If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да отрека Бобана, че една част мина договорена.
Ега остане мегдан за пазар де.
Може и да си прав ,но не съм сигурен че купувача е индексният .... кажи ми посредника на големият пакет и ще стане ясно. Индексният купува повече от това което се изсипа а след големият пакет имаше доизливане ....Така че някой може да си прави дребни игрички през няколко стотинки....
Не е препоръка.
Няма проблем. Важното че утре тук над 250 К ще си сменят собственика . Гледай като нас играта на големите.....Единият натиска ,другият дърпа нагоре....
Имам покупка на 1,22 но не искам и да гледам продавача защото е ясен....
Не е препоръка!
Не мога да отрека Бобана, че една част мина договорена.
Ега остане мегдан за пазар де.
Няма проблем. Важното че утре тук над 250 К ще си сменят собственика . Гледай като нас играта на големите.....Единият натиска ,другият дърпа нагоре....
Имам покупка на 1,22 но не искам и да гледам продавача защото е ясен....
Не е препоръка!
Бобане,
При влизане в Софикс от новината до влизането средно акциите са се качвали с 15-20 % . Тук никой не вярваше че ще влезе заради ликвидацията....
Акцията е консервативна и при минимален лимит от 1,5/сч. стойнос 1,83 лв/ уредят пакетите на 1,4 нали един /два/ дни трябва да бутат цената дотам.
Едно птиче от КФН ми пошепна ,че е чуло следната клюка ще им продадем изгодно и след това те ще ни ги върнат еФтино като влезе ликвидацията в сила ..та един ИП да не пие кафе и при друг е същото ама за другата акция......
Винаги съм продавал през сесията а не аукциона в петък.....немам нерви да ги чакам . разликата е 2 или 3 % .
Не е препоръка.....
Не е препоръка....
Поради селските им номера най-много и индексния фонд да ни отсвири
Коментар