If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПРИЯТЕЛ май ти не разбираш, тук има едно много важно нещо което пропускаш наречено ликвидационен дивидент(много кеш ще падне) и на големите които изкупуват 2 месеца само от аска им пука дали ще има 20-30 малки спекулантчета или не те искат лик. дивидент, ако не си забелязал еларгата е станала една от най-ликвидните позиции на БФБто. Ти като си толкова голям разбирач иди изкарай от някъде иляду лева и си купи пазара може да те поеме и да купиш и на другият ден да продадеш тъй че не се коси, като не ти се чака 1 година. Пък нас не ни мисли ти тея ще си ги дрънкаш и на нива 1.3 после 1.4 после на 1.5 и т.н.
Май не е "приятел" а "приятелка" ама знае ли човек.То кви ли не херм.....дити тем подобни изперкали мал....ници се навъдиха из тия форуми.Ей сега сигурно ще ме изтрият "модетата",а кви глупости и простотии излизат от тия форуми никой не им обръща внимание.Да се чуди човек на кога се слусува тук.Ама айде петък е и след малко ще пием по едно хубаво малко уйски с моето съкровище.Да не се товарим с простотии и про...таци тук и навсякъде из "Балонидина"-България.
Тук само малките чакат капиталова печалба, големите чакат дивидента и не им пука дали ти ще купиш на 1.25 и ще продадеш на 1.3. Накратко това имах впредвит
Приятел, ясно, че си фен, но ... нали не смяташ, че като си ги насмятл по някаква средна стойност и всичко така ще стане. Не - най-вероятно няма да стане. Ще се понабалончите още малко или много, (надеждите са винаги огромни, особено, ако няма друго на пазара) колкото и куцо и сакато да поеме от картофа и след това най-вероятно изпускате плавно въздуха. Мое виждане и не е е препоръка. (Относно купуването - Тези нива не ми са атрактивни.)
ПРИЯТЕЛ май ти не разбираш, тук има едно много важно нещо което пропускаш наречено ликвидационен дивидент(много кеш ще падне) и на големите които изкупуват 2 месеца само от аска им пука дали ще има 20-30 малки спекулантчета или не те искат лик. дивидент, ако не си забелязал еларгата е станала една от най-ликвидните позиции на БФБто. Ти като си толкова голям разбирач иди изкарай от някъде иляду лева и си купи пазара може да те поеме и да купиш и на другият ден да продадеш тъй че не се коси, като не ти се чака 1 година. Пък нас не ни мисли ти тея ще си ги дрънкаш и на нива 1.3 после 1.4 после на 1.5 и т.н.
Приятел, ясно, че си фен, но ... нали не смяташ, че като си ги насмятл по някаква средна стойност и всичко така ще стане. Не - най-вероятно няма да стане. Ще се понабалончите още малко или много, (надеждите са винаги огромни, особено, ако няма друго на пазара) колкото и куцо и сакато да поеме от картофа и след това най-вероятно изпускате плавно въздуха. Мое виждане и не е е препоръка. (Относно купуването - Тези нива не ми са атрактивни.)
Не, винаги съм се старал да не бъда фен, замъглява, сещаш се.
Просто питах, смятам културно, каква е гледната ти точка.
И воала - покриват ни се. Въпреки че имам някоя друга бройка, целия жокер в ръкава е именно като се тегли калема каква ще стане тя. Щото едно е да се декларира 1.5-1.6-2 лв., друго е да видя едно съобщение: Колеги, пръстчица не остана, делим по толкоз лв. на акция.
При положение, че до 1 г. се очаква, да, очаква, ликвидационна стойност + дивидент да е поне 1.56, то каква ти е презумпцията?
Препоръка няма!
Коментар