IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всичко мина както предполагах,но не на аукциона а по време на търговията.Уговорени пакети на +4 % средно....нормално..

От тук нататък не знам....

Коментар

• Здравейте БАЛОНИЕРИ!!!!!
      Коментар??????????
      Не е препоръка за покупко-продажба на ЦК

Коментар

• Според вас като впишат официално ликвидацията на ЕЛАРГ-а кой ще влезне на негово място в SOFIX?

Коментар

• Адванс Терафонд е продавало земя през февруари на цена от 1000 лева/декар

http://www.spekulanti.com/pazari-kor...1000_levadekar

Тук колко декара имаха ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Не мога да отрека Бобана, че една част мина договорена.
            Ега остане мегдан за пазар де.
            Може и да си прав ,но не съм сигурен че купувача е индексният .... кажи ми посредника на големият пакет и ще стане ясно. Индексният купува повече от това което се изсипа а след големият пакет имаше доизливане ....Така че някой може да си прави дребни игрички през няколко стотинки....
            Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Няма проблем. Важното че утре тук над 250 К ще си сменят собственика . Гледай като нас играта на големите.....Единият натиска ,другият дърпа нагоре....
              Имам покупка на 1,22 но не искам и да гледам продавача защото е ясен....
              Не е препоръка!
              Не мога да отрека Бобана, че една част мина договорена.
              Ега остане мегдан за пазар де.

Коментар

• Първоначално изпратено от pao Разгледай мнение
                Благодаря, Монти!
                Няма проблем. Важното че утре тук над 250 К ще си сменят собственика . Гледай като нас играта на големите.....Единият натиска ,другият дърпа нагоре....
                Имам покупка на 1,22 но не искам и да гледам продавача защото е ясен....
                Не е препоръка!

Коментар

• Благодаря, Монти!

Коментар

• Че и кифте!

Коментар

• Първоначално изпратено от pao Разгледай мнение
                      Може ли някой да ми даде линк към индексния фонд?
                      Утре сигурно ще го видищ. АМРО или нейн наследник там го търси....

Коментар

• Може ли някой да ми даде линк към индексния фонд?

Коментар

Бобане,
                          При влизане в Софикс от новината до влизането средно акциите са се качвали с 15-20 % . Тук никой не вярваше че ще влезе заради ликвидацията....
                          Акцията е консервативна и при минимален лимит от 1,5/сч. стойнос 1,83 лв/ уредят пакетите на 1,4 нали един /два/ дни трябва да бутат цената дотам.
                          Едно птиче от КФН ми пошепна ,че е чуло следната клюка ще им продадем изгодно и след това те ще ни ги върнат еФтино като влезе ликвидацията в сила ..та един ИП да не пие кафе и при друг е същото ама за другата акция......
                          Винаги съм продавал през сесията а не аукциона в петък.....немам нерви да ги чакам . разликата е 2 или 3 % .
                          Не е препоръка.....
                          Не е препоръка....
                          Поради селските им номера най-много и индексния фонд да ни отсвири

Коментар

Я виж Бобане един кориФей .........
                            Тук спор няма ....има заяждане. помежду ви...Затова не коментирам...
                            Last edited by BOBAN1; 14.03.2012, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                              още ли смятате да балонирате ?
                              не е препоръка
                              До тук бяхме..... сега е на ред индексният ако трябва ще се балонира както ЕУБГ до 1,6 мисля когато влезе...
                              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                                не шараните, а мисирките които влезнаха тук на 1.20 и чакат сега да влезне дружеството в софикс, а акцията да се качи на

мисирките, мисирките, атилов
                                Я виж Бобане един кориФей .........

Коментар

Working...
                                X