купих от Елана .
                            Интересно сега кой продава?

Коментар

Разбира се ,че мога-и не само аз - всички които са продавали днес и вчера на тези нива знаят кой купува?!!!!!!!

Добре де помолихте да ми кажеш кой е? Не съм купувал нито вчера нито днес. Ако искаш ми кажи и на лични ако те бърка.

Коментар

Може ли да ми кажеш за кой брокер става въпрос?
                                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Working...
                                X