Първоначално изпратено от VINS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеПриятел, ясно, че си фен, но ... нали не смяташ, че като си ги насмятл по някаква средна стойност и всичко така ще стане. Не - най-вероятно няма да стане. Ще се понабалончите още малко или много, (надеждите са винаги огромни, особено, ако няма друго на пазара) колкото и куцо и сакато да поеме от картофа и след това най-вероятно изпускате плавно въздуха. Мое виждане и не е е препоръка. (Относно купуването - Тези нива не ми са атрактивни.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеПриятел, ясно, че си фен, но ... нали не смяташ, че като си ги насмятл по някаква средна стойност и всичко така ще стане. Не - най-вероятно няма да стане. Ще се понабалончите още малко или много, (надеждите са винаги огромни, особено, ако няма друго на пазара) колкото и куцо и сакато да поеме от картофа и след това най-вероятно изпускате плавно въздуха. Мое виждане и не е е препоръка. (Относно купуването - Тези нива не ми са атрактивни.)
Не, винаги съм се старал да не бъда фен, замъглява, сещаш се.
Просто питах, смятам културно, каква е гледната ти точка.
И воала - покриват ни се. Въпреки че имам някоя друга бройка, целия жокер в ръкава е именно като се тегли калема каква ще стане тя. Щото едно е да се декларира 1.5-1.6-2 лв., друго е да видя едно съобщение: Колеги, пръстчица не остана, делим по толкоз лв. на акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изчакай малко де. На тоя форум не му харесвам само едно, няма как да се почерпим
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЖив и здрав....Прав и корав....и Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеЕй умник даже на номинал съм на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеНяма да се изхързули дотолкова, а по-скоро до номинал, като ви се уясни, че не всичкото що лети и се яде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПри положение, че до 1 г. се очаква, да, очаква, ликвидационна стойност + дивидент да е поне 1.56, то каква ти е презумпцията?
Препоръка няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеБалонизацията неизменно върви с фактора "напиване"
Препоръка няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДа. Точно така. Айде веднага хързул - пързул обратно на 56 стинки, че искам да купувам на толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеИзлитаме момчета утре имам имен ден и още сега отивам да разгледам къде да резервирам. Ще се напия и то много
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеИзлитаме момчета утре имам имен ден и още сега отивам да разгледам къде да резервирам. Ще се напия и то много
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеСлед 3 месеца постоянен растеж май е време за лека корекция и прибиране на печалби. Нищо не може, да се надува вечно
Не е препоръкаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар