IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
    Една препоръка!
    Пиши по-малко, защото само си проличава колко си бос и се дуеш без никакво основание.
    Уж ЕЛАРГ щеше 2 лв. да стига заради Софикс, в БТН си острише зъбките, а сега излиза че даже не знаеш че тоя път индексния не търгуваше през Булбанк. Т.е. БТН си го гледал само като зрител, а и по всички други позиции където индексния шеташе.
    Така че по-кротко го давай, няма смисъл на гол гъз чифте пищови да слагаш
    Борисе,
    Само един път ще ти го напиша нормално за такива като теб , преди да влезеш обратно в дупката откъдето изпълзя. Кое не разбра, че в петък съм продал на индексният Булгартабак или че в понеделник съм продал 2 К на Булбанк - Еларг....
    Аз съм в посредник който не виждам кой ,кой е в сделките и това го знае целият форум и трбва да питам специално брокера /а правя поне по пет сделки на ден/за всяка както за 130 питах понеже ме интересуваше дали индексният още е на маркета а че не е бил индексният какво променя работата , че се заяждаш ..
    Правя прогнози и губя и печеля а такива като теб са винаги в партер . Верно ли си мислил че Еларг ще стане 2 лв като влезе в Софикс от 1,2 при положение че ликвидатора дава 1,5 най ниско и то след една година...Ама БТН стана 40 лв май...
    Пред време казвахме ,че Парцалев се е вселил в много от нас....и в теб обезателно.
    Лек ден ,ще ти е необходим !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Вчера продадох 2 К на Булбанк но не знаем теглата на влезлите в индексният ...
      Току що разпродадоха БТН може да са сбъркали теглата ще видим....
      ...
      Една препоръка!
      Пиши по-малко, защото само си проличава колко си бос и се дуеш без никакво основание.
      Уж ЕЛАРГ щеше 2 лв. да стига заради Софикс, в БТН си острише зъбките, а сега излиза че даже не знаеш че тоя път индексния не търгуваше през Булбанк. Т.е. БТН си го гледал само като зрител, а и по всички други позиции където индексния шеташе.
      Така че по-кротко го давай, няма смисъл на гол гъз чифте пищови да слагаш

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
        Не само че настава смут, но си е и време за корекция. Всичко се набута тук, а на тези цени никой не е навит май, купувачите свършиха. А и не може с месеци да расте. Амортизира се вече. Хубаво е да пусне малко възух. А и да си приказваме само "еларг, еларг..." - едно и също ... омръзва на играчорите... Време е, да се мятат на следващата "ракета"
        Не е препоръка !
        Ми продай си въшките и се мятай на следващата РАКЕТА, даже като купиш от следващата ракета се похвали във форума и ние да купим след теб естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
          Ей, много страх тука бе, два дена да няма купувания от аска и веднага настава смут!!!!!!!!!
          Не само че настава смут, но си е и време за корекция. Всичко се набута тук, а на тези цени никой не е навит май, купувачите свършиха. А и не може с месеци да расте. Амортизира се вече. Хубаво е да пусне малко възух. А и да си приказваме само "еларг, еларг..." - едно и също ... омръзва на играчорите... Време е, да се мятат на следващата "ракета"
          Не е препоръка !
          Не е препоръка ...

Коментар

• Ей, много страх тука бе, два дена да няма купувания от аска и веднага настава смут!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Кат гледам последните 2-3 дена продължава търсенето на купувачи
              Вчера продадох 2 К на Булбанк но не знаем теглата на влезлите в индексният ...
              Току що разпродадоха БТН може да са сбъркали теглата ще видим....
              Аз съм до ликвидацията и ще спекулирам пък ти търси купувачи.
              Не е препоръка...

Коментар

Здравей,
                ... Иначе при Еларг търсенето продължава и търговията също. ....
                Кат гледам последните 2-3 дена продължава търсенето на купувачи

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Монти,не знам как ги смяташ нещата....ама аз не знам точния фрии флоут на всяка акция.....Оная вечер писах в темата за Оптимизма...ама никой не го е прочел явно.Смятам да пиша до Инвестора и Мариян лично да го изкарат ....Тогава можем да разсъждаваме.Хайде готина вечер......
                  Здравей,
                  Хубаво би било да ни го сервират наготово и да си напарвим само заключенията за теглото. Иначе при Еларг търсенето продължава и търговията също. Или индексният не е свършил или голямата акула пак е тръгнала на лов....
                  Не е препоръка....

Коментар

Ирония Батя, ати имаше ли... щото аз съм от леФче....
                    Така ,така само че аз смятах и ребалаксирането в четвъртък на старите. Само явно ХИМ е нагоре с 30 К. Софарма и Монбат не се знае кой е купува и кой продава , но цената е надолу от търсената от подкрепата. Така че там се изважда.ЕУБГ се качва но там и други са в играта ...
                    Не твърдя че съм прав но 50- 100 К брокера ще търси в понеделник че се обърка яко на аукциона и щеше да ни купи всичките на БФБ.......
                    Под 1,30-40 сега не продавам ....Атера продава земя на 1000 лв а тук най добрата продадена ще влезе най рано в отчетите и ще търсите акциите на 1,50 през юли ....ама няма да има ...
                    Обсъждахме изваждането от Софикс както такива като теб се надяват да купят еФтино , специалистите казват когато и да го впишат ще го изкарат Септември а тогава края е близо и пакетите ще минават на по добри цени от сега заради малкото количество и близката ликвидация ако всичко върви добре...
                    Не е препоръка....
                    Монти,не знам как ги смяташ нещата....ама аз не знам точния фрии флоут на всяка акция.....Оная вечер писах в темата за Оптимизма...ама никой не го е прочел явно.Смятам да пиша до Инвестора и Мариян лично да го изкарат ....Тогава можем да разсъждаваме.Хайде готина вечер......

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      С бакалски сметки не става тая работа. Има си капитализация, фри-флот, тегла...
                      Не става само с мерак, трябва четене и смятане
                      Ирония Батя, ати имаше ли... щото аз съм от леФче....
                      Така ,така само че аз смятах и ребалаксирането в четвъртък на старите. Само явно ХИМ е нагоре с 30 К. Софарма и Монбат не се знае кой е купува и кой продава , но цената е надолу от търсената от подкрепата. Така че там се изважда.ЕУБГ се качва но там и други са в играта ...
                      Не твърдя че съм прав но 50- 100 К брокера ще търси в понеделник че се обърка яко на аукциона и щеше да ни купи всичките на БФБ.......
                      Под 1,30-40 сега не продавам ....Атера продава земя на 1000 лв а тук най добрата продадена ще влезе най рано в отчетите и ще търсите акциите на 1,50 през юли ....ама няма да има ...
                      Обсъждахме изваждането от Софикс както такива като теб се надяват да купят еФтино , специалистите казват когато и да го впишат ще го изкарат Септември а тогава края е близо и пакетите ще минават на по добри цени от сега заради малкото количество и близката ликвидация ако всичко върви добре...
                      Не е препоръка....

Коментар

4К на Корп са над 300 К ..... само по едната позиция...така че има още толкова ...
                        Не е препоръка.
                        С бакалски сметки не става тая работа. Има си капитализация, фри-флот, тегла...
                        Не става само с мерак, трябва четене и смятане

Коментар

• Хайде бе колеги дайте информация, кой е купил и кой е продал?
                          Благодаря предварително!!!

Коментар

Всичко мина както предполагах,но не на аукциона а по време на търговията.Уговорени пакети на +4 % средно....нормално..

От тук нататък не знам....
                            Колеги нещо повече да кажете кой е купил (индексният ли или?) кой е продал? Никой от форума ли няма ударен аск?

Коментар

Всичко мина както предполагах,но не на аукциона а по време на търговията.Уговорени пакети на +4 % средно....нормално..

4К на Корп са над 300 К ..... само по едната позиция...така че има още толкова ...
                              Не е препоръка.

Коментар

За вчера и днес 150 хил. акции - ще им стигнат ли?
                                Отделно - след като нататък незнаеш защо казваш "мина", а не "минава, случва се"?
                                Да не говорим, че айсберг от 50 к, седящ си в нищото не ми се връзва с "уговорен" пакет.
                                Last edited by Jekata; 16.03.2012, 12:55.

Коментар

Working...
                                X