IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
    ПРИЯТЕЛ май ти не разбираш, тук има едно много важно нещо което пропускаш наречено ликвидационен дивидент(много кеш ще падне) и на големите които изкупуват 2 месеца само от аска им пука дали ще има 20-30 малки спекулантчета или не те искат лик. дивидент, ако не си забелязал еларгата е станала една от най-ликвидните позиции на БФБто. Ти като си толкова голям разбирач иди изкарай от някъде иляду лева и си купи пазара може да те поеме и да купиш и на другият ден да продадеш тъй че не се коси, като не ти се чака 1 година. Пък нас не ни мисли ти тея ще си ги дрънкаш и на нива 1.3 после 1.4 после на 1.5 и т.н.
    Май не е "приятел" а "приятелка" ама знае ли човек.То кви ли не херм.....дити тем подобни изперкали мал....ници се навъдиха из тия форуми.Ей сега сигурно ще ме изтрият "модетата",а кви глупости и простотии излизат от тия форуми никой не им обръща внимание.Да се чуди човек на кога се слусува тук.Ама айде петък е и след малко ще пием по едно хубаво малко уйски с моето съкровище.Да не се товарим с простотии и про...таци тук и навсякъде из "Балонидина"-България.

Коментар

• Тук само малките чакат капиталова печалба, големите чакат дивидента и не им пука дали ти ще купиш на 1.25 и ще продадеш на 1.3. Накратко това имах впредвит

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
        Приятел, ясно, че си фен, но ... нали не смяташ, че като си ги насмятл по някаква средна стойност и всичко така ще стане. Не - най-вероятно няма да стане. Ще се понабалончите още малко или много, (надеждите са винаги огромни, особено, ако няма друго на пазара) колкото и куцо и сакато да поеме от картофа и след това най-вероятно изпускате плавно въздуха. Мое виждане и не е е препоръка. (Относно купуването - Тези нива не ми са атрактивни.)
        ПРИЯТЕЛ май ти не разбираш, тук има едно много важно нещо което пропускаш наречено ликвидационен дивидент(много кеш ще падне) и на големите които изкупуват 2 месеца само от аска им пука дали ще има 20-30 малки спекулантчета или не те искат лик. дивидент, ако не си забелязал еларгата е станала една от най-ликвидните позиции на БФБто. Ти като си толкова голям разбирач иди изкарай от някъде иляду лева и си купи пазара може да те поеме и да купиш и на другият ден да продадеш тъй че не се коси, като не ти се чака 1 година. Пък нас не ни мисли ти тея ще си ги дрънкаш и на нива 1.3 после 1.4 после на 1.5 и т.н.

Коментар

Приятел, ясно, че си фен, но ... нали не смяташ, че като си ги насмятл по някаква средна стойност и всичко така ще стане. Не - най-вероятно няма да стане. Ще се понабалончите още малко или много, (надеждите са винаги огромни, особено, ако няма друго на пазара) колкото и куцо и сакато да поеме от картофа и след това най-вероятно изпускате плавно въздуха. Мое виждане и не е е препоръка. (Относно купуването - Тези нива не ми са атрактивни.)

Не, винаги съм се старал да не бъда фен, замъглява, сещаш се.
          Просто питах, смятам културно, каква е гледната ти точка.
          И воала - покриват ни се. Въпреки че имам някоя друга бройка, целия жокер в ръкава е именно като се тегли калема каква ще стане тя. Щото едно е да се декларира 1.5-1.6-2 лв., друго е да видя едно съобщение: Колеги, пръстчица не остана, делим по толкоз лв. на акция.

Коментар

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изчакай малко де. На тоя форум не му харесвам само едно, няма как да се почерпим

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Жив и здрав....Прав и корав....и Успехи
              ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изчакай малко де. На тоя форум не му харесвам само едно, няма как да се почерпим

Коментар

Ей умник даже на номинал съм на печалба
                Бъди си на печалба, умник. Радвам се.

Коментар

Няма да се изхързули дотолкова, а по-скоро до номинал, като ви се уясни, че не всичкото що лети и се яде
                  Ей умник даже на номинал съм на печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    При положение, че до 1 г. се очаква, да, очаква, ликвидационна стойност + дивидент да е поне 1.56, то каква ти е презумпцията?
                    Препоръка няма!

Коментар

Балонизацията неизменно върви с фактора "напиване"
                      При положение, че до 1 г. се очаква, да, очаква, ликвидационна стойност + дивидент да е поне 1.56, то каква ти е презумпцията?
                      Препоръка няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                        Да. Точно така. Айде веднага хързул - пързул обратно на 56 стинки, че искам да купувам на толкова
                        Няма да се изхързули дотолкова, а по-скоро до номинал, като ви се уясни, че не всичкото що лети и се яде

Коментар

Излитаме момчета утре имам имен ден и още сега отивам да разгледам къде да резервирам. Ще се напия и то много
                          Напий се да ти мине мерака. Балонизацията неизменно върви с фактора "напиване"

Коментар

Излитаме момчета утре имам имен ден и още сега отивам да разгледам къде да резервирам. Ще се напия и то много
                            Жив и здрав....Прав и корав....и Успехи

Коментар

• Излитаме момчета утре имам имен ден и още сега отивам да разгледам къде да резервирам. Ще се напия и то много

Коментар

След 3 месеца постоянен растеж май е време за лека корекция и прибиране на печалби. Нищо не може, да се надува вечно
                                Не е препоръка
                                Да. Точно така. Айде веднага хързул - пързул обратно на 56 стинки, че искам да купувам на толкова
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X