IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
    След 3 месеца постоянен растеж май е време за лека корекция и прибиране на печалби.
    Така мислиш ти и група съветски учени! Давай, отиграй го тогава, ако ти стиска!
    и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
      След 3 месеца постоянен растеж май е време за лека корекция и прибиране на печалби. Нищо не може, да се надува вечно
      Не е препоръка
      Може, но няма да е скоро и не при тези нива. Според мен де..........

Коментар

• След 3 месеца постоянен растеж май е време за лека корекция и прибиране на печалби. Нищо не може, да се надува вечно
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Колега....нищо лошо не съм казал...Просто по-долу имаше изказване,което си беше НАПРАВО ПРОВОКИРАЩО И ЗАБЛУЖДАВАЩО....и
          Нямах това впредвит, просто с това писане съм скаран и в ързината пиша с елементарни грешки както и не мога да изразя на 100% това което искам да кажа. Карай

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
            Май пак се почна????????
            Колега....нищо лошо не съм казал...Просто по-долу имаше изказване,което си беше НАПРАВО ПРОВОКИРАЩО И ЗАБЛУЖДАВАЩО....и

Коментар

....еее аз ....абе не било компове...а компоти...сега разбрах....макар,че долу беше написал съвсем друго....Не знам какво кафе пиеш....ама Умната с изказванията си
              Извинявай, просто в бързината не съм се изказал ясно.

Коментар

• Май пак се почна????????

Коментар

• Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнение
                  За да бъда правилно разбран - имам в предвид разликата от 240 до 190 хиляди дка.
                  А не че за 190 хил има сключени договори.
                  ....еее аз ....абе не било компове...а компоти...сега разбрах....макар,че долу беше написал съвсем друго....Не знам какво кафе пиеш....ама Умната с изказванията си

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                    Ами питаш,разпитваш ровиш се в темата после "не разбирам",ами чети прояви интерес към цени на земята и се явявай пдготвен. Кво търсиш тук тогава?
                    Ами чета...кво друго...и разсъждавам....Що ,гониш ли ме

Нито съм обидил някой,нито съм казал нещо лошо.Стигнах до извода,че всичко тук е ОК(С мед да го намажеш)...след коментарите по-долу.....и просто си помислих защо мъдрувате,при положение,че може вече да си купувате почивки,нови коли или ...абе така

.....пък ти се заяждаш с мен...

Коментар

Ми СУПЕР АЗ не разбирам какво коментирате....
                      За да бъда правилно разбран - имам в предвид разликата от 240 до 190 хиляди дка.
                      А не че за 190 хил има сключени договори.

Коментар

Ами питаш,разпитваш ровиш се в темата после "не разбирам",ами чети прояви интерес към цени на земята и се явявай пдготвен. Кво търсиш тук тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнение
                          Минималните средни цени са приложени към плана за ликвидация, или питай в ЕЛАРГ или прегледай материалите за ОСА.
                          Точно Атера не вярвам, че ще е фонда който продава по-евтино, но да ако нещо не се продаде ликвидацията се забавя или някой акционер трябва да го приеме в своята квота по цена гласувана от общото събрание (поне аз така схванах процедурата).

Доколкото разбрах за декарите до 190хил има вече сключени предварителни договори.

Коментар

Е така ако действат с обявите по дърветата........Питах защото скоро се интересувах за цените на земите и то от хора ,които са в този бранш..

А кои фондове ще си вкарат кеша се чудя,като всишки разпродават.И има защо.Ако Държавата почне да разпродава от поземления си фонд....което се и каза преди време.....Абе вие си знаете....

Не е препоръка за покупко-продажба на акции
                            Колега явно не ме разбра ( ма и аз пък да се е.а говорех по ГСМесите с няколко души и малко тъпо съм го написал) Имах впредвит зачети се в обявите (те са по два реда) и по разпитай твой познати все някой ще работи там или ще има някакви бизнес взаимотношения. За мое съжаление зад тези обяви седи чужд капитал-Турски, Арабски„ Евраи, Руснаци (последователността на изброяване не е показател за големината на капитала). Сега наскоро във Варна се появиха някакви нови руснаци, мисля че се казваха росимот/и или нещо подобно нещо рос. По разпитах и се оказа че един приятел има контакт с тях и мнението му че ако имам как цяла БГ ще купят. Не са само те, беше просто пример има огромен глад за БГ земя (от чужди инвеститори най-вече). За мен проблема не е дали ще ги продадат и на какви цени аз лично съм си ги смятал 400лв/дка средно, въпреки че е крайно песимисстично, за мен проблема е броя парцели. В смисъл че ще е много изнервяща продажбата

Коментар

• Минималните средни цени са приложени към плана за ликвидация, или питай в ЕЛАРГ или прегледай материалите за ОСА.
                              Точно Атера не вярвам, че ще е фонда който продава по-евтино, но да ако нещо не се продаде ликвидацията се забавя или някой акционер трябва да го приеме в своята квота по цена гласувана от общото събрание (поне аз така схванах процедурата).

Доколкото разбрах за декарите - оставт 190хил, защото за другите има вече сключени предварителни договори.

Колкото до неустойката - лично на мен сумата ми изглежда завишена, но от друга страна явно продаваемостта на Камбаните е доста съмнителна, а и в края на краищата без гласовете на мажоритарния собственик нямаше да има ликвидация.

Това е лично мнение и не е препоръка за инвестиция в ценни книжа. Притежавам акции в ЕЛАРГ АДСИЦ.
                              Last edited by plamen1972; 02.03.2012, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                                Бобане ти кво си мислиш,че има в това ДПФ?Земи с категории 7-8-9 та и нагоре,а арендаторите дават такива цени,че свят да ти се завие направо.Ако "Еларг"-а не може да си продаде сам земите да ме потърсят ще помагам.Ама мисля,че могат и без мен,да я свършат тая работа.

Ми Супер....Какво ств се разписали...за цени,неустойки.....търсене и предлагане на земи....Ми гърмете тапата...и резервирайте места на Малдивите....Съвместно,на акционерен принцип....ПредЛагам начело на Групата ви да е един виден ваш съакционер.....МОНТИ

Коментар

Working...
                                X