Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеСпокойно бе пич. Нещо много загуби си понатрупал май и те избива на агресия. Само спокойно да не се повредиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАбе какво става с тоя ЕЛАРГ, нали уж трябваше да има повишено търсене заради предстоящото ОСА, заради раздаването на дивиденти, заради очаквания cash flow от ликвидацията. Що така му падат акциите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАбе какво става с тоя ЕЛАРГ, нали уж трябваше да има повишено търсене заради предстоящото ОСА, заради раздаването на дивиденти, заради очаквания cash flow от ликвидацията. Що така му падат акциите?
Коментар
-
Понеже още няколко АДСИЦ влезнаха в ликвидация и ми направи впечатление че раздадоха целият наличен кеш като дивидент до края на март а тук обявиха само май годишната печарба та ако някой знае повече за групата и вътрешните отношения възможно ли е друг по висок дивидент особенно като влезна нов миноритар...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеКакво толкова странно ВИ се вижда не мога да разбера някой/и си е направил/и анализ на общодостъпната за всички информация имат кеш и купува? Не виждате ли, че и много от спекулантите и ИНВИСТИТОРИТИ които четат този форум са се умълчали и едните хвърлят боб да купят или да не купят (защото умственото главоблъскане наречено анализ е четене по форумите), а другите се чудят от къде да изкарат още иляду лева да допълнят, не виждате ли как по другите теми се пишат пълни простутии само и само темите да са най-отгоре, а тук където има много игра никой не пише и се прави на 2 и половина и се чуди как да си купи билетчето тихомълком. Все още имат време според мен. В петък с учудване установих, че първата ми сделка е била тук на 80 стотинки, а не на 90. Имам акции и не е пропоръка за покупко-продажба на ЦК (облигации с 65% доходност взависимост от средната цена разбира се)
До 1,3 акцията е безрискова.......да видим тези 100К който са се събрали там големият ще ги гепи до и ли след ОСА.....
Не е препоръка!
Коментар
-
Какво толкова странно ВИ се вижда не мога да разбера някой/и си е направил/и анализ на общодостъпната за всички информация имат кеш и купува? Не виждате ли, че и много от спекулантите и ИНВИСТИТОРИТИ които четат този форум са се умълчали и едните хвърлят боб да купят или да не купят (защото умственото главоблъскане наречено анализ е четене по форумите), а другите се чудят от къде да изкарат още иляду лева да допълнят, не виждате ли как по другите теми се пишат пълни простутии само и само темите да са най-отгоре, а тук където има много игра никой не пише и се прави на 2 и половина и се чуди как да си купи билетчето тихомълком. Все още имат време според мен. В петък с учудване установих, че първата ми сделка е била тук на 80 стотинки, а не на 90. Имам акции и не е пропоръка за покупко-продажба на ЦК (облигации с 65% доходност взависимост от средната цена разбира се)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Освен от ликвидатора май не.
Мече, успех!
успех и на теб......
Питаш кой е купувача, по долу съм писал от кое ИП е ....
Мисля че тази седмица ще е важна за позицията .......
Засега се движа по тренда, но вече мисля да се откажа да вървя пред купувача а след него ако го има ....
Утре ще го решавам....
Не е препоръка...!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеДано да са тъй наречените"умни пари".
Между другото някъде видяхте, прочетохте ли анализ или нещо подобно от "анализатори" на ИП, ДФ, ПФ за предполагаема ликвидационна стойност на ЕЛАРГ ?
Освен от ликвидатора май не.
Мече, успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко тезата ти е, че вдясно са те, кой е вляво?
Между другото някъде видяхте, прочетохте ли анализ или нещо подобно от "анализатори" на ИП, ДФ, ПФ за предполагаема ликвидационна стойност на ЕЛАРГ ?
Коментар
Коментар