Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеСлед 3 месеца постоянен растеж май е време за лека корекция и прибиране на печалби. Нищо не може, да се надува вечно
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКолега....нищо лошо не съм казал...Просто по-долу имаше изказване,което си беше НАПРАВО ПРОВОКИРАЩО И ЗАБЛУЖДАВАЩО....и
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМай пак се почна????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение....еее аз ....абе не било компове...а компоти...сега разбрах....макар,че долу беше написал съвсем друго....Не знам какво кафе пиеш....ама Умната с изказванията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнениеЗа да бъда правилно разбран - имам в предвид разликата от 240 до 190 хиляди дка.
А не че за 190 хил има сключени договори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАми питаш,разпитваш ровиш се в темата после "не разбирам",ами чети прояви интерес към цени на земята и се явявай пдготвен. Кво търсиш тук тогава?
Нито съм обидил някой,нито съм казал нещо лошо.Стигнах до извода,че всичко тук е ОК(С мед да го намажеш)...след коментарите по-долу.....и просто си помислих защо мъдрувате,при положение,че може вече да си купувате почивки,нови коли или ...абе така
.....пък ти се заяждаш с мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМи СУПЕР АЗ не разбирам какво коментирате....
А не че за 190 хил има сключени договори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМи СУПЕР АЗ не разбирам какво коментирате....
Коментар
-
Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнениеМинималните средни цени са приложени към плана за ликвидация, или питай в ЕЛАРГ или прегледай материалите за ОСА.
Точно Атера не вярвам, че ще е фонда който продава по-евтино, но да ако нещо не се продаде ликвидацията се забавя или някой акционер трябва да го приеме в своята квота по цена гласувана от общото събрание (поне аз така схванах процедурата).
Доколкото разбрах за декарите до 190хил има вече сключени предварителни договори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ така ако действат с обявите по дърветата........Питах защото скоро се интересувах за цените на земите и то от хора ,които са в този бранш..
А кои фондове ще си вкарат кеша се чудя,като всишки разпродават.И има защо.Ако Държавата почне да разпродава от поземления си фонд....което се и каза преди време.....Абе вие си знаете....
Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Минималните средни цени са приложени към плана за ликвидация, или питай в ЕЛАРГ или прегледай материалите за ОСА.
Точно Атера не вярвам, че ще е фонда който продава по-евтино, но да ако нещо не се продаде ликвидацията се забавя или някой акционер трябва да го приеме в своята квота по цена гласувана от общото събрание (поне аз така схванах процедурата).
Доколкото разбрах за декарите - оставт 190хил, защото за другите има вече сключени предварителни договори.
Колкото до неустойката - лично на мен сумата ми изглежда завишена, но от друга страна явно продаваемостта на Камбаните е доста съмнителна, а и в края на краищата без гласовете на мажоритарния собственик нямаше да има ликвидация.
Това е лично мнение и не е препоръка за инвестиция в ценни книжа. Притежавам акции в ЕЛАРГ АДСИЦ.Last edited by plamen1972; 02.03.2012, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеБобане ти кво си мислиш,че има в това ДПФ?Земи с категории 7-8-9 та и нагоре,а арендаторите дават такива цени,че свят да ти се завие направо.Ако "Еларг"-а не може да си продаде сам земите да ме потърсят ще помагам.Ама мисля,че могат и без мен,да я свършат тая работа.
Ми Супер....Какво ств се разписали...за цени,неустойки.....търсене и предлагане на земи....Ми гърмете тапата...и резервирайте места на Малдивите....Съвместно,на акционерен принцип....ПредЛагам начело на Групата ви да е един виден ваш съакционер.....МОНТИ
Коментар
Коментар